Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sayonara, schmoll.gif nekomentuosiu tavo foto schmoll.gif vien todėl, kad ir aš knygelės baisiai noriu schmoll.gif ir visų kitų dalyvaujančių foto nekomentuosiu schmoll.gif tongue.gif

smile.gif o jei rimtai, tai mąstau kaip sūnų nufotkinti. Jam Helowyno karštinė užėjusi. Reiktų įamžinti kaip nors..

Tiesa, Sayonara, pameni šitą atviruką
user posted image

Autoriaus paroda Diuseldorfe iki sausio mėn smile.gif Gal iki gruodžio mėn. išlauksiu ir eisim apžiūrėt. Gal ir Vilnis išlauks g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 spalio 2012 - 16:33
QUOTE(Yvette @ 2012 10 18, 16:13)
Sayonara,  schmoll.gif  nekomentuosiu tavo foto  schmoll.gif  vien todėl, kad ir aš

Davai visai užprotestuojam, say dalyvavimą, ND juk nepadarius rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 18 spalio 2012 - 16:27
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 18, 17:26)
Davai visai užprotestuojam, say dalyvavimą, ND juk nepadarius  rolleyes.gif

lotuliukas.gif kadangi ND komentavimą jaunesnėm kartom perleidžiu, tai nesikišiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar man vienai nerodo pirmam poste mano ND , kur kaip pvz įkelti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 10 18, 17:39)
Ar man vienai nerodo pirmam poste mano ND , kur kaip pvz įkelti?  g.gif

dabar nerodo. Vakar buvo viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 17, 22:49)
atrodo eisiu eisiu ir ką, vėl žemyn čiuožiu, čiuožiu su visu fotiku,

gerai, kad su fotiku laugh.gif kas karta is naujo lipdama i ta pati kalna, kazka naujo pamatysi ir nufotkinsi smile.gif o gal imsi ir suprasi, kad ne virsuneje esme mirksiukas.gif

QUOTE(gotte @ 2012 10 18, 01:04)
Tu man kažkuom primeni mane prieš porą metų - vienas vaikas, (nes pamenu gerai, kad rašiau, jog ND negaliu atlikti dabar nes vaikas nemiega

lotuliukas.gif ot businesswoman buvai laugh.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 10 18, 08:37)
Aš kartelį septynis metus nefotkinau.

blink.gif o kiek laiko praejo nuo paciu paciu paciausios pradzios apskritai (su visomis pertraukomis ir t.t), kai fotografuoji?

QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 10:26)
ajo, buvo.. vakar vakare, kai man galvą skaudėjo ir namie gulėjau..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sayonara, vis geresnes idedi 4u.gif tiesa pasakius, keista pastoviai girti senbuves, jauciu galvoja, kad lendam i minksta vieta be muilo biggrin.gif
o kaip su Isoros uzduotim? bandziau ieskotis apie statiska kompozicija, bet man vistiek iki galo neaisku, kas kaip ir su kuo blush2.gif gal tikrai, kaip kazkuri siule, vertetu ideti po aprasyma prie kiekvienos uzduoties g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 15:45)
nu i da viena be karpų į kAnkŪrsą biggrin.gif

Jetus koookia grozyyybe! nuotrauka verta pirmuju vietu wub.gif
by the way, uzvakar man bunant darbe aplanke vizija...(skendejau joje kokias geras 2val, nieko nematydama, nieko negirdedama aplinkui)rudens temai.Ar padarysiu, ar sugebesiu bus matyt,nes vizija ne is paprastuju.. jei spesiu ir pavyks, sudalyvausiu ir as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 16:45)

Niu ***** kaip per dusia duodi!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 18 spalio 2012 - 17:05
QUOTE(-Tynka- @ 2012 10 18, 17:39)
Ar man vienai nerodo pirmam poste mano ND , kur kaip pvz įkelti?  g.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 10 18, 17:46)
dabar nerodo. Vakar buvo viskas ok.

ohmy.gif Einu padaryti matomus koliažus. Bet kaip keista, St. Sofi jie nematomi pas mane, o temoje, juk rodo, ar ne? smile.gif

Aš nekomentuoju jūsų konkursinių foto, nes noriu išlaikyti intrigą, ir, kad neprasidėtų tokios mintys: viskas, va, ji tai tikrai dabar laimės. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 18 spalio 2012 - 17:24
Sveikinu nestuke 4u.gif

mamagute, Rojaus obuoliukai labai labai man patiko. idomus fonas.tik apacios kirpciau.

[=Beponika,2012 10 17, 18:45]
Noreciau kritikos siai nuotraukai.
[/quote]
jei atvirai, man nepatinka si foto.o kaip tau paciai? kokius jausmus, pamastymus sukelia tavoji foto?as matau tik egliu sakas, kurios man nesukelia jokio jausmo 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 14:45)

likau nuginkluota biggrin.gif labai. tik....to balto remo per daug mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 18 spalio 2012 - 17:24
QUOTE(Ka @ 2012 10 18, 11:21)
ohmy.gif Einu padaryti matomus koliažus. Bet kaip keista, St. Sofi jie nematomi pas mane, o temoje, juk rodo, ar ne? smile.gif

Jo, matomi būtų geriau hihihi.gif

Visus kitus bent jau man rodo, tik maniškių 3 ir 4 ne g.gif
Atsakyti