QUOTE(biesas66 @ 2012 10 23, 17:26)
kaip kad viena is varijantu siulo PHP programa (smugis zemiau juostos tiem kurie mano kad tik siltale geriausia montuoti)
Na,kas bandysite papriestarauti PHP programai?
juk cia daugumai ji kaip biblija.
Jei tik tokie smūgiai būtų gyvenime, tai ištisas gyvenimas primintų laimės valandą ant masažinio stalo
Pažiūrėkim į situaciją. Tingiu kapstyti BP ICF, bet mano thermomur sistemoje angokrasčiai izoliuoti 10cm putplasčiu, čia vertikalūs, sąrama - 5cm, na ir jei po palangėm gar dės 5cm tai kaip ir šalčio tiltų išvengia. Bet...jei langus pastūmtų lauk, tai atstumas per šiltinimą nuo išorės oro iki konstruktyvo (betono) tik padidės, kas tikriausiai ir koniu poniatno, kad tik teigiamai atsilieps pastato šilumos nuostoliams. Abidna, kad deklaruojantieji "pirmas....namas..." nesupranta tokių elementarių dalykų.
Tai kad ne tik pabandžiau, bet ir paprieštaravau
skaitykite aukščiau. PHPP sudievinau ne aš - tai geras įrankis, kol kas be didesnio konkurento, bet iki dievybės, religijos taikrai toli.
Dar vienas punktas - palangės. Sustatom langus į konstruktyvą, ką turime: vidinė 120mm, o išorinė 220mm. Kam čia tokis vaizdelis atrodo cool? Tikrai gražiai atrodys fasaduose langai kaip distrofiko įkritusios akys?
Papildyta:QUOTE(biesas66 @ 2012 10 23, 17:52)
nes tik po lango angos apacioje pas mane betonas,kitur jau pakankamai apsiltinti atkosai.
Sąrama irgi apšiltinta pakankamai?
Papildyta:QUOTE(biesas66 @ 2012 10 23, 18:09)
as nevargsiu ir nekisiu i isore langu.
Gal išdėstysi, kame čia vargas? Paprasčiau per rėmą gręžti užuot prisisukus keletą plokštelių, gręžti per jas? Tai čia tas didis vargas???