Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dėmesio, į kalėdinius mainus galima užsirašyti iki spalio 23d
čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 spalio 2012 - 12:38
Stai ir mano pelytes proginis portretas. biggrin.gif Nepavyko prikalbint fotografuotis. Girdejau tik griezta "ne" istisa laika. O kai pastebedavo mama selinancia su kamera nusisukdavo. doh.gif biggrin.gif Kartais pati pozuoja ar prasosi fotografuojama, bet deja neturejo noro bendradarbiauti su mama ir jos kamera savo gimtadienio diena. verysad.gif

user posted image
Atsakyti
kristukass, negaliu tau až parašyt. sakyk, ar tu daugumoj savo foto naudoji kokį action'ą ar reguliuoji pagal spalvų balansus PS ir pan?
Atsakyti
Kaip dziugu, kad pagaliau kazkam patiko mano nuotrauka:)

J'Tame labai patiko nuotrauka, tokia svelni, tyra. Super!

Siandien labai graziu nuotraukeliu pridejote, einu dar atidziau visas perziuret:)
Atsakyti
Penktadieniui. Siaip apie svajones. Galima pritaikyti ir fotografijai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 19 spalio 2012 - 13:51
QUOTE(kristukass @ 2012 10 19, 14:03)
Stai ir mano pelytes proginis portretas.  biggrin.gif  Nepavyko prikalbint fotografuotis. Girdejau tik griezta "ne" istisa laika. O kai pastebedavo mama selinancia su kamera nusisukdavo.  doh.gif 

[img]http://farm9.staticflickr.com/8470/8102348232_552bfddcda_c.jpg[/im

va, dar neperskaičius tavo komentaro, norėjau klaust, ar mergaitė nenorėjo fotografuotis...tai man matosi...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 10 19, 14:32)
kristukass, negaliu tau až parašyt. sakyk, ar tu daugumoj savo foto naudoji kokį action'ą ar reguliuoji pagal spalvų balansus PS ir pan?

Sakiau daugybe kartu, jog actionu n e b e n a u d o j u. smile.gif Seniai... biggrin.gif Cias foto tvarkiau be curves spalvu koregavimo. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Rittule @ 2012 10 19, 00:46)
*man l.patinki, Peony : taip su dėmesiu viską surašai..
**aišku ir spontaniškumas liuks, kartais visai netikėti kadrai pralenkia suplanuotuosius..

*O, aciu, labai malonu girdet, kad kazkam patinku blush2.gif
** Pritariu drinks_cheers.gif Niekada nereik atsisakyt spontanisku minciu, nes kartais jos buna geriausios uz visas ilgai planuotas iki 'islaizymo'. Kad ir mano paskutinioji fotosesija. Jau vaziavom i kita vieta fotografuoti trecios dalies ir pakeliui pamaciau dideli nugriuvusi medi. Buvo garsus rekimas stop! Modeliuka snai tarp saku ir rezultate gavosi visai idomios nuotraukos. Nors mano teciui sake, tos nuotraukos primine filma 'Baubas'. Na bet vyrai yra vyrai, jie viska kitaip mato biggrin.gif

Kad jau prakalbom apie ikvepimus, dar visoms noriu pasiulyti paklausyt Lana del Rey dainu, gal kuriai patiks 4u.gif As visada vaziuodama masinoje jos klausausi ir pasineriu kazkur i kita pasauli. Nors visa albuma perklausiau jau ko gero simta kartu, bet kas karta atrandu kazka naujo, susikuriu viziju, svajoju, fantazuoju... Kazka tokio turi tos dainos wub.gif
QUOTE(je t'aime @ 2012 10 19, 05:58)
kas matė, o kas ne, bet kadangi šimtą melejonų metų nieko nerodžiau, tai...
sleep connection

Nezinau ar pavadinima 100% atspindi, bet pati nuotrauka patinka. Itraukia, sudomina, akys iesko atsakymu, svelnuma, ramuma atsiduoda 4u.gif
QUOTE(kristukass @ 2012 10 19, 10:36)
*Nemegstu as nespalvotu nuotrauku. (Tik labai isskirtiniais atvejais kaip pvz. Say du paskutiniai portretai ir je taime auto. Bet jau cia mano asmenines antipatijos.
** Labai prasau visu pasakyti savo nuomones del koliazo ir spalvu. Busiu labai dekinga.  Nepasiseke man su dukros gimtadienio fs. Be proto jau tamsu buvo. Viska isbandziau. Ir islaikyma mazinu ir iso didinau, bet foto tamsios buvo. teko sviesinti, "plauti" triuksmus. Labai liudna, bet yra kaip yra. Nusprendziau daugiau nebegimdyti rudeni, kai taip tamsu. Jeigu dar turesiu vaiku, gimdysiu tik pavasari ir vasara. 

* drinks_cheers.gif As irgi nesu myletoja JB, labai retai, kad uzsimanau versti nuotrauka i JB. Bet si R.i.R. nuotrauka, mano nuomone, geriau atrodo JB, tik pacio JB man siek tiek grazesnio noretusi 4u.gif
** Spalvos grazios, objektai idomus, del nuotrauku kiekio koliazui nedrystu sprest ar gerai ar per daug, nes pati turiu bedu su saiko pajautimu. Bet kaip ten bebutu, su malonumu perziurejau 4u.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 10 19, 11:02)
man ruduo yra ir visada buvo MANO metas, aš tada bujoju, galvoju, skaitau, stebiu, jaučiu ir maudausi mintyse ir vienatvėje, kaifuoju, žodžiu.. ir va tada gimsta kokios nors mintys, kurioms priemones arba pasidarau naujas, arba panaudoju nepanaudotas iš seniau. šiuo atveju buvo sintezė.

lyg apie mane parasyta bigsmile.gif
QUOTE(kristukass @ 2012 10 19, 12:03)
Stai ir mano pelytes proginis portretas. Nepavyko prikalbint fotografuotis. Girdejau tik griezta "ne" istisa laika. O kai pastebedavo mama selinancia su kamera nusisukdavo. Kartais pati pozuoja ar prasosi fotografuojama, bet deja neturejo noro bendradarbiauti su mama ir jos kamera savo gimtadienio diena.  verysad.gif

Tikra moteris, kokia cia nuotaika fotografuotis, kai oficialiai pasensti metais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 19 spalio 2012 - 18:39
PARODA Vilniuje. Nieko stebuklingo, bet vardan bendro išsilavinimo galima pamatyt. Eiti kartu nesiūlau, nes ne kartą siūliau..biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

Je t'aime, nu šakės, - labai labai patinka tavo auto...

QUOTE(kristukass @ 2012 10 19, 09:36)
Nusprendziau daugiau nebegimdyti rudeni, kai taip tamsu. Jeigu dar turesiu vaiku, gimdysiu tik pavasari ir vasara.  biggrin.gif  biggrin.gif

Ei, o mūsų dukros žiū tą pačią dieną gimusios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 16:45)
nu i da viena be karpų į kAnkŪrsą biggrin.gif

Labai jausmingai.
Papildyta:
QUOTE(je t'aime @ 2012 10 19, 08:58)
kas matė, o kas ne, bet kadangi šimtą melejonų metų nieko nerodžiau, tai... biggrin.gif

Dar viena laime akims smile.gif
Atsakyti
Labas.

ND 4 biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Ar tinka? ax.gif
Atsakyti