Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 15 tema

QUOTE(Vilienė @ 2012 10 18, 00:32)
Aš apakęs kiek yra protingų tautiečių, kad virš 60% pabalsavo prieš, tikrai nesitikėjau.

Nu tikrai kad protingi -tie patys 60% svarscika ir lsdp isrinko.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 10 18, 08:00)
Be to, dauguma (demokratija) ne visuomet būna teisi.

Tai kad išimtis iš taisyklės, kai demokratija teisi wink.gif.

Bet mes čia ne apie tai šnekėti susirinkom smile.gif.

Palikim politiką nuošalį ir pereikim prie rimtų reikalų smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2012 10 18, 10:29)

drinks_cheers.gif Sutinku.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2012 10 18, 11:29)

kodel palikim. Pasnekekim. Taip kaip prisudinot geoterminio tema..Pasikim ir cia.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Viliau,o SITA esi mates_ Ten naujoviskai langus statys po menesio.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 10 17, 19:32)
QUOTE(mintas @ 2012 10 17, 15:35)

su varžteliais ir chemija- "skystais vinimis"

Gal galima placiau?

Kadangi buvau dar kartą dėl patikslinimo užklaustas asmeniškai papildysiu atsakymą. Kadangi langistai pabijojo, visą langų svorį laikyti ant kampų, varžtais pritvirtintų prie skylėtų plytų, jie man primygtinai rekomendavo prieš įsukant varžtus, išgręžtas skyles užpildyti tomis skystomis vinimis ir tik tada kišti varžtų įdėklus ir sukti varžtus. Tos skystos vinys užpildo tarpus ir sustiprina skylėtos plytos varžtą laikančiąsias savybes. Į pilnavidurį betoną sukant varžtus, jokios papildomos chemijos nereikėjo.

Jei sugalvosit kada naudoti tą priemonę, būtinai visas skyles išsigręžkit iš anksto, nes chemija stingsta vos ne akimirksniu. Mane apie tai buvo perspėję, bet aš nesitikėjau, kad taip greitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 18 spalio 2012 - 12:17
[quote=mintas,2012 10 18, 13:15]
Gal galima placiau?
[/quote]

Kadangi buvau dar kartą dėl patikslinimo užklaustas asmeniškai papildysiu atsakymą. Kadangi langistai pabijojo, visą langų svorį laikyti ant kampų, varžtais pritvirtintų prie skylėtų plytų, jie man primygtinai rekomendavo prieš įsukant varžtus, išgręžtas skyles užpildyti tomis skystomis vinimis ir tik tada kišti varžtų įdėklus ir sukti varžtus. Tos skystos vinys užpildo tarpus ir sustiprina skylėtos plytos varžtą laikančiąsias savybes. Į pilnavidurį betoną sukant varžtus, jokios papildomos chemijos nereikėjo.

Jei sugalvosit kada naudoti tą priemonę, būtinai visas skyles išsigręžkit iš anksto, nes chemija stingsta vos ne akimirksniu. Mane apie tai buvo perspėję, bet aš nesitikėjau, kad taip greitai.
[/quote]

yra tu skystu viniu stiklinese ampulese.isgrezi skyle ikisi ta ampule ir kisdamas tvirtinimo detale ja sudauzai ir issiliejes turinys sustingsta
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 10 18, 09:00)
Juo puikiai galėtų būti ir Elektrėnai, bet esmė, kad jų kaina labai jau nekonkurencinga ir brangi.

Jei vietoj elektrėnų kūrentų kogeneracines Vilniuje, kaune, Klaipėdoj, kurios be elektros dar gamintų ir šilumą, katra dabar 25ct/kWh, tai elektra būtų tikrai ne tokia brangi. Praeitais metais nutiesė šiluminę trasą iki Vievio, nors dalinai išnaudoti "šalutinį produktą".
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2012 10 18, 09:00)
atiduodama apie 1 mlrd. Lt.

Matote tik tai, kas paranku. Pagalvokite apie atidirbtą kurą, apie neduok dieve avariją, arba bent jau kiek milijardų supūdome nepanaudotos biomasės doh.gif
Papildyta:
QUOTE(madwifi @ 2012 10 18, 11:02)
Nu tikrai kad protingi -tie patys 60% svarscika ir lsdp isrinko.

Tie patys ar ne tie patys niekada nesužinosime. Bet faktas, kad svarscikas ir tapsnotojas išrinktas kaimiečių, tiems makaronai vis dar gerai limpa doh.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2012 10 18, 12:10)
kodel palikim. Pasnekekim. Taip kaip prisudinot geoterminio tema..Pasikim ir cia..  lotuliukas.gif

Kam sudai nepatinka - susirenka zaislus ir čiuožia į savo smėlio dėžę lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2012 10 18, 12:42)
Ten naujoviskai langus statys po menesio.

Kai sustatys - tada ir aptarsime. Dabar norite paspėlioti kaip statys, ar pasiūlyti būdą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 18, 22:21)
Jei vietoj elektrėnų kūrentų kogeneracines Vilniuje, kaune, Klaipėdoj, kurios be elektros dar gamintų ir šilumą, katra dabar 25ct/kWh, tai elektra būtų tikrai ne tokia brangi. Praeitais metais nutiesė šiluminę trasą iki Vievio, nors dalinai išnaudoti "šalutinį produktą".
Papildyta:

Matote tik tai, kas paranku. Pagalvokite apie atidirbtą kurą, apie neduok dieve avariją, arba bent jau kiek milijardų supūdome nepanaudotos biomasės doh.gif
Papildyta:

Tie patys ar ne tie patys niekada nesužinosime. Bet faktas, kad svarscikas ir tapsnotojas išrinktas kaimiečių, tiems makaronai vis dar gerai limpa doh.gif
Papildyta:

Kam sudai nepatinka - susirenka zaislus ir čiuožia į savo smėlio dėžę lotuliukas.gif
Papildyta:

Kai sustatys - tada ir aptarsime. Dabar norite paspėlioti kaip statys, ar pasiūlyti būdą? biggrin.gif

As jau zinau kaip statys,bet palikim tai ateiciai.. Kad sudais nesmirdetu dabar.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 10 18, 21:35)
As jau zinau kaip statys,bet palikim tai ateiciai.. Kad sudais nesmirdetu dabar.... mirksiukas.gif

Tai prasom destyk, tarkim man siuo metu tai labai aktualus klausimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 19 spalio 2012 - 07:08
trumpai, aiskiai, lakoniskai apie busima AE:

http://www.youtube.c...h?v=JVSVut0XCog
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 10 19, 08:06)
Tai prasom destyk, tarkim man siuo metu tai labai aktualus klausimas smile.gif

As na zapadlo,patylesiu.. 4u.gif Jei ka,rasyk i AZ,.
Atsakyti