Fokusas i desine nuejo, bet jei butu jis vietoj, butu faina foto, ne ?
Nu bet garbes zodis, tas fokusas nemegsta manes , nes toki dalyka tai jau tikrai moku, po velniu
Fokusas i desine nuejo, bet jei butu jis vietoj, butu faina foto, ne ?
Nu bet garbes zodis, tas fokusas nemegsta manes , nes toki dalyka tai jau tikrai moku, po velniu
Kaip norėtųsi tuo kilimu pavaikščiot, jei tik prie kojų neliptų Tik tas pilkas šviesos rutulys labai didelis centre... (Nemėtykit manęs akmenim ir akmenukais, aš bandau jungtis į jūsų gretas).
O aš noriu parodyt kirmėliuką, kurį sutikau aną savaitę
Gal kiek pilkokas?
Nu kur ten su trikoju pasokinesi . Gal ir dreba , reiks trikoji pasiimt savaitgali, nes rG nenorejo gargzdiskiu pafotografuot, t.y. ji brangininke, tai as bandysiu laime (beje ne as jai pasisiuliau, o ji man parase )
Nu kur ten su trikoju pasokinesi . Gal ir dreba , reiks trikoji pasiimt savaitgali, nes rG nenorejo gargzdiskiu pafotografuot, t.y. ji brangininke, tai as bandysiu laime (beje ne as jai pasisiuliau, o ji man parase )
nenuvilk žmonių. Pasiplanuok kaip fotografuosi. Pasitarkit aprangą, vietą ir šiaip interesus. Pasidomėk kokios foto patinka ir t.t. Žodžiu, dabar visą savo laisvą laiką skirk pasiruošimui šiai fotosesijai.
nenuvilk žmonių. Pasiplanuok kaip fotografuosi. Pasitarkit aprangą, vietą ir šiaip interesus. Pasidomėk kokios foto patinka ir t.t. Žodžiu, dabar visą savo laisvą laiką skirk pasiruošimui šiai fotosesijai.
As rodziau vasaros fotografavimus FB, sakiau, kad stengsiuos is visos dusios ir kazkas gausis juk, nu nesu beviltiska visiskai
Jo, dar susirasysim su ja ir ruosiuos, tikiuosi oras nenuvils...
Ir smagu gauti patarimu i az is kaikuriu forumieciu
na ir ko cia nesuprasti saule vakarine gi geltona atspalvi duoda - tai ir spalvos atitinkamos. Reguliuok WB. O del smagumo - man si nuotrauka tokia persismelkusi nerimo jausmo.Lyg mama glaustu prie saves serganti vaikuti. Ir jos susirupinimas veide matosi. Tad to linksmumo cia visiskai nesimato
O va sita pamoka su vakarine saule ir jos atspalviais tikrai ismoksiu kaip 2x2. Dar bandau is Jusu Visu ismoksti pastabumo ir izvalgumo nuotraukoms. Ne nesusimasciau, kad nuotrauka neperteike smagios nuotaikos!