Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(isora @ 2012 10 24, 15:35)

Oi kokia MIAU nuotrauka wub.gif
O balioneli is Zirzes priimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu labai visoms, kas pakomentavot mano nuotrauka, turiu ir spalvota varianta, bet kazkaip kuo toliau ziuriu, tuo labiau man ji nebepatinka nei spalvota, nei jb unsure.gif
QUOTE(Maggie @ 2012 10 24, 09:35)
PS. po visko (kai foto paruosta pasauliui), dedi tokia pacia ant virshau (arba kelias), sumazhini opacity ir tampai kaip nori. pastaruoju metu tai mano pamegtas budas taip zaisti, bet retai kada pasiteisina, slidus reikalas, lengvai galima persistengti.

aciu, kad pasidalinai, reikes pabandyt kada idomumo delei smile.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 24, 09:39)
O sakykit, yra koks pliusas ISO ant auto laikyt, kai jau bijoma del sviesos?

as, tai manau, kad ne smile.gif toki dalyka tikrai geriau kontroliuoti paciam

Kristalines
patiko mergaite besisupanti 4u.gif
Noisy, fainas tavo biciukas, o as idomumo delei paklausiu, cia wb nepagrybaves? ar as cia grybauju? man kazkaip viskas labai geltonai atrodo rolleyes.gif

mama mano smile.gif ir vaikas, tai ko gero vien del to man nuotraukos atrodo fainos smile.gif , bet labai noreciau komentaru
user posted image

user posted image

o su sita visai noreciau i KA konkurseli, bet nzn ar ne perdaug kontrasto uzvariau g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 10 24, 11:42)
Gal ir taip smile.gif
Pasikapsciau flickre ir rodau keleta kadrų.
čia smile.gif

paskutinė mano skoniui

QUOTE(kristalines @ 2012 10 24, 12:13)
  yra ir su visom kojytem ir veideliu

gražiai šviečia, gražiai supas. Dinamiška foto, net pasvirimas nemaišo.
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 24, 12:20)
O čia vkr vaikis pasiprašė "fotosesijai", užsidėjo šalmą, liepė paimti fotoaparatą ir fotografuoti smile.gif namuose pas mus žiauriai tamsu... tik virtuvėj šiek tiek gyventi galima, pavėluotai į emocijų temą biggrin.gif

išraiškingos, ypač paskutinė
QUOTE(isora @ 2012 10 24, 12:34)
Nu va, mano tie augalai:

tokie tipiški pasirodė
QUOTE(Savory @ 2012 10 24, 14:11)
Sveikos,

rodau siandienine foto rudens temai blush2.gif

svastika, saulės ženklas. gal net apkirpt daugiau?

QUOTE(Stiklinė @ 2012 10 24, 14:51)
Žiūriu čia gyvūnų valandėlė, reik skubintis parodyt, kad ir aš laikau tokį egzotinį...jūrų vėplį  :

geeras

QUOTE(Ainoa @ 2012 10 24, 15:56)

mama mano smile.gif ir vaikas, tai ko gero vien del to man nuotraukos atrodo fainos  smile.gif , bet labai noreciau komentaru

mamos žvilgsnis, gal nuotaika patinka, tik iš arčiau norėtūs. O vaikas tai mėlynuoja per mano monitorių.
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 10 24, 16:03)

mamos žvilgsnis, gal nuotaika patinka, tik iš arčiau norėtūs. O vaikas tai mėlynuoja per mano monitorių.

Aha, man irgi mėlynuoja. O mamos spalvos geros smile.gif
Atsakyti
Tvarkau smagu pasibuvima miske ir nebesuprantu - kas cia su tom spalvom??? Visos kitos foto liuks, o sios buvo fotografuotos vakarines saules plote.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 10 24, 16:03)

QUOTE(rG. @ 2012 10 24, 16:13)
Aha, man irgi mėlynuoja. O mamos spalvos geros smile.gif

aciu, einu taisyt smile.gif
Atsakyti
Sveikos!

Noriu ir aš jūsų būrin. smile.gif Jūsų nuotraukas žiūriu žiūriu, žiūriu žiūriu... Baigiu akeles pražiūrėti... Bandau šį, bandau tą, pykstu ant savo fotoaparato (žinoma, kad ant jo, negi kaltinsiu savo ranką, akį ar dar kurią nors savo brangaus kūno dalį lotuliukas.gif ) ir ant pasaulio, kodėl jis nesutelpa mažam, stačiakampiam popieriaus lapely...
Taigi.
Pradėti man turbūt reikėtų nuo namų darbų? Ar... galėčiau ką nors jau dabar parodyti iš savo sukauptų archyvų? Tiesa, man labai knieti paklausti, ar jūs visos fotografuojate veidrodinukais? Aš savo pirmąjį kada nors turėsiu, o kol kas tenkinuos lumix fz-50.

Priimsit 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 10 24, 16:56)
rolleyes.gif

mama mano smile.gif ir vaikas,

ir as noreciau mamos zvilgsni matyti stambesniu planu smile.gif
vaikiuko nuotrauka patinka. Siek tiek ir man melynuoja - bet ner taip baisiai. Tiesa - visa ja pasukciau i vertikalia foto.

QUOTE(Dincelis @ 2012 10 24, 17:14)
Tvarkau smagu pasibuvima miske ir nebesuprantu - kas cia su tom spalvom??? Visos kitos foto liuks, o sios buvo fotografuotos vakarines saules plote.

na ir ko cia nesuprasti rolleyes.gif saule vakarine gi geltona atspalvi duoda - tai ir spalvos atitinkamos. Reguliuok WB. O del smagumo - man si nuotrauka tokia persismelkusi nerimo jausmo.Lyg mama glaustu prie saves serganti vaikuti. Ir jos susirupinimas veide matosi. Tad to linksmumo cia visiskai nesimato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 24 spalio 2012 - 16:44
QUOTE(Alabama @ 2012 10 24, 13:41)
O pas mane du vaikai, reikia 2500lt i menesi vien darzui biggrin.gif  biggrin.gif As irgi ubage.Bet cia ne darzelis brangus, tai musu algos niekines.

Tai reiškia, kad gerai uždirbat, kad galit leisti. 2500Lt tai pfff... pabandyk dar užsidirbti tiek, kiek reik per mėnesį uždirbti, kad galėtum į tokį darbą leisti vaiką [aš per abu tėvus]. Jums tada pasisekė. Už tokius pinigus jau geriau aš aukle pabūsiu biggrin.gif Negi iš fotografijos tiek uždirbat? Kažkada skaičiau, kad lyg tik fotografuojate su vyru, tiesa?

QUOTE(isora @ 2012 10 24, 13:34)
Nosiy, man tai anie auga, vasarą išvis iš sėklų visą daržą balkone užsiauginus buvau, vyras sako šiltamį gal padaryt tau čia, bus ir agurkų ir pomidorų..  lotuliukas.gif

Aš tai turėjau šiltanmį, ir paprikas, ir rozmarinus, ir lavandas ir tuos pačius pomidorus biggrin.gif
Va, visai cool tavo bazilikai. Antroji gal labai centruota.

brumbrumai -> Sakai labai gelsva, reiks tada pastumdyt dar...

Ainoa -> Jo, čia wb buvo BAISIAI nugrybavęs į geltonumą, viskas tiesiog geltonai rūžavai buvo [dirbtinis apišvietimas]. Vadinasi per mažai pastumdžiau temp.
Tavo varnos gerai atrodo. O bičiukas tavo tai man per melsvas smile.gif che che.

Papildyta:
Jo, teisingai, ką aš be jūsų daryčiau, dbr patampiau ir tikrai geriau atrodo biggrin.gif Dantys nebe geltoni lotuliukas.gif kaip nemačiau... čia kai iš dar geltonesnio stumdžiau, matyt dėl to taip ir gavosi.
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 10 24, 17:44)
Pradėti man turbūt reikėtų nuo namų darbų? Ar... galėčiau ką nors jau dabar parodyti iš savo sukauptų archyvų? Tiesa, man labai knieti paklausti, ar jūs visos fotografuojate veidrodinukais? Aš savo pirmąjį kada nors turėsiu, o kol kas  tenkinuos lumix fz-50.

Priimsit 4u.gif ?

kai ilindau i sia tema - beveik pries 3m- fotkinau labai su panasiu smile.gif irgi su lumix fz rolleyes.gif o gal net su tokiu paciu. pamirsau tikslu pavadinima nes jo jau nebeturiu biggrin.gif
tad junkis drasiai. ND pilnai jo uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 24 spalio 2012 - 16:49
QUOTE(Zirzė @ 2012 10 24, 17:48)
kai ilindau i sia tema - beveik pries 3m- fotkinau labai su panasiu smile.gif irgi su lumix fz rolleyes.gif o gal net su tokiu paciu. pamirsau tikslu pavadinima nes jo jau nebeturiu biggrin.gif
tad junkis drasiai. ND pilnai jo uzteks mirksiukas.gif

Och, nuraminai bigsmile.gif
Namų darbus darysiu nuo rytdienos, kai bus šviesu, nes, Zirze, turbūt žinai, kad prietemoj arba patalpoj su lumixiuku fotografuoti ne kažkas... Pasiieškosiu kokių nors objektų. Dar ką nors pasinagrinėsiu smile.gif

Atsakyti
Nuotraukos konkursui - visos jegiskos.

Noisy, buk gera, parodyk kaip sutvarkyta atrodo? Tik temperatura stumdei?

Kristalines, dukryte supynese - labai miela.

Sakiau, kad siandien pailsesiu, pasigydysiu, nes sergu, bet paziurenus foto temoje vel noris sest prie ps ir ziuret, ka per stebuklus turiu ;D zodz, labai motyvuojanti tema smile.gif
Atsakyti