QUOTE(sayonara @ 2012 10 20, 09:54)
aš esu įžūliai nukopijavusi vieną foto. įdėjusi be nuorodų į tikrąjį autorių. foto buvo gana gerai įvertinta. ale kaip man nejauku dėl to
man irgi nejauku..esu kopijavusi ne viena nuotrauka( nes lygiuojiesi i geresnius, tai kai atnesi i tema ir parodai savo pradziamoksles fota, tai visos nulinciuoja,kad tas ir anas negerai, kad rankos, kojos kreivai, grubiai, sleivai ir pns., tada pradedi dairytis i kitu darbus, ir gaunasi, kad idejos savinamosis,ranku, koju, pozos padetys, nes tada bent jau panasiau i geresne nuotrauka iseina) kiek pamenu tik viena vieninteli karta bandziau padaryti tip top nuotrauka, o visas kitas kopijuotas, nederindavau rubu, spalvu ir visokiu smulkmeniciu, man per sunku tokie smulkmeniskumai.bet poza, ideja "nufyrinau" ne syki. (Ta su bigudukais ir pns. Bet isejo kitaip, nerinkau spec mazu biguduku vaikui, neemiau tel i rankas, kitoks kadravimas, kitokia veido israiska ir t.t.tik bigudukai ir tebuvo tas "cinkelis" bet kiek tu su bigudukais yra, jezusmaryte.Tai va, norejau gerti kava su bigudukais ir darytis auto, tai kad pilnas inetas tokio tipo nuotrauku, tai jei nusifotkinciau namudine tokia, tai kazi kas tada butu tas minties autorius, kuris is tos begalybes?jei nekopijuociau nei vieno asmeniskai?) tai vis vien esu vagis?bet reziume, pas mane ta, kad kai kopijuoji kazkokia viena foto, daznai geriausios iseina kitokios is tos pacios kopijavimo serijos, tik originalios ir absoliuciai kitokios. Tai i nauda. tik gal is tiesu, reiketu prie tu tip top nukopijuotu, imesti idejos autoriaus nuoroda kaip ikvepimo saltini
QUOTE(Žydraakė @ 2012 10 20, 13:51)
Kaip suprantu, Ka rudens konkursas dar vyksta, rodausi dvi foto
bet tai kaip melynai
is perforaciju leidziu sau spresti, jog i juosta fotkinta, bet kad jau lapeliai tos zoles turetu buti i zaluma,ane? Ar cia su kokia tungests juostele pyskinai, ar su PS koregavai?
ai ir dar, jauciu nebedalyvausiu rudens temai, nes irig mintyse sukosi double expo, bet kad jau per daug tokio tipo nuotrauku bus, nebeoriginalu