Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(je t'aime @ 2012 10 19, 11:16)
Dažniausiai autoportretus darau intuityviai, jau turėdama kažkokią abstrakčią idėją ir ją įgyvendinu tik paskatinta kokių nors jausmų/išgyvenimų. Taaaadaaa šoku čia pat dabar ir darau, jausmui teikiu pirmenybę

maladiec wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 19 spalio 2012 - 10:21
QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 15:45)
nu i da viena be karpų į kAnkŪrsą biggrin.gif

wub.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 19, 09:25)
Per kelias dienas atsigavau, tad vėl susikaupiau drąsos gauti per snapą  biggrin.gif Ar galiu dar kelias parodyti? gal bus klaidelių kokių, kurių pati dar nematau...

aš tai nesveika turbūt, bet visų pirma visas paverčiau į jb biggrin.gif o paskui jau galima pvz tą kampą smingantį į galvą bandyti nuklonuoti gal....man ta pirmoji foto gražiausia...
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 10 19, 11:24)
wub.gif
aš tai nesveika turbūt, bet visų pirma visas paverčiau į jb  biggrin.gif  o paskui jau galima pvz tą kampą smingantį į galvą bandyti nuklonuoti gal....man ta pirmoji foto gražiausia...

žinok bandžiau ir supratau, kad nemoku gražiai paversti į JB sad.gif
Kažkas norėjo aną matyti JB. Bet kažkas man čia nepatinka...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 19 spalio 2012 - 10:35
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 19, 11:34)

kojas nukirpai. Ar pati jauti kaip foto pagerėjo? smile.gif
Jb nėra labai blogas. Dar vos pašviesinti gali.
Liuks, šaunuolė.
Fonas gražiai sužaidžia. Kaip drugeliai pilvelyje plasnojantys. Man nuo pat pradžių patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 spalio 2012 - 10:43
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 19, 11:34)

daug geriau be kojos ir jb variantas irgi geriau....man tik veidą per šviesų rodo darbinis kompas, bet jis gali grybauti....o kaip verti į jb?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 19 spalio 2012 - 10:52
QUOTE(Stiklinė @ 2012 10 19, 11:51)
daug geriau be kojos ir jb variantas irgi geriau....man tik veidą per šviesų rodo darbinis kompas, bet jis gali grybauti....o kaip verti į jb?

photoshopu - b/w, paskui didinu kontrastą, kartais padidinu lewels (berods) ir pareguliuoju šviesumą. Bet susidūriau su ta bėda, kad jei šviesinį foto, per daug iššviesėja kai kurios vietos, kurių nebereiktų šviesinti. Gal jas versti atskirai?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 19, 09:21)
galetum wink.gif ypac jei komercijuoji tongue.gif

Uoga, nedarau nieko, kas neteikia man džiaugsmo wink.gif Tai mano laimė, bet žinok kartu ir nelaimė wink.gif Plėstis nenoriu, nes kartais čia pasijuntu lyg gėdytis turėčiau, kad darau ne meną smile.gif Lyg dėl to nesuprasčiau meno smile.gif

Dėl fotkių pamačiau FB ir pamaniau, kad kažką tiesiog rodai. Nustebinai, visai ne tavo stiliukas, o tai įrodo, kad jį turi biggrin.gif Šiaip patinka, žinoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 19 spalio 2012 - 11:09
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 19, 12:06)
photoshopu - b/w, paskui didinu kontrastą, kartais padidinu lewels (berods) ir pareguliuoju šviesumą. Bet susidūriau su ta bėda, kad jei šviesinį foto, per daug iššviesėja kai kurios vietos, kurių nebereiktų šviesinti. Gal jas versti atskirai?

b/w ? smulkiau prašom biggrin.gif
Atsakyti
R.R, man patinka tavo kadras, fonas, modelis, ideja, bet ne jb. Nemegstu as nespalvotu nuotrauku. (Tik labai isskirtiniais atvejais kaip pvz. Say du paskutiniai portretai ir je taime auto smile.gif ) Bet jau cia mano asmenines antipatijos. mirksiukas.gif

Labai prasau visu pasakyti savo nuomones del koliazo ir spalvu. Busiu labai dekinga. 4u.gif Nepasiseke man su dukros gimtadienio fs. Be proto jau tamsu buvo. Viska isbandziau. Ir islaikyma mazinu ir iso didinau, bet foto tamsios buvo. teko sviesinti, "plauti" triuksmus. Labai liudna, bet yra kaip yra. Nusprendziau daugiau nebegimdyti rudeni, kai taip tamsu. Jeigu dar turesiu vaiku, gimdysiu tik pavasari ir vasara. biggrin.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 19 spalio 2012 - 11:42
QUOTE(kristukass @ 2012 10 19, 12:36)
R.R,

Aš irgi labai myliu spalvas, todėl verkiu, kai reikia versti į JB biggrin.gif labai gražus tortas ir pyragaičiai. Mano padaužos ryt tortadienis - o aš nieko panašaus neturiu sad.gif

Stikline, nepaaiškinsiu dabar, neturiu PS po ranka. Bet tavo klausimas privertė mane labiau pasidomėti vertimo į JB būdais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 19 spalio 2012 - 11:50
QUOTE(Maggie @ 2012 10 19, 09:21)
Say, o tu cia spec konkursui fotkinai?  g.gif  mirksiukas.gif ne chalturke?

šita paskutinė nuotrauka yra iš dviejų kadrų. vienas fotografuotas specialiai konkursui, kitas - gulėjo paslėptas ir laukė savo valandos, darytas rugsėjį sudėtingomis aplikybėmis biggrin.gif jau beapimant rudeninei nuotaikai. pirmasis kadras darytas galvojant apie antrąjį, t.y. ėjau fotkinti galvodama apie reikalingą sluoksnį turimai nepanaudotai nuotraukai ir koks jis reikalingas nuotaikai sukurti. ta trečioji (kuris ne portretas) - trys kadrai vienas ant kito, daryti specialiai konkursui.

tai net nežinau, suchaltūrinau ar ne..smile.gif nesijaučiu suchaltūrinusi, bet jei manot kitaip, sakykit, pasitrauksiu iš kAnkŪrso biggrin.gif

man ruduo yra ir visada buvo MANO metas, aš tada bujoju, galvoju, skaitau, stebiu, jaučiu ir maudausi mintyse ir vienatvėje, kaifuoju, žodžiu.. ir va tada gimsta kokios nors mintys, kurioms priemones arba pasidarau naujas, arba panaudoju nepanaudotas iš seniau. šiuo atveju buvo sintezė.

pats galutinis rezultatas visų trijų foto darytas specialiai konkursui.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 19, 12:49)
Stikline, nepaaiškinsiu dabar, neturiu PS po ranka. Bet tavo klausimas privertė mane labiau pasidomėti vertimo į JB būdais  smile.gif

aga...žinau, kad paversti į jb yra didelis menas biggrin.gif
Atsakyti