Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aš irgi siūlau baigti, nebūti tokioms jautrioms, žiūrėkim savo reikalų smile.gif Kristukas moka pati apsiginti.

QUOTE(Yvette @ 2012 10 19, 22:09)
1. Kopijuojančių šioje temoje buvo ne viena ir ne dvi.
2. Bet nei viena nebuvo tiek skalpuojama kaip Kristukas.

1.O gal įvardink kas jos tokios, nes aš tikrai nežinau?
2. Vargšelė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 19 spalio 2012 - 23:03
QUOTE(rG. @ 2012 10 20, 00:02)
Aš irgi siūlau baigti, nebūti tokioms jautrioms, žiūrėkim savo reikalų smile.gif Kristukas moka pati apsiginti.
1.O gal įvardink kas jos tokios, nes aš tikrai nežinau?
2. Spėk kodėl?   rolleyes.gif

o kam reikia įvardinti? Jei labai smalsu galima įvairiose temose paieškoti smile.gif o ir nebūtina temose, flickr gi yra smile.gif

ruduo gal čia taip veikia. Gerai Kikirike pasiūlė. Konkurse sudalyvaukit. Laimėsit, sekantį konkursą galėsit suorganizuoti tema "nukopijuok savo mylimą autorių" biggrin.gif

štai mano daryta foto. Norėjau nuotraukos Loretos ar Erikos stiliuje, kaip tąkart su Erika kalbėdavom - norėjau fotografuoti pozityviai. Galima sakyti irgi kopijavau ar ne? smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 spalio 2012 - 23:15
QUOTE(Yvette @ 2012 10 19, 22:08)
ruduo gal čia taip veikia. Gerai Kikirike pasiūlė. Konkurse sudalyvaukit. Laimėsit, sekantį konkursą galėsit suorganizuoti tema "nukopijuok savo mylimą autorių"  biggrin.gif

A ku daryt, jeigu tokio neturi? lotuliukas.gif

R.i.R. fainos gulbes, graziai cia Tu papyskinai, jauc tikrai tuoj kelsiu balta veliava biggrin.gif
Atsakyti
Jokių baltų vėliavų Peonyblossom, aš ir dar nieko neturiu biggrin.gif.... Vis ieškau, ieškau...
Atsakyti
Galima sakyti irgi kopijavau ar ne?

Tai, kad kažin.

Labanaktis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 19 spalio 2012 - 23:26
QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 15:45)
nu i da viena be karpų į kAnkŪrsą biggrin.gif

Nu grazu... smile.gif

QUOTE(je t'aime @ 2012 10 19, 07:58)
sleep connection

Grazu, trapu, svelnu... wub.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 10 19, 10:21)
atnesu kritikai savo statula smile.gif ivertinkit.

Paskutinioj labai patinka. Ir siaip faina, kaip vis ka nors kitokio sugalvoji, neuzstringi vienoj vietoj thumbup.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 19, 21:30)
Aš ir, aš ir dalyvauju kankūrse  biggrin.gif

Idomiai, man patinka, smagu tyrineti tuos sluoksnius ir persidengimus smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 10 19, 23:09)
Kopijuojančių šioje temoje buvo ne viena ir ne dvi. Bet nei viena nebuvo tiek skalpuojama kaip Kristukas.

Bet nei viena ir neneige taip atkakliai, kad ne, nekopijuoja, o jei kopijuoja, tai tik spalvas, bla bla bla... cool.gif Del to ir pyksta merginos. Bet pritariu, kad laikas baigti, kas norejo, jau seniai suprato, kas ir kaip. O siaip tai is tiesu gi cia niekieno reikalas, isskyrus pacios AV, kuri tikru tikriausiai ir daugiau kopijuotoju turi, ir greiciausiai sau del to galvos nesuka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 19, 23:26)
ir greiciausiai sau del to galvos nesuka  rolleyes.gif
Tik kitiems taip atrodo.
Atsakyti
Na ir tema gveldenat... vieniems iseina vienaip, kitiems kitaip, o galiausiai... kas kaip moka-tas taip soka!
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 19, 19:11)
Kad jau prakalbom apie ikvepimus, dar visoms noriu pasiulyti paklausyt Lana del Rey dainu, gal kuriai patiks  4u.gif 

jazau, man nerealiai patinka jos dainos! ..it's you, it's you, it's all for you, everything I do, I tell you all the time.. mmm
smile.gif

RiR, patiko tavo gulbės, pirmoji foto labiausiai, kitos per margos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 20, 00:27)
Tik kitiems taip atrodo.

O tu, aisku, zinai, kad yra kitaip? smile.gif

As kopijavimo nepateisinu, jei ko - as tik viesu razborkiu forumuose nemegstu cool.gif
Atsakyti
Juržole, aišku žinau, todėl ir rašau. Nenoriu už kitus kalbėt, bet jiems skaudu labiausiai dėl idėjų, o ne dėl spalvų.

Dar pasakysiu, kad negalima smerkt žmonių, kurie apskritai dar kažką kalba dėl neteisybės.

Aš tai razborkių nebijau. Bet va čia tas klausimas, kurio laisvai negaliu gvildenti. Visokie moraliniai dalykai. Kaip strutis kišu į žemę. Viskas, gana pliurpt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 19 spalio 2012 - 23:46
QUOTE(Vilnis @ 2012 10 19, 22:24)
Jokių baltų vėliavų Peonyblossom, aš ir dar nieko neturiu biggrin.gif.... Vis ieškau, ieškau...

As galvoj turiu ideja, tiksliau tai mano rudens kasdienybes akimirka, bet galvoju gal per daug buitiska ir neidomu bus, ypac po tokiu nuotrauku, kurias parode Say ir RiR smile.gif Ai guodziu save, kad svarbu dalyvauti, o ne laimeti. Tik rupuzele si kart prizas fainas, tiktu man nakti kilusioms idejoms uzsipaisyti biggrin.gif
O siaip ryt eisiu i gimtadieni, gersiu vyniaus ir gal ka kita ismislysiu biggrin.gif
kut kudaaaa smile.gif
QUOTE(Rittule @ 2012 10 19, 22:31)
jazau, man nerealiai patinka jos dainos! ..it's you, it's you, it's all for you, everything I do, I tell you all the time.. mmm
smile.gif

ir dainos fainos ir pati atlikeja sarminga motera wub.gif
Atsakyti