Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Eikit sau doh.gif Fui jau darosi verysad.gif Nesuprantu neigimo kopijavimo, kai jau ir taip viskas matyti,reik aklam būti, bet tokio akių badymo kaip Endži, dar labiau nesuprantu schmoll.gif
Aš tai sau tik pasižymėjau, kad su Kristuku į žvalgybą neiti, bet visa kita stebiu ir man tai patinka biggrin.gif
kas mes tokie, kad teistume? Neskubėkim su tuom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 19 spalio 2012 - 22:10
Kopijuojančių šioje temoje buvo ne viena ir ne dvi. Bet nei viena nebuvo tiek skalpuojama kaip Kristukas.

Šiaip nesuprantu tokių į temą keltų koliažų tikslo. Na ok, tarkim panašumų yra. Bet čia gal jau būtų pačios autorės, t.y. A.V. reikalas sureaguoti arba ne. Nemanot?
Ko siekiat?
Nuomonę prie kiekvienos foto galima išsakyti, galima visai nekomentuoti jos foto, kaskart pabrėžti, kad jaučiasi kopijavimas, jei jums taip atrodo. Bet kapstytis po vienos ir kitos autorės darbus ieškant panašumų tai čia jau neturėjimas ką įdomesnio veikti...
Atsakyti
Yvete, pagalvojau dar ir supratau, ko klausi smile.gif susidejau visus galimus sluoksnius ir isnunginejau-ijunginejau,ziuredama kas tinka wink.gif
Atsakyti
Magie modelis pribloskiantis... pasistenkta is peties, bet ant mergaites mano skoniui kazko per daug, kazkurios detales reikejo atsisakyti.

Akis uzkliuvo ir uz gulbiu... buvo malonu patyrineti kiek ju ten istikro yra.

Grazus kristuko mergaites gimtadienis, ypac peliukiskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 19 spalio 2012 - 22:18
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 19, 23:13)
Yvete, pagalvojau dar ir supratau, ko klausi smile.gif susidejau visus galimus sluoksnius ir isnunginejau-ijunginejau,ziuredama kas tinka wink.gif

aš klausiau kodėl, nes retai pasitaiko, kad taip greitai pradedančios užkimba ant dvigubos expo smile.gif Paprastai visokie ten tonavimai ir t.t. būna. Bet viena foto tikrai gerai sulipo, yra nuotaika
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 10 19, 22:08)
Eikit sau  doh.gif Fui jau darosi  verysad.gif  Nesuprantu neigimo kopijavimo, kai jau ir taip viskas matyti,reik aklam būti, bet tokio akių badymo kaip Endži, dar labiau nesuprantu  schmoll.gif
Aš tai sau tik pasižymėjau, kad su Kristuku į žvalgybą neiti, bet visa kita stebiu ir man tai patinka  biggrin.gif
kas mes tokie, kad teistume? Neskubėkim su tuom  mirksiukas.gif

dar kart sorry kad isikysau, bet jau kazkaip perdaug man pasirode, tiesiog kam taip neigti kai taip akivaizdu schmoll.gif tongue.gif gerai netrukdau, nedrumsiu jusu temos vel 4u.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 10 19, 22:09)
Kopijuojančių šioje temoje buvo ne viena ir ne dvi. Bet nei viena nebuvo tiek skalpuojama kaip Kristukas.

Šiaip nesuprantu tokių į temą keltų koliažų tikslo. Na ok, tarkim panašumų yra. Bet čia gal jau būtų pačios autorės, t.y. A.V. reikalas sureaguoti arba ne. Nemanot?
Ko siekiat?
Nuomonę prie kiekvienos foto galima išsakyti, galima visai nekomentuoti jos foto, kaskart pabrėžti, kad jaučiasi kopijavimas, jei jums taip atrodo. Bet kapstytis po vienos ir kitos autorės darbus ieškant panašumų tai čia jau neturėjimas ką įdomesnio veikti...

patikekit nesikapsciau tiesiog man uzkliuvo lygiai tokios pacios foto ir tiek tongue.gif nesiekiu nieko, tiesiog kam taip stipriai neigti cool.gif labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 19 spalio 2012 - 22:26
QUOTE(Endži @ 2012 10 19, 23:21)
nesiekiu nieko, tiesiog kam taip stipriai neigti cool.gif labanakt 4u.gif

atsuksiu klausimuką atgal, o kam taip stipriai teigti? labanakt
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 19, 22:27)
atsuksiu klausimuką atgal, o kam taip stipriai teigti? labanakt

nepatinka kai zmones taip meluoja schmoll.gif
Atsakyti
Aaa smile.gif nes labai patiko kaip SBM ir Say tai dare smile.gif ir siaip visi douple expo labai patiko smile.gif o tonavimai jau ikalet galvon, kad yra blogis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 19, 23:34)
Aaa smile.gif nes labai patiko kaip SBM ir Say tai dare smile.gif

aš tą ir pagalvojau smile.gif šiaip šaunuolė, kad pabandei.
Atsargiai ir su dviguba expo. Gali būti toks pat blogis kaip ir tonavimas. Ne visada, ne visom foto ir ne visos foto kaip antrasis sluoksnis tinka.
Atsakyti
Na gal cia ne i tema....bet as manau kad tas zmogus kuri kopijuoja yra vienu zingsniu priekyje ...Bet siuo atveju A.V. neatejo ir nepriekaistavo ,nes manau jai giliai dzin.... o jus vietoj to kudakavimo apie kopijavima eikite pacios padarykite ka nors gero! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As cia nepiktai mirksiukas.gif Bereikalongai svaistote laika nagrinedamos ir sekdamos kopijavima....Iseikite i lauka,graziu rudeniu pasidziaukite,va kai kurios tai ir daro ir net konkursams foto suruosia ( ne taip kaip as lotuliukas.gif blush2.gif ) As cia bandau ipusti rudenisko nostalgisko kurybiskumo lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 19 spalio 2012 - 22:41
Taip...ne į temą cool.gif
Atsakyti