Jokubaite, ejau is naujo pasinagrinet, kur tu svastika iziurejai karpyt karpiau visaip, ir kvadrata dariau, ir bandziau necentruot, ir vistiek sitas variantas man labiausiai patiko...ziuriu tik niekas, be Taves, nepastebejo nieko ispudingo na ka padarysi...bandysiu toliau kuo nors suzaveti
QUOTE(Ainoa @ 2012 10 24, 14:56)
o su sita visai noreciau i KA konkurseli, bet nzn ar ne perdaug kontrasto uzvariau
Geras, man labai susije su rudeniu, nes pas mane kieme rudeni lapai nuo medziu nubyra ir tada visus paukstukus ant saku matau. O vasara tai tik cirskejimo daug, bet kas ten cirska nematyt buna
Ainoa, man labai patiko paukstukai! bet kontrasto tikrai per daug
QUOTE(Savory @ 2012 10 24, 16:14)
Jokubaite, ejau is naujo pasinagrinet, kur tu svastika iziurejai karpyt karpiau visaip, ir kvadrata dariau, ir bandziau necentruot, ir vistiek sitas variantas man labiausiai patiko...ziuriu tik niekas, be Taves, nepastebejo nieko ispudingo na ka padarysi...bandysiu toliau kuo nors suzaveti
Pastebejau, tik as turiu 'alergija' muilo burbulams, nemgstu ju matyt nei sventese, nei siaip, nei taip, nei anaip....tiesiog ju nemegstu, taigi ir si karta dejau ignora as tam nelemtam burbului
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 24, 17:16)
Pastebejau, tik as turiu 'alergija' muilo burbulams, nemgstu ju matyt nei sventese, nei siaip, nei taip, nei anaip....tiesiog ju nemegstu, taigi ir si karta dejau ignora as tam nelemtam burbului
oho, kokia alergijos rusis man tai grazu, ypac kai vaikai jais dziaugiasi
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 10 24, 16:44)
Sveikos!
Noriu ir aš jūsų būrin. Jūsų nuotraukas žiūriu žiūriu, žiūriu žiūriu... Baigiu akeles pražiūrėti... Bandau šį, bandau tą, pykstu ant savo fotoaparato (žinoma, kad ant jo, negi kaltinsiu savo ranką, akį ar dar kurią nors savo brangaus kūno dalį ) ir ant pasaulio, kodėl jis nesutelpa mažam, stačiakampiam popieriaus lapely...
Taigi.
Pradėti man turbūt reikėtų nuo namų darbų? Ar... galėčiau ką nors jau dabar parodyti iš savo sukauptų archyvų? Tiesa, man labai knieti paklausti, ar jūs visos fotografuojate veidrodinukais? Aš savo pirmąjį kada nors turėsiu, o kol kas tenkinuos lumix fz-50.
Priimsit ?
Noriu ir aš jūsų būrin. Jūsų nuotraukas žiūriu žiūriu, žiūriu žiūriu... Baigiu akeles pražiūrėti... Bandau šį, bandau tą, pykstu ant savo fotoaparato (žinoma, kad ant jo, negi kaltinsiu savo ranką, akį ar dar kurią nors savo brangaus kūno dalį ) ir ant pasaulio, kodėl jis nesutelpa mažam, stačiakampiam popieriaus lapely...
Taigi.
Pradėti man turbūt reikėtų nuo namų darbų? Ar... galėčiau ką nors jau dabar parodyti iš savo sukauptų archyvų? Tiesa, man labai knieti paklausti, ar jūs visos fotografuojate veidrodinukais? Aš savo pirmąjį kada nors turėsiu, o kol kas tenkinuos lumix fz-50.
Priimsit ?
Priimam.Siulau pradeti nuo vestuviu fotografavimo.
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 24, 16:47)
Tai reiškia, kad gerai uždirbat, kad galit leisti. 2
Oi, neeee, mes tiek neuzdirbam, ir vaikus neleidziam i Soda, nors labai noretumem.Ne taip supratai, sakiau, kad mano dviems vaikams reiketu 2500 uz darza, o tai kosmosas.
QUOTE(Dincelis @ 2012 10 24, 17:14)
Tvarkau smagu pasibuvima miske ir nebesuprantu - kas cia su tom spalvom??? Visos kitos foto liuks, o sios buvo fotografuotos vakarines saules plote.
[img]http://farm9.staticflickr.com/8473/8119127539_883ff8b0e2_z.jpg[/im
[img]http://farm9.staticflickr.com/8473/8119127539_883ff8b0e2_z.jpg[/im
man kažkaip nelabai ta kėdė vidury miško...ir mamos koja pirmam plane irgi...
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2012 10 24, 18:26)
voveraite, juodas jumoras čia tik
QUOTE(Alabama @ 2012 10 24, 18:26)
Priimam.Siulau pradeti nuo vestuviu fotografavimo.
Oi, neeee, mes tiek neuzdirbam, ir vaikus neleidziam i Soda, nors labai noretumem.Ne taip supratai, sakiau, kad mano dviems vaikams reiketu 2500 uz darza, o tai kosmosas.
Tai wa, kad kosmosas.. tikrai per mažai uždirbam. Kai pažiūri, šiais laikais... ai, liūdesys. Aš tai dirbau auklyte, tai ką žinau, cool, visai dirbčiau už 2500lt per mėnesį į rankas, galėčiau asmeniškai vaikus žiūrėti, nepasigautų jokių ligų, kokie 2-3 vaikai grupėj ir į kiemą vedžiočiau ir maistą pagal užsakymus gaminčiau
Ačiū kas pasisakė dėl mano augalų ir katuko.. Ir pamėginsiu prigesint tą ugnį, gal išeis.. Kol fotiko neturiu, bet senas patvarkinėsiu... Vis į naudą, plius paskaitinėsiu..
Ech, turėjau įdėją Ka kankursėliui, bet va, technikos tai nėr... Ta prizą prieš akis matau, į tokią rašyt būt malonumas...
Voveryte , lauksim, ND sveika prisijungus...
Ainoa , liux paukštukai.... Aš vakar taip sutūpusius mačiau bet keliom šakom, sakau mintyse sau, nu ot gražus " daugiabutis" ...
Stikline , nu francūūzo grožis.. Jeckau... Mano tėvai turi tokį, tiksliau mano ten, bet studijuot išvažiavau ir liko pas tėvus, senukas jau... Neprigirdi, bet mylimas o jejj... Reiks įamžint kada jį... Tikrai reiks būtinai prisiminimam kad būtu jo nuotraukų daugiau, nes matosi, kad su saule jau negyvens..
Peonny , kokia či šaunuolė.. Kai užplaukia kas ant smegenų, tai nė žiūrėt nebenoriu į fotiką, o db nooriu,o nėr.. Merfio dėsniai.
Ech, turėjau įdėją Ka kankursėliui, bet va, technikos tai nėr... Ta prizą prieš akis matau, į tokią rašyt būt malonumas...
Voveryte , lauksim, ND sveika prisijungus...
Ainoa , liux paukštukai.... Aš vakar taip sutūpusius mačiau bet keliom šakom, sakau mintyse sau, nu ot gražus " daugiabutis" ...
Stikline , nu francūūzo grožis.. Jeckau... Mano tėvai turi tokį, tiksliau mano ten, bet studijuot išvažiavau ir liko pas tėvus, senukas jau... Neprigirdi, bet mylimas o jejj... Reiks įamžint kada jį... Tikrai reiks būtinai prisiminimam kad būtu jo nuotraukų daugiau, nes matosi, kad su saule jau negyvens..
Peonny , kokia či šaunuolė.. Kai užplaukia kas ant smegenų, tai nė žiūrėt nebenoriu į fotiką, o db nooriu,o nėr.. Merfio dėsniai.
QUOTE(Savory @ 2012 10 24, 16:24)
oho, kokia alergijos rusis man tai grazu, ypac kai vaikai jais dziaugiasi
ai cia viena is mano keistenybiu Gal, sakau, vaikystei kokio muilo uzvalgiau Nus zodziu. Bet siaip ideja Tavo sauni buvo ir atspindys grazus, rudeniskas
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 24, 17:40)
ai cia viena is mano keistenybiu Gal, sakau, vaikystei kokio muilo uzvalgiau Nus zodziu. Bet siaip ideja Tavo sauni buvo ir atspindys grazus, rudeniskas
aciu
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 24, 18:09)
Wa, ar dbr geriau:
o čia prieš:
http://www.flickr.co...in/photostream/
Kaži, gal permažai pastumdžiau? Bijojau, kad dbr nenumėlinčiau..
Stumdžiau tik color balance dbr, prieš tai temperatūrą.