Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 19, 18:30)
Aš ir, aš ir dalyvauju kankūrse  biggrin.gif

Patiko. Visai gražiai double expo žiūrisi.

QUOTE(Kikirike @ 2012 10 19, 20:40)
Na gal cia ne i tema....

drinks_cheers.gif Amen

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 10 20, 09:54)
kopijuoti nėra tik blogai. kartais.

drinks_cheers.gif

o šiaip manau, čia kiekvieno reikalas, ir tik prieš save kažkaip atsakingas turėtum būti... rolleyes.gif

R.i.R. tikrai įdoooooomiai gavosi, šaunuolė bigsmile.gif spaudziu desine smile.gif

Yvettes Maggie nerealiai graži wub.gif

Nesucitavau, tai daugiau nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Kažkada šioje temoje buvo piktinamasi, kad kai kurių fotografuojančių žmonių foto paimtos interneto puslapiams be nuorodų į autorių. O dabar tiek Laukine, tiek Say aprašė savo kopijavimo atvejus, kaip jautėsi ir t.t. Ir vis tik mano požiūriu į esminį klausimą nėra atsakyta - kaip yra TEISINGA elgtis tokioje situacijoje? Tai turėtų būti kažkokia nuoroda į plagijuotą darbą, ar ne? Čia jau nekalbu apie jausminius dalykus, kas kokį elgesį pateisina ir kas ne, bet grynai teisinius/teisinguosius dalykus - kaip REIKIA elgtis tokiu atveju...Ar jeigu tu slepi, kad plagijuoji, tai tu vagis, ar ne g.gif o jeigu kristukas neslepia, tai kaip tada? g.gif

Nes visi kažkaip čia labai aptakiai kalba - kažkas sako "aj čia nereikia knisinėtis, ieškoti plagiatų", kažkas išlenda su "negerai taip daryt", kažkas rėkia - "čia vagystė". Bet kaip TURI būti? g.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 10 20, 08:06)
Gotte, mano pavyzdys buvo kiek ironiškas. Nes kaip ir Jurzolei, man labai nepatinka tokie tampymaisi už plaukų.

Bet ar nėra tai labai labai lietuviškas bruožas - išgirdus, kad kaimynų vyras daužo savo žmoną pas save namuose užsukti papildomas spynas "nieko nematau, nieko negirdžiu" g.gif ir čia panašiai "aj tiek to, nesiknisinėkim"... g.gif

Nors jeigu labai atvirai apie situaciją, tai man asmeniškai giliai dzin kas ką kopijuoja ir ko ne...kiekvienas eina savo keliu ir tiek..svarbiausia, kaip pats viduje jautiesi ax.gif

Bet gal neturėtų būti dzin g.gif ? Ar šiais laikais, kai naujausius filmus, muziką, etc. parsisiunčiam per 5 sekundes iš torentų, tai kopijos darymas tampa kažkoks nereikšmingas g.gif ir tipo mes visi daugiau ar mažiau esam vagys g.gif

Tai vat man ši diskusija kelia tokius dviprasmiškus klausimus... g.gif lyg jau tipo raukiam temą, bet va norėjau savo trigrašį įkišt blush2.gif

Atsakyti
Kaip suprantu, Ka rudens konkursas dar vyksta, rodausi dvi foto ax.gif
Mano rudeninių dienų mozaikos...išbarstytos ir surinktos...į rudenines spalvas, kurios nors orams atvėsus, mane vis tiek šildo smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 20, 09:54)
aš esu įžūliai nukopijavusi vieną foto. įdėjusi be nuorodų į tikrąjį autorių. foto buvo gana gerai įvertinta. ale kaip man nejauku dėl to

man irgi nejauku..esu kopijavusi ne viena nuotrauka( nes lygiuojiesi i geresnius, tai kai atnesi i tema ir parodai savo pradziamoksles fota, tai visos nulinciuoja,kad tas ir anas negerai, kad rankos, kojos kreivai, grubiai, sleivai ir pns., tada pradedi dairytis i kitu darbus, ir gaunasi, kad idejos savinamosis,ranku, koju, pozos padetys, nes tada bent jau panasiau i geresne nuotrauka iseina) kiek pamenu tik viena vieninteli karta bandziau padaryti tip top nuotrauka, o visas kitas kopijuotas, nederindavau rubu, spalvu ir visokiu smulkmeniciu, man per sunku tokie smulkmeniskumai.bet poza, ideja "nufyrinau" ne syki. (Ta su bigudukais ir pns. Bet isejo kitaip, nerinkau spec mazu biguduku vaikui, neemiau tel i rankas, kitoks kadravimas, kitokia veido israiska ir t.t.tik bigudukai ir tebuvo tas "cinkelis" bet kiek tu su bigudukais yra, jezusmaryte.Tai va, norejau gerti kava su bigudukais ir darytis auto, tai kad pilnas inetas tokio tipo nuotrauku, tai jei nusifotkinciau namudine tokia, tai kazi kas tada butu tas minties autorius, kuris is tos begalybes?jei nekopijuociau nei vieno asmeniskai?) tai vis vien esu vagis?bet reziume, pas mane ta, kad kai kopijuoji kazkokia viena foto, daznai geriausios iseina kitokios is tos pacios kopijavimo serijos, tik originalios ir absoliuciai kitokios. Tai i nauda. tik gal is tiesu, reiketu prie tu tip top nukopijuotu, imesti idejos autoriaus nuoroda kaip ikvepimo saltini smile.gif
QUOTE(Žydraakė @ 2012 10 20, 13:51)
Kaip suprantu, Ka rudens konkursas dar vyksta, rodausi dvi foto

bet tai kaip melynai blink.gif is perforaciju leidziu sau spresti, jog i juosta fotkinta, bet kad jau lapeliai tos zoles turetu buti i zaluma,ane? Ar cia su kokia tungests juostele pyskinai, ar su PS koregavai?

ai ir dar, jauciu nebedalyvausiu rudens temai, nes irig mintyse sukosi double expo, bet kad jau per daug tokio tipo nuotrauku bus, nebeoriginalu doh.gif
Atsakyti
Neskaičiau visų šios temos postų, kada prisėsiu, noriu pasidalinti su Jumis, mielosios, mūsų "Spaliniu" meet'u smile.gif

Visos foto čia: http://www.flickr.co...57631811242870/

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aš įmečiau keletą veselios foto, jei kam įdomu: čia

Visad laukiama kritika blush2.gif
Atsakyti
as tai nei vieno karto nekopijavau tip top ir apskritai nieko ,tikriausiai del to ,kad neturiu noro visai,manau turi inest kazka savo vis tiek 4u.gif bet vis tiek cia talenttas jauciu g.gif nes itariu nesugebeciau smile.gif unsure.gif

Isora sulauksi ar nesulauksi komentaru fotografuok,bandyk 4u.gif as tai kai laiko turiu nedaug ne visas pakomentuoju,bet pasigroziu daznai,tik balionu nedalinu biggrin.gif

Atsakyti
Man iki šiol sukelia šypseną mintis, kad kažkas kažkada pagalvojo, jog kopijavau VV darbą su lopšinės nuotrauka. biggrin.gif Iki tos dienos kai sužinojau, kad kažkas taip galvoja, to darbo nebuvau mačiusi. O ir pamačiusi įžvelgiau tik vieną panašumą - double expo. rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos:)
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 20, 14:33)
noriu pasidalinti su Jumis, mielosios, mūsų "Spaliniu" meet'u smile.gif

kaip smagiai vaikinukus gaudet:))
Senai ką rodžiau, tai visgi atnešu vakarykštį dangų, nuomonės laukiamos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Neskaičiau visų šios temos postų, kada prisėsiu, noriu pasidalinti su Jumis, mielosios, mūsų "Spaliniu" meet'u smile.gif

Nu sios dvi foto kaip skirtingu autoriu. bigsmile.gif Pirmoji Dieviskai grazi. wub.gif Reikia pripazinti, jog grozis foto priklauso ir nuo koks grazus ir fotogeniskas modelis. biggrin.gif Maggie. wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2012 10 20, 14:51)
Aš įmečiau keletą veselios foto, jei kam įdomu: čia

Visad laukiama kritika blush2.gif

Jeigu galima, as... blush2.gif

Gotte, man visa laika patinka tavo foto spalvingumas, sviesa. Bet... Truksta ideju. (tik jau ne man kalbet, ania? biggrin.gif ) Tai va. Tie vartai. Nu nuobodu zinok. Labai net neidomu, atsibode ir banalu. blush2.gif Ta juodai balta, kur prieplaukoj ar kazkur panasiai vnz. Matau tolumoj tikrai idomiu vietu. Patiko ta jb nuotrauka labai labai. Idomu patyrineti ne tik jaunuosius, bet ir aplinka. smile.gif Gal ir spalvota varianta sios foto turi? smile.gif Tikiuosi nenuskalpuosi manes uz issakyta nuomone. biggrin.gif 4u.gif

Tiesa, Kikirike, kur tavo kasos??? blink.gif Labai man patiko tavo buves pries tai kirpimas ir labai tiko tau. O sis man visai nepatinka. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 20 spalio 2012 - 14:40
QUOTE(pandre @ 2012 10 20, 14:25)
bet tai kaip melynai blink.gif  is perforaciju leidziu sau spresti, jog i juosta fotkinta, bet kad jau lapeliai tos zoles turetu buti i zaluma,ane? Ar cia su kokia tungests juostele pyskinai, ar su PS koregavai?

Čia Fuj superia juostelė...pasibaigusio galiojimo ax.gif

Gražus visas reporažas, bet pačiausioji man Maggie foto 4u.gif
Atsakyti