Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 11:14)
mane, žinoma smile.gif

Pasakysiu po fotosesijos teisi tu ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emmulia @ 2012 10 18, 11:12)
Laba diena, prašausi dėmesio - trūksta vieno užskaitymo  rolleyes.gif :

Ušskaitau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

siaubas, i kiek dalyku as neatkreipiu demesio...man tokios grazios foto buvo Rittules, kol jus nepradejot vardyt minusu, kas kiekvienu minusu grizdavau paziuret, negalejau patiket, kad apie ta pacia foto snekat biggrin.gif Rittule, jei tave tai paguos, tai man tikrai labai grazios ir svelnios foto is pirmo zvilgsnio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmulia @ 2012 10 18, 11:12)
Laba diena, prašausi dėmesio - trūksta vieno užskaitymo  rolleyes.gif :

man tai vel su estetika nelabai. o ir tamsu. its up to you. bet as nezuskaitau.
Atsakyti
Truputį ne į temą, keliu kelias foto iš šiandieninio pasivaikščiojimo (4 ND):

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Emullia, uzskaityciau, bet neiziuriu antroj foto, ar ten fokusas kiek nusokes, ar ne g.gif
Atsakyti
Ačiū už tiek postų į mano pusę... Tikrai šiandien taip paskaičiau ryte prabėgom ir.. susimasčiau.... Na net gera, kai kažkas mato savę pradžioj, bet tikrai nu atrodo, kaip spėja su trim, aš apie vieną einu einu einu einu.. lotuliukas.gif Iš pradžių galvojau, niu niu niu rG. , pasakysiu... lotuliukas.gif Vėl kudakuotoja išvadino, bet poto galvoju, nu teisingai užplojo ji man... lotuliukas.gif Jooo, mane užvaldžius kūrybinė kančia.. lotuliukas.gif Mūza.. kur gi tu.. biggrin.gif Yvette , pasakei ir pati nepatikėjei,ane? biggrin.gif Jooo, praeis, tikiuosi 7 metų neprireiks.. lotuliukas.gif
Nu ir žėsim ką Say , "pavaryyyyys" su nėštuke.. bigsmile.gif thumbup.gif
Dar kas..mmm....aj pamiršau, prisiminsiu parašysiu.... biggrin.gif Vaikas aplink gi malasi, nievazmuožna.. biggrin.gif
Dėl nėštukių, tai jo, išdėjot čia, aš nebesikartosiu, kai ką jau buvau mačius ( klaideles) kai kurias tik jums parašius pamačiau.. blush2.gif

Davėmės su vaiku po senamiestį... Su fotiku.. didis.gif
Atsakyti
QUOTE(emmulia @ 2012 10 18, 14:58)
Truputį ne į temą, keliu kelias foto iš šiandieninio pasivaikščiojimo (4 ND):

užskaitau.
antros fokusas ant klaustuko, bet įsivaizduosiu, kad viskas ten gerai; nes šiaip gražus ND.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 09:15)
Rittule, abi nuotraukos stipriai su trūkumais. Abiejose prastoka kompozicija.

Smagu galbūt iš viršaus fotkint būtų buvę, tik nesu tikra, ar į medį ropštumeis? smile.gif

Spalviškai man beleberda, nedera, margumynas.
Rankos pasislėpę, viena iš jų sudaro kažkokį nesveikumo įspūdį, kaip mėsos gabalas guli.

QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 18, 08:31)
Ritule, daili nėštukė, gražios garbanos, graži emocija, šviesa. Bet. Man bent jau neatleistinas toks apkirpimas, šiuo atveju fotografavimo kampas (matyti nuaugusios plaukų šaknys), petnešėlės liemenėlės. 

QUOTE(Dincelis @ 2012 10 18, 09:33)
Karpymai nepatinka ne vienoje nuotraukyteje, labai maza erdves... Pirmojoje arzina tas islindes zoles kampelis, klonavimas butinas  smile.gif 

Ačiū labai! Tikrai nė nepastebėjau nei to kraščiuko žolės, nei rankų taip padėtų.. Dėl spalvų makalynės tiesa, mergina persirenginėjo keturis kartus, tai jau iš tos gausos nesugebėjau suderinti smile.gif Ir šviesos neišnaudojau, čia tai tikrai man trūksta patirties.. Saulė plieskė, įlindom į mažą šešėliuką, žiūrėjau, kad tik nekristų ant veido..
Dėl kompozicijos - pripažįstu: nemoku gulinčio žmogaus fotkint. Ir buvau pasipiešus pozas.. gal kažkiek ir 50 fix'as mane ribojo. Su kita nėštuke dar blogiau buvo.. pamenu guli ji užsimerkus, aš pykšt pykšt ir absoliučiai nematau kaip ją nufotkint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 18 spalio 2012 - 14:43
nu i da viena be karpų į kAnkŪrsą biggrin.gif

user posted image
Atsakyti

QUOTE(Savory @ 2012 10 18, 12:06)
Sveikos,

siaubas, i kiek dalyku as neatkreipiu demesio...man tokios grazios foto buvo Rittules, kol jus nepradejot vardyt minusu, kas kiekvienu minusu grizdavau paziuret, negalejau patiket, kad apie ta pacia foto snekat biggrin.gif Rittule, jei tave tai paguos, tai man tikrai labai grazios ir svelnios foto is pirmo zvilgsnio 4u.gif

hehe biggrin.gif
paguodos tikrai nereikia, labai džiaugiuosi dėl išsakytos kritikos, būtų dabar galimybė, guldyčiau merginą pievon ir perdarinėčiau smile.gif

emullia, užskaitau 4ND. tik antrojoj foto fokusas galėtų būti priekinėse uogose
Atsakyti
Aha, man irgi gražus ND, sakau ką pamiršau... Gi NAMŲ DARBUS.. doh.gif 4u.gif

Say , be karpų dauuug gražiau... thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti