Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Noisy-B , WOW... Tikrai super foto.. bigsmile.gif Maggyte, tai be konkurencijos... wub.gif Nuostabi ir tu nerealiai čia pavarei... wub.gif

virdzzinija , ačiū.. blush2.gif

Vėl gryžau Nosiy meeto kadrų pažiūrėt, tikrai super... Šaunuolė.. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 10 20, 14:38)
Gotte, man visa laika patinka tavo foto spalvingumas, sviesa. Bet... Truksta ideju. (tik jau ne man kalbet, ania?  biggrin.gif ) Tai va. Tie vartai. Nu nuobodu zinok. Labai net neidomu, atsibode ir banalu.  blush2.gif Ta juodai balta, kur prieplaukoj ar kazkur panasiai vnz. Matau tolumoj tikrai idomiu vietu. Patiko ta jb nuotrauka labai labai. Idomu patyrineti ne tik jaunuosius, bet ir aplinka.  smile.gif Gal ir spalvota varianta sios foto turi?  smile.gif  Tikiuosi nenuskalpuosi manes uz issakyta nuomone.  biggrin.gif  4u.gif

Didelis ačiū už kritiką ir pastabas... idėjos man labiau gimsta, kai darau kažką grynai sau ir grynai leidžiu sau reikštis belen kaip ir apdirbti belen ką...ir suklysti sau leidžiu ir viską...tada esu pastebėjusi, kad gimsta geriausios mano foto... su komercija būna įvairiai tiesą pasakius g.gif šios vestuvės buvo tos, kurių nepamiršiu visą savo gyvenimą dėl tam tikrų dalykų... ir čia viskas buvo " super super greit greit", vieta, kur atvykom žiauriai neįdomi - plynas kalnas su keliais medžiais ir baisia panorama, laiptai ir šie vartai... tai sukausi kaip buvo įmanoma...o suktis reikėjo žaibiškai tiesiog...nei per vienas vestuves nesu turėjus tiek mažai laiko fotografavimui doh.gif ir esu pastebėjusi, kad greit aš nemoku schmoll.gif blush2.gif jaučiu, kad reikia įgūdžių ir geras vestuvių fotografas turėtų mokėti žaibiškai prisitaikyti prie esamų sąlygų ir kūrybiškai išspręsti viską... o mane tas skubėjimas paralyžiuoja.. doh.gif

Foto prieplaukoje turiu tik kelias, išeiti ten nebuvo kur ir kaip...nuo to tilto yra tiesiai vanduo..ten man rodos neišnaudojau aplinkos, bet jau labai temo, nuotaka - nėštukė ir buvo labai šalta blush2.gif
nespalvotos foto išlaikymas 1/80, ISO 1600

viskas aišku čia nepasiteisinimas, bet gal bus įdomi mano patirtis kitiems 4u.gif
Atsakyti
Labs ryts, siandien ne ta koja is lovos issiritau unsure.gif

Kas liecia kopijavimus, tai as sito dalyko baisiai nemegstu. Nuo mazens esu tokia ozka, kad pvz jeigu pamatydavau pas drauge toki pat sijona ar dar ten koki dalyka, vsio jau to dalyko as pati nenesiosiu, nesidesiu, numesiu, nereikia, nenoriu... Lygiai taip ir su fotografija, noriu kurt savo. Netgi vestuviniu ziedu dizaina pati braiziau, kuriau, nes norejau vienetiniu ziedu. Tiesa klaida padariau, kad viesai kadais parodziau forume tuos ziedus, tai po keliu metu lygiai tokius pacius jau maciau net ant pazystamos rankos pirsto doh.gif Kaip ji aiskino, kazkoks juvelyras jau stampofkes daro. Ir nesvarbu, kad ten dvi raides perpintos su mano ir mano vyro vardu, bet kiti jaunieji jas savaip issifruoja biggrin.gif O man kazkaip neskanu viduj paliko...gal ateityj ka nors naujo sukursiu, tik si karta rinksiuos patikimesni juvelyra ir niekam viesai ju nerodysiu smile.gif Na bet jau cia nukrypau i lankas.
O fotografijoj, juk eksperimentuot, zaist su sviesa, pozom, tikrai nebutina 1:1 kopijuot kitu darbus iki tokiu smulkmenu, kad net apranga, aplinka, spalvas kopijuot. Na nenesa galva, kaip modeli sustatyt, pilna informacijos fotografams, kaip modelius 'lankstyt', puslpapiai su ivariom galimom pozom wink.gif
Atsakyti
nu ok, lazy saturday, mestelsiu paklode biggrin.gif

QUOTE(mamagute @ 2012 10 19, 10:50)
įdomus variantas smile.gif Man tai labai kontrastuoja tas korsetas... na žvilgsnis į jį, matai, kad jis lyg didokas...

sutinku. didokas.
QUOTE(je t'aime @ 2012 10 19, 10:59)
Maggie, man paskutinė labai smile.gif kai flickr'e pamačiau, nustebau prie nuotraukų radusi Tavo nick'ą. Nustebinai smile.gif

kodel? g.gif
nuostabus tavo auto. kas man labiausiai patiko - tavo megztukas, per kuri persisviecia kuno linijos, toks svelnus pateikimas, o kartu ir labai viliojantis, sensual smile.gif
QUOTE(rG. @ 2012 10 19, 12:06)
Lyg dėl to nesuprasčiau meno smile.gif

Dėl fotkių pamačiau FB ir pamaniau, kad kažką tiesiog rodai. Nustebinai, visai ne tavo stiliukas, o tai įrodo, kad jį turi biggrin.gif Šiaip patinka, žinoma smile.gif

o tai be tu foto, stiliuko neturiu? arba as taves nesupratau, bet jei supratau, tai lyg ir nesuprastum meno biggrin.gif hehehe
QUOTE(kristalines @ 2012 10 20, 13:05)
Yvettes Maggie nerealiai graži  wub.gif

man si foto nuostabi tuom, kad cia ne grozis, o toks izulokas zvilgsnis, itemptas veidas.
QUOTE(kristukass @ 2012 10 20, 15:38)
Reikia pripazinti, jog grozis foto priklauso ir nuo koks grazus ir fotogeniskas modelis.

zinai, tiesa, bet teisingai ir graziai nufotkinti "dekinga modeliuka" - kiekvienas gali. o ishspausti kazka daugiau, idomiau - sunkoka.

QUOTE(Žydraakė @ 2012 10 20, 13:51)
Kaip suprantu, Ka rudens konkursas dar vyksta, rodausi dvi foto :

jau kazkada minejau, bet zinai, mano manymu tau labai tinka juosta. bent jau man asmenishkai labiau patinki juostine, negu skaitmenine smile.gif
QUOTE(Rittule @ 2012 10 20, 00:31)
jazau, man nerealiai patinka jos dainos! ..it's you, it's you, it's all for you, everything I do, I tell you all the time.. mmm
smile.gif

man irgi patinka, seniai ishrasta atlikeja. bet kai teko paklausyti keleta live'u... nors tai kaip ir turetu buti dzin, bet visa jos magija nubluko. esu girdejus ir skaicius jos populiarumo istorija (turtinti tevai, jos didziulis noras isgarseti ir prastas balsas), bet kazkaip nekreipiau demesio. geriau neklausyk jutubej jos live pasirodymu.. verysad.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 10 20, 00:08)
Galima sakyti irgi kopijavau ar ne?  smile.gif

nu nelabai biggrin.gif
QUOTE(kristukass @ 2012 10 19, 12:36)
Labai prasau visu pasakyti savo nuomones del koliazo ir spalvu. Busiu labai dekinga. 

man visai nieko. net nepasakyciau, kad turejai sunkumu su ishlaikymu, iso ir t.t. grazus gimtadienis. kazkodeltai galvojau tavo maze jaunesne, 4-5 metukai, o cia jau visa panelyte, 6 metai. anyway, manau vykusios foto. tik galbut per gelsvos.
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 19, 19:11)
Kad jau prakalbom apie ikvepimus, dar visoms noriu pasiulyti paklausyt Lana del Rey dainu, gal kuriai patiks

mane dazniasuiai ikvepia muzika, neretai idedu nuoroda i jutuba, jei kadras gimsta ikveptas tam tikra daina, muzika. todel labai tave suprantu. retai buna, kad kazka sukuriu visishkoj tyloj (jei patalpoj).
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 10 20, 15:03)
kaip smagiai vaikinukus gaudet:))
Senai ką rodžiau, tai visgi atnešu vakarykštį dangų, nuomonės laukiamos smile.gif

gražiai dangų nufotografuoti sudėtinga.

Žydraakei tikrai tinka juosta. Antra man ypač patiko.

O aš šiandien su Vilnim fotografuoti buvau. Vakar kūriau planus, žinojau kaip ją fotografuosiu mūsų projektui. Vieną kadrą turėjau prieš akis. Deja pagrindinę detalę namuose pamiršau, tai ir foto nebus... Bet vistiek smagiai pasibuvom ir fotoaparatus pravėdinom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 spalio 2012 - 15:52
QUOTE(Yvette @ 2012 10 19, 23:09)
Kopijuojančių šioje temoje buvo ne viena ir ne dvi. Bet nei viena nebuvo tiek skalpuojama kaip Kristukas.

sutinku. jai kazkaip vis kliuna. galbut pelnytai? as irgi nemegstu kai meluojama, nes ikeltas pavyzdys parode panashumus vienas iki vieno. sito nepateisinu. jei cia mokslo vardan, reiketu parasyt, kad mokausi is sios autores ir nurodyti darbus, o ne pristatyneti kaip savo.
QUOTE(Endži @ 2012 10 19, 22:43)
Sorry kad isiterpsiu bet buvo maciau kalba apie kristuko kopijavima

ojej..
QUOTE(Endži @ 2012 10 19, 23:21)
dar kart sorry kad isikysau, bet jau kazkaip perdaug man pasirode, tiesiog kam taip neigti kai taip akivaizdu schmoll.gif 

drinks_cheers.gif
QUOTE(pandre @ 2012 10 20, 14:25)
man irgi nejauku..

ai ir dar, jauciu nebedalyvausiu rudens temai,

nu palaukit, juk yra tokia dalykai kaip INSPIRATION, tie patys mood board'ai ir pan. tai NERA kopijavimas. lygiuotis i kazka, zavetis, bandyti isgauti panasias spalvas, nuotaika ir t.t.

as irgi. 0 minciu. ishsisemiau.
QUOTE(Laukine25 @ 2012 10 20, 00:45)
Tada gavau per snapą ir siaubingai susigėdau. Nes ištiesų tam tikra prasme tai yra kūrybinė vagystė. Daugiau- lygiuojuosi į savo guru pagal nuotaiką, vieną dieną tai vienas autorius, kitą- kitas, bet nesutinku, kad tai kopijavimas.

na, bent jau sazininga mirksiukas.gif respect.

o siaip, butu idomus konkursas - idealus plagijatas (su klaida parasiau? nezinau kaip rasomas sis zodis) biggrin.gif nes as niekada nebandziau kopijuoti kaip ta daro Kristukas, turiu savo favoritus, pasamonej net lygiuojuos ir as i kazka, bandau ishgauti panasiai. bet esme tame, kad kai jau vyksta procesas, fotografuoju, vistiek linkstu prie saves ir galiausiai - galutinis variantas yra "mano". kita vertus, nu man butu peilis i sirdi, skaudetu fizishkai, jei taip drastishkai paimciau ir nukopijuociau foto (pradedant vieta, spalvos, rubais (!), pozom..). daugelis cia sako, kad mano nuotraukos skirtingos, po paskutines fs, suabejojot ar mano foto. tai vat, as vis bandau, ieskau saves, bandziau delioti grazius daiktus, kai fotopastele, nesigavo, o tas kas gavosi buvo jb, tamsu, kontrastinga ir niuru (kaip daugelis mano foto), bandziau daryti glamura - lygi oda, makiazhas, grazus rubai, aukshtakulniai - vis del ti is 3 tos pacios nuotraukos apdirbimu, pasirinkau ta, kur matosi odos faktura, yra seseliai, tamsa.., bandziau bandziau bandziau, ir vis dar bandau. bet man i galva net neatejo, kad va paimt ir kazka taip skausmingai kopijuot.
QUOTE(Dincelis @ 2012 10 19, 23:15)
Magie modelis pribloskiantis... pasistenkta is peties, bet ant mergaites mano skoniui kazko per daug, kazkurios detales reikejo atsisakyti.

negalejau. cia dizaineres rubai. tokia visuma. beje, jai pavyko iveikti kazkuria pakopa! dabar sudetingiausia dalis, o tada ziuresim ar paklius i infekcija, ar kur ten, nebepamenu.
QUOTE(kristukass @ 2012 10 19, 14:03)
Stai ir mano pelytes proginis portretas.  biggrin.gif  Nepavyko prikalbint fotografuotis. Girdejau tik griezta "ne" istisa laika.

o cia kaip manishke. ji man suteikia 5-7min dziaugsmo, jei buna geroj nuotaikoj. ech, ismokau suktis deka jos labai greitai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2012 10 20, 00:54)
Tokioms "nuplagijuotoms" nuotraukoms ju duoti negalima.  schmoll.gif  biggrin.gif  Tikriausiai ir rodyti man ju nevertetu. Tikrai. Nebedarysiu to daugiau. Kopijuosiu savo tikslams igyvendinti- ivaldyti PS, pajausti spalvu derinamuma ir t.t.  smile.gif Minciu pas mane ir ideju galvoje tikrai netruksta, tik laiko ir salygu kartais neturiu.  smile.gif

ajajaj, bijau as pomidoru, bet, su visa pagarba, as manau, kad ju visgi truksta...
Atsakyti
Dar dabar susimasciau. Visgi islikti orginaliais/isskirtiniais siais laikais vienas didziausiu issukiu, o gal but nebeimanoma misija? Gyvenam tokiais laikais, kai turim visiska kurybos, zodzio, informacijos prieinamumo laisve. Rinka perpildyta kuom tik nori... Manau tampa sunku atrasti tai ko dar nera. Gryztant prie fotografijos, ko gero beveik kiekvienai foto perkracius visagali interneta atrastumem kazka panasaus g.gif O komercineje fotografijoje, manau, dar labiau apsiribojama, nes daznas taikosi prie rinkos/kliento noru, t.y., daznai naudojamos tos pacios pozos, tik, kad zmones skiriasi.
Visgi kopijavima skaitau, kai nuotrauka nukopijuojama nuo iki. Visgi noretusi, kad zmones, jeigu jau taip truksta ideju, vis tiek kazka ir savo inestu, idetu ir gal but padarytu dar geriau nei tas orginalas 4u.gif

Einu ruostis, puostis, vaziuosim i svecius. O taip nuotaikos ner, prabuciau visa diena namie susisukus i chalata..nieko nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 20, 16:56)
o siaip, butu idomus konkursas - idealus plagijatas (su klaida parasiau? nezinau kaip rasomas sis zodis) biggrin.gif

aš irgi rimtai siūliau tokį konkursą, kai bus laiko kur jį įterpti.
Pamenu kūdroje buvo ketvirtadienio teminė, senokai jau. Nežinau kaip ten atkapstyti tas foto, bet buvo tikrai jėgiškų plagijatų. Sayonara, gal tu žinai kaip jas surasti?

Kokią foto radau čia daugiau darbų
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 spalio 2012 - 16:20
Yvette , nereali foto.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 20, 16:59)
Kokią foto radau čia daugiau darbų

Mhm, patinka man Oprisco darbai. wub.gif
Šita iš visų man labiausiai.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 20 spalio 2012 - 16:44
pavasarį žiūrėjau Vokietija ieško top modelio. Laukiau kiekvienos laidos. Dėl fotosesijų. Rodydavo su visais pasiruošimais, tiek fotografo, tiek modelio. Čia video iš man labiausiai patikusios fotosesijos. Pradžioje bus reklama, išlaukit smile.gif

čia
o čia fotografo www Kristian Schuller
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 spalio 2012 - 16:44
Yvette, dėkui už nuorodą, pasinagrinėsiu smile.gif

dėl Tavo foto. Šita paskutinė įdėta Maggie man labai. Bet dar labiau toji su paveikslais fone. Tobula. Neturiu, prie ko kibt, o ir nenoriu. Ta, kurią kaip kitas kelias Taviškes galvoje nešiosiuos smile.gif
Atsakyti