Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 10 20, 17:41)

Ach.. mūsų šalyje neleidžia žiūrėti.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 10 20, 16:46)
Ach.. mūsų šalyje neleidžia žiūrėti..  unsure.gif

man leidžia
oh, no, ir man neleidžia. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 spalio 2012 - 16:50
QUOTE(sayonara @ 2012 10 20, 17:43)
Bet dar labiau toji su paveikslais fone.

A, pas Maggie aplinka magiška. Labai liuksiškai atrodytų vaiko foto, toje pat vietoje ir taip pat pasodinta, kaip kad Maggie sėdėjo. Ir f kitokį reiktų pasirinkti, spalvotą foto daryti. Kalbėtų...
Vat. Maggie, tau užduotis, kai dukriukas turės noro fotografuotis bigsmile.gif

apie šitą foto kalbam.
user posted image

nerodo video? einu gal youtube surasiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 spalio 2012 - 16:50
QUOTE(sayonara @ 2012 10 20, 17:49)
man leidžia
oh, no, ir man neleidžia. biggrin.gif

Jau pradėjau galvoti kas per stebuklai pas tamstą. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 20 spalio 2012 - 16:52
čia visų fotosesijų foto.
Gaila, video nėra kaip darė. Bet ta fotosesija kur norėjau parodyti tai nuo 3:56

Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2012 10 20, 17:40)
Mhm, patinka man Oprisco darbai.  wub.gif
Šita iš visų man labiausiai..  wub.gif

man šita labai įstrigusi. Kada nors jei sugebėsiu, nukopijuosiu tuos siūlų ištampymus smile.gif

Aš periodiškai per savo favoritus keliauju. Tai taip gera būna. Vien tik patinkančios foto bigsmile.gif atsigauna akys
Atsakyti
o aš buvau pas nėštukę, ot smile.gif
Atsakyti
Laukiam, say, nors akies krasciuku leisk zvilgtelti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 20 spalio 2012 - 18:11
QUOTE(gotte @ 2012 10 20, 13:14)
Bet ar nėra tai labai labai lietuviškas bruožas - išgirdus, kad kaimynų vyras daužo savo žmoną pas save namuose užsukti papildomas spynas "nieko nematau, nieko negirdžiu" g.gif ir čia panašiai "aj tiek to, nesiknisinėkim"... g.gif

O tai butinai dar ir lietuviskumo korta ismesti reikejo? mirksiukas.gif Ir siaip, visai ne i tema tavo pateiktas palyginimas schmoll.gif Plius, matykim gi skirtuma, kai pasakoma kazkas (siuo atveju - teisybe apie kopijavima), ir kai kartojama be galo, vis is naujo ta pati per ta pati sakant. Butent tai as vadinu knisinejimusi rolleyes.gif

O del to, kaip "turi buti", tai as vel pabusiu individualiste ir pasakysiu, kad siuo atveju kaip kiekvienam atrodo, taip ir turi buti ax.gif Nes nuotraukos ideja pavogti - tai ne duonos rieke is alkano vaiko. Nera gerai, bet nera is tos kategorijos, kai visi sutiks, kad baisu, ir visi pasmerks. Cia greitai surasiau, alkana ir pavargusi, tai nenustebsiu, jei kas ateis ir i miltus sumals mano "filosofijas" mirksiukas.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2012 10 20, 13:51)
Kaip suprantu, Ka rudens konkursas dar vyksta, rodausi dvi foto ax.gif
Mano rudeninių dienų mozaikos...išbarstytos ir surinktos...į rudenines spalvas, kurios nors orams atvėsus, mane vis tiek šildo smile.gif

Kaip idomiai... atrodo, lyg vanduo, turbut del to melynumo. Patinka.

QUOTE(noisy-B @ 2012 10 20, 14:33)
Neskaičiau visų šios temos postų, kada prisėsiu, noriu pasidalinti su Jumis, mielosios, mūsų "Spaliniu" meet'u smile.gif

Maggie nuotrauka nuostabi. Ir tikrai ne tik todel, kad modelis "dekingas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 20 spalio 2012 - 19:45
QUOTE(kristukass @ 2012 10 20, 15:38)

Tiesa, Kikirike, kur tavo kasos???  blink.gif Labai man patiko tavo buves pries tai kirpimas ir labai tiko tau. O sis man visai nepatinka.  schmoll.gif

nebėra lotuliukas.gif aj nežinau,ataugs.... dabar visai norėtųsi pasislėpti tarp kasų...
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 20, 15:41)
o tai be tu foto, stiliuko neturiu?

Nu turėjau omeny, kad tos foto fainos, bet visai kaip ne tavo. Vadinasi tau negalima bet kokios pripiršt fotkės, nes pas tave yra stiliukas, aiškiau? biggrin.gif

arba as taves nesupratau, bet jei supratau, tai lyg ir nesuprastum meno biggrin.gif hehehe

Čia atseit pavarei ant manęs? biggrin.gif
Atsakyti
Oprisco nuotraukos jegiskos. Atsigauna sirdis. Aciu uz nuoroda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 20 spalio 2012 - 20:46
sūnužis migdosi su lopšinių radija. Pamąsčiau, kad jei tektų kada nėštukę studijoje fotografuoti, tikrai užleisčiau tą radiją smile.gif Matau tokią svaigią, ramią, skrajojančią fotosesiją... reiktų tik kad bio laukai sutaptų.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 spalio 2012 - 20:45