Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 15 tema

QUOTE(Vilienė @ 2012 10 23, 18:20)
Biesas nieko nebešiltins, jam viskas "ant lėkštutės" - ICF 4u.gif

Yep. beje,nepriimkit mano postu nedraugiskais,tiesiok juk reikia padiskutuoti ir apie kitus varijantus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 23, 17:30)
Gal kai nuspręs, kaip statyti langus? biggrin.gif

lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif
Geras
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2012 10 23, 18:23)
Ir iš vis, kada gi jis pradės statybas  g.gif

pas mane ne olimpijada... mirksiukas.gif lotuliukas.gif as savo nama statau kaip kaban pirti... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 23, 18:30)
Gal kai nuspręs, kaip statyti langus? biggrin.gif

Gal tu man padesi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 10 23, 19:05)
Gal tu man padesi?  4u.gif

Manau jau padėjau - savo nuomonę apie langus "ant plokštelių" jau išreiškiau, dabar tau spręst, nes pats gazuoji tai pats ir stabdai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2012 10 23, 19:05)
  as savo nama statau kaip kaban pirti... bigsmile.gif

Čia aišku unikumas, kaip ir pats Kaban smile.gif pirtį statyti metais - kaip grietinėlę laižyti, neskubant ir mėgaujantis tongue.gif Atrodytų kelių savaitgalių darbas, max keturių. biggrin.gif
Atsakyti
Sekantieji PN statybų blogus tikrai prisimena pasyvus-karkasinis.com, kuris tuščias jau gal metų pusantrų. Pavyko rasti priežastį, cituoju vieną postą iš to puslapio:

"Po ilgos tylos pagaliau prisiruošiau… O ilga tyla didžiąja dalimi buvo susijusi su „statybininkais“, kuriuos kitokiais žodžiais kaip aferistai ir vagys negali nepavadinti. Į smulkmenas nesigilinsiu, bet šituo įrašu noriu perspėti žmonės, kurie ieško, kas pastatytų namą, mūrinį namą, karkasinį namą (čia skirta google paieškai). Taigi man namą „statė“ Tomas Pažusys ir UAB „Reveja“. Kam įdomu, prašom - http://www.registruc...t/aisraginimai/ (įrašyti į langelius Tomas Pažusys) ….ispūdingas sąrašas. Taigi visi, kurie ieško statybininkų ir netyčia susidūrė su aukščiau paminėtu žmogumi, saugokitės. Taip pat su šitu žmogumi susijusi įndividuali įmonė „Vilniaus projektų grupė“ bei malonus žmogelis Nerijus Aleškevičius."

Ar čia mano kompui mišios (pajuto vargšelis paskutines dieneles - įpėdinis jau gimė, greit pakeisiu smile.gif ) ar ir kiti vartotojai nemato naujų postų pas pasyvų karkasinį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 23 spalio 2012 - 19:14
Ukmerges polistiroilas tikrai rimtesnis nei Kauno silo, bet dar rimtesnis Garliavos- is esmes , siuo atv. kokybe atspindi kaina..
Atsakyti
QUOTE(apievata @ 2012 10 23, 19:38)
Ukmerges polistiroilas tikrai rimtesnis nei Kauno silo, bet dar rimtesnis Garliavos- is esmes , siuo atv. kokybe atspindi kaina..

Gal kokia apytiksle m3 kaina zinai palyginimui?
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 23, 19:13)

Ar čia mano kompui mišios (pajuto vargšelis paskutines dieneles - įpėdinis jau gimė, greit pakeisiu smile.gif ) ar ir kiti vartotojai nemato naujų postų pas pasyvų karkasinį?

man taip pat meta:
"Naršyklei nepavyko rasti serverio šiuo adresu: pasyvus-karkasinis.com."
Atsakyti
Kad jau buvo klausimu apie langu isnesima i apsiltinimo sluoksni, tai tuo paciu klausimas - kiek cm reikia langa isnesti i apsilitinima? Koks atstumas turi but lango remo vidinio krasto nuo blokeliu muro? Gal yra kur kokie termo brezinukai tos vietos?
Atsakyti
QUOTE(may5 @ 2012 10 23, 22:00)
Kad jau buvo klausimu apie langu isnesima i apsiltinimo sluoksni, tai tuo paciu klausimas - kiek cm reikia langa isnesti i apsilitinima? Koks atstumas turi but lango remo vidinio krasto nuo blokeliu muro? Gal yra kur kokie termo brezinukai tos vietos?

perversmas langu montavime...
user posted image
Atsakyti
mintas, aciu, sita nuoroda maciau ir paskaitinejau, pasizymejau del tu tvirtinimu plastikiniu, bet klausimas del to, kiek centimetru isnest i siltinima langa vistiek atviras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(may5 @ 2012 10 23, 22:09)
mintas, aciu, sita nuoroda maciau ir paskaitinejau, pasizymejau del tu tvirtinimu plastikiniu, bet klausimas del to, kiek centimetru isnest i siltinima langa vistiek atviras smile.gif

Tikslių rekomendacijų matyti neteko.
Atsakyti