Sayonara, nekomentuosiu tavo foto vien todėl, kad ir aš knygelės baisiai noriu ir visų kitų dalyvaujančių foto nekomentuosiu
o jei rimtai, tai mąstau kaip sūnų nufotkinti. Jam Helowyno karštinė užėjusi. Reiktų įamžinti kaip nors..
Tiesa, Sayonara, pameni šitą atviruką
Autoriaus paroda Diuseldorfe iki sausio mėn Gal iki gruodžio mėn. išlauksiu ir eisim apžiūrėt. Gal ir Vilnis išlauks
QUOTE(Yvette @ 2012 10 18, 16:13)
Sayonara, nekomentuosiu tavo foto vien todėl, kad ir aš
Davai visai užprotestuojam, say dalyvavimą, ND juk nepadarius
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 18, 17:26)
Davai visai užprotestuojam, say dalyvavimą, ND juk nepadarius
kadangi ND komentavimą jaunesnėm kartom perleidžiu, tai nesikišiu
Ar man vienai nerodo pirmam poste mano ND , kur kaip pvz įkelti?
QUOTE(-Tynka- @ 2012 10 18, 17:39)
dabar nerodo. Vakar buvo viskas ok.
QUOTE(isora @ 2012 10 17, 22:49)
atrodo eisiu eisiu ir ką, vėl žemyn čiuožiu, čiuožiu su visu fotiku,
gerai, kad su fotiku kas karta is naujo lipdama i ta pati kalna, kazka naujo pamatysi ir nufotkinsi o gal imsi ir suprasi, kad ne virsuneje esme
QUOTE(gotte @ 2012 10 18, 01:04)
Tu man kažkuom primeni mane prieš porą metų - vienas vaikas, (nes pamenu gerai, kad rašiau, jog ND negaliu atlikti dabar nes vaikas nemiega
ot businesswoman buvai
QUOTE(Yvette @ 2012 10 18, 08:37)
Aš kartelį septynis metus nefotkinau.
o kiek laiko praejo nuo paciu paciu paciausios pradzios apskritai (su visomis pertraukomis ir t.t), kai fotografuoji?
QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 10:26)
ajo, buvo.. vakar vakare, kai man galvą skaudėjo ir namie gulėjau..
Sayonara, vis geresnes idedi tiesa pasakius, keista pastoviai girti senbuves, jauciu galvoja, kad lendam i minksta vieta be muilo
o kaip su Isoros uzduotim? bandziau ieskotis apie statiska kompozicija, bet man vistiek iki galo neaisku, kas kaip ir su kuo gal tikrai, kaip kazkuri siule, vertetu ideti po aprasyma prie kiekvienos uzduoties
o kaip su Isoros uzduotim? bandziau ieskotis apie statiska kompozicija, bet man vistiek iki galo neaisku, kas kaip ir su kuo gal tikrai, kaip kazkuri siule, vertetu ideti po aprasyma prie kiekvienos uzduoties
QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 15:45)
Jetus koookia grozyyybe! nuotrauka verta pirmuju vietu
by the way, uzvakar man bunant darbe aplanke vizija...(skendejau joje kokias geras 2val, nieko nematydama, nieko negirdedama aplinkui)rudens temai.Ar padarysiu, ar sugebesiu bus matyt,nes vizija ne is paprastuju.. jei spesiu ir pavyks, sudalyvausiu ir as
QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 16:45)
nu i da viena be karpų į kAnkŪrsą
Niu ***** kaip per dusia duodi!
QUOTE(-Tynka- @ 2012 10 18, 17:39)
QUOTE(Yvette @ 2012 10 18, 17:46)
dabar nerodo. Vakar buvo viskas ok.
Einu padaryti matomus koliažus. Bet kaip keista, St. Sofi jie nematomi pas mane, o temoje, juk rodo, ar ne?
Aš nekomentuoju jūsų konkursinių foto, nes noriu išlaikyti intrigą, ir, kad neprasidėtų tokios mintys: viskas, va, ji tai tikrai dabar laimės.
Sveikinu nestuke
mamagute, Rojaus obuoliukai labai labai man patiko. idomus fonas.tik apacios kirpciau.
[=Beponika,2012 10 17, 18:45]
Noreciau kritikos siai nuotraukai.
[/quote]
jei atvirai, man nepatinka si foto.o kaip tau paciai? kokius jausmus, pamastymus sukelia tavoji foto?as matau tik egliu sakas, kurios man nesukelia jokio jausmo
likau nuginkluota labai. tik....to balto remo per daug
mamagute, Rojaus obuoliukai labai labai man patiko. idomus fonas.tik apacios kirpciau.
[=Beponika,2012 10 17, 18:45]
Noreciau kritikos siai nuotraukai.
[/quote]
jei atvirai, man nepatinka si foto.o kaip tau paciai? kokius jausmus, pamastymus sukelia tavoji foto?as matau tik egliu sakas, kurios man nesukelia jokio jausmo
QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 14:45)
nu i da viena be karpų į kAnkŪrsą
likau nuginkluota labai. tik....to balto remo per daug
QUOTE(Ka @ 2012 10 18, 11:21)
Einu padaryti matomus koliažus. Bet kaip keista, St. Sofi jie nematomi pas mane, o temoje, juk rodo, ar ne?
Jo, matomi būtų geriau
Visus kitus bent jau man rodo, tik maniškių 3 ir 4 ne