Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Jokubaite, ejau is naujo pasinagrinet, kur tu svastika iziurejai biggrin.gif karpyt karpiau visaip, ir kvadrata dariau, ir bandziau necentruot, ir vistiek sitas variantas man labiausiai patiko...ziuriu tik niekas, be Taves, nepastebejo nieko ispudingo biggrin.gif na ka padarysi...bandysiu toliau kuo nors suzaveti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 10 24, 14:56)
o su sita visai noreciau i KA konkurseli, bet nzn ar ne perdaug kontrasto uzvariau  g.gif

Geras, man labai susije su rudeniu, nes pas mane kieme rudeni lapai nuo medziu nubyra ir tada visus paukstukus ant saku matau. O vasara tai tik cirskejimo daug, bet kas ten cirska nematyt buna biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ainoa, man labai patiko paukstukai! 4u.gif bet kontrasto tikrai per daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 10 24, 16:14)
Jokubaite, ejau is naujo pasinagrinet, kur tu svastika iziurejai biggrin.gif karpyt karpiau visaip, ir kvadrata dariau, ir bandziau necentruot, ir vistiek sitas variantas man labiausiai patiko...ziuriu tik niekas, be Taves, nepastebejo nieko ispudingo  biggrin.gif na ka padarysi...bandysiu toliau kuo nors suzaveti smile.gif

Pastebejau, tik as turiu 'alergija' muilo burbulams, nemgstu ju matyt nei sventese, nei siaip, nei taip, nei anaip....tiesiog ju nemegstu, taigi ir si karta dejau ignora as tam nelemtam burbului blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 24, 17:16)
Pastebejau, tik as turiu 'alergija' muilo burbulams, nemgstu ju matyt nei sventese, nei siaip, nei taip, nei anaip....tiesiog ju nemegstu, taigi ir si karta dejau ignora as tam nelemtam burbului  blush2.gif  biggrin.gif

oho, kokia alergijos rusis lotuliukas.gif man tai grazu, ypac kai vaikai jais dziaugiasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 10 24, 16:44)
Sveikos!

Noriu ir aš jūsų būrin.  smile.gif Jūsų nuotraukas žiūriu žiūriu, žiūriu žiūriu... Baigiu akeles pražiūrėti... Bandau šį, bandau tą, pykstu ant savo fotoaparato (žinoma, kad ant jo, negi kaltinsiu savo ranką, akį ar dar kurią nors savo brangaus kūno dalį  lotuliukas.gif ) ir ant pasaulio, kodėl jis nesutelpa mažam, stačiakampiam popieriaus lapely...
Taigi.
Pradėti man turbūt reikėtų nuo namų darbų? Ar... galėčiau ką nors jau dabar parodyti iš savo sukauptų archyvų? Tiesa, man labai knieti paklausti, ar jūs visos fotografuojate veidrodinukais? Aš savo pirmąjį kada nors turėsiu, o kol kas  tenkinuos lumix fz-50.

Priimsit 4u.gif ?

Priimam.Siulau pradeti nuo vestuviu fotografavimo.dry.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 10 24, 16:47)
Tai reiškia, kad gerai uždirbat, kad galit leisti. 2

Oi, neeee, mes tiek neuzdirbam, ir vaikus neleidziam i Soda, nors labai noretumem.Ne taip supratai, sakiau, kad mano dviems vaikams reiketu 2500 uz darza, o tai kosmosas. dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 10 24, 17:14)
Tvarkau smagu pasibuvima miske ir nebesuprantu - kas cia su tom spalvom??? Visos kitos foto liuks, o sios buvo fotografuotos vakarines saules plote.

[img]http://farm9.staticflickr.com/8473/8119127539_883ff8b0e2_z.jpg[/im

man kažkaip nelabai ta kėdė vidury miško...ir mamos koja pirmam plane irgi... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2012 10 24, 18:26)

voveraite, juodas jumoras čia tik cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 10 24, 18:26)
Oi, neeee, mes tiek neuzdirbam, ir vaikus neleidziam i Soda, nors labai noretumem.Ne taip supratai, sakiau, kad mano dviems vaikams reiketu 2500 uz darza, o tai kosmosas. dry.gif

Tai wa, kad kosmosas.. tikrai per mažai uždirbam. Kai pažiūri, šiais laikais... ai, liūdesys. Aš tai dirbau auklyte, tai ką žinau, cool, visai dirbčiau už 2500lt per mėnesį į rankas, galėčiau asmeniškai vaikus žiūrėti, nepasigautų jokių ligų, kokie 2-3 vaikai grupėj ir į kiemą vedžiočiau ir maistą pagal užsakymus gaminčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū kas pasisakė dėl mano augalų ir katuko.. aciuks.gif Ir pamėginsiu prigesint tą ugnį, gal išeis.. bigsmile.gif Kol fotiko neturiu, bet senas patvarkinėsiu... Vis į naudą, plius paskaitinėsiu..
Ech, turėjau įdėją Ka kankursėliui, bet va, technikos tai nėr... doh.gif Ta prizą prieš akis matau, į tokią rašyt būt malonumas... ax.gif

Voveryte , lauksim, ND sveika prisijungus... 4u.gif

Ainoa , liux paukštukai.... thumbup.gif Aš vakar taip sutūpusius mačiau bet keliom šakom, sakau mintyse sau, nu ot gražus " daugiabutis" ... lotuliukas.gif

Stikline , nu francūūzo grožis.. Jeckau... wub.gif Mano tėvai turi tokį, tiksliau mano ten, bet studijuot išvažiavau ir liko pas tėvus, senukas jau... Neprigirdi, bet mylimas o jejj... Reiks įamžint kada jį... wub.gif Tikrai reiks būtinai prisiminimam kad būtu jo nuotraukų daugiau, nes matosi, kad su saule jau negyvens.. verysad.gif

Peonny , kokia či šaunuolė.. irnesakyk.gif Kai užplaukia kas ant smegenų, tai nė žiūrėt nebenoriu į fotiką, o db nooriu,o nėr.. Merfio dėsniai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 10 24, 16:24)
oho, kokia alergijos rusis lotuliukas.gif man tai grazu, ypac kai vaikai jais dziaugiasi  wub.gif

ai cia viena is mano keistenybiu biggrin.gif Gal, sakau, vaikystei kokio muilo uzvalgiau biggrin.gif Nus zodziu. Bet siaip ideja Tavo sauni buvo ir atspindys grazus, rudeniskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 24, 17:40)
ai cia viena is mano keistenybiu  biggrin.gif Gal, sakau, vaikystei kokio muilo uzvalgiau biggrin.gif Nus zodziu. Bet siaip ideja Tavo sauni buvo ir atspindys grazus, rudeniskas  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 24, 18:09)
Noisy, buk gera, parodyk kaip sutvarkyta atrodo? Tik temperatura stumdei?

Wa, ar dbr geriau:

user posted image

o čia prieš:
http://www.flickr.co...in/photostream/

Kaži, gal permažai pastumdžiau? Bijojau, kad dbr nenumėlinčiau..
Stumdžiau tik color balance dbr, prieš tai temperatūrą.
Atsakyti