Jomajo!!! Ciupt uz vadziu- vel is pradziu.
Visoms kaltinancioms siulau skaityti kiekviena mano posta, nes esu begale kartu pripazinusi savo kopijavima ir pripazistu.
Bet kai nekopijuoju, o fotografuoju ekspromtu fs nepasiruosusi, po pateiktu kaltinimu kopijavimu tada jau bandau irodyti, jog nesiekiau kopijuoti, o jeigu tai ir padariau tai tikrai "nesamoningai"
Ir tos ikeltos mano "nukopijuotos" foto sulauke pastabu del kopijavimo, bet as to neneigiau visai. Todel, kad to norejau.
Kai nenoriu, tai ir nekopijuoju. Suprantat. As kai noriu, begalinio smalsumo vedima, issiaiskinti kaip buvo suredaguota ta foto, arba bent isivaizduoti, kokie nustatymai buvo parinkti, kokia sviesa ir t.t. ir pan., tada ir kopijuoju. Tikrai ne del to, jog sulaukciau pagyru. Tokioms "nuplagijuotoms" nuotraukoms ju duoti negalima.
Tikriausiai ir rodyti man ju nevertetu. Tikrai. Nebedarysiu to daugiau. Kopijuosiu savo tikslams igyvendinti- ivaldyti PS, pajausti spalvu derinamuma ir t.t.
Minciu pas mane ir ideju galvoje tikrai netruksta, tik laiko ir salygu kartais neturiu.
Nesu as visiska tusciagalve, plagijatore...
Tiesiog tas norejimas SUZINOTI, ISSIAISKINTI, tiesiog uzvaldes mane.
Gero vakaro visoms ir aciu uz mazgotes per veida. Ir tu kartais reikia.
Yvette, tavo ideta foto tikrai ne kopijavimo pavyzdys.
Tukstanciai taip koreguoja foto, sviesina iki pieno baltumo. Ir as taip dariau. Ir darau dar kartais. Pagal situacija.