Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ronera @ 2012 10 22, 21:18)
čia kaip suprantu ne apie tą vaikiuką kalba g.gif man irgi tas antakis krito į akį labai, čia apie tą kur mama su vaikučiu ant rankų, kur dėl pasporto klausė  4u.gif

aaaa tongue.gif sorry

Į schemų paiešką įmečiau kitą variantą ,o aną vėliau idėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 spalio 2012 - 19:36
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 22, 20:19)
aaaa  tongue.gif sorry

būna 4u.gif
aš iš pradžių irgi pagalvojau apie tą vaikiuką kur mama sūnelio nuotrauką perdarė į sepiją ir siuvinėjo ir tik paskui įsigilinau ir atsirinkau kas čia apie ką kalbėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 10 22, 18:50)
užjaučiu unsure.gif
įsivaizduoju ką reiškia sukišti tiek pinigų, meilės ir darbo ir galiausiai išmesti doh.gif

bet labai nesmagiai siuvinėjosi, kankinausi aš su juo,

Ne tas zodis, ciut neverkiau is nuoskaudos...

va dabar pagalvojau, nu tikrai, turbut pirmas darbas, kuris man taip sunkiai ejosi, kaip niekad. Kitus siuvinedavau dainuodama, o sitas kaip uzkeretas buvo. Matai, neveltui...

Pradejau salika megzti, pailsesiu biski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2012 10 22, 20:27)
Pradejau salika megzti, pailsesiu biski smile.gif

linkiu greitai grįžti prie smagaus siuvinėjamo darbelio mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=j_tina87,2012 10 22, 14:56]
[quote=Karenina,2012 10 22, 16:03]
Labas, darbstuoles!!!

Sveiki, nepykit del mano komento, o jei ir pyksit, galit garsiai, bet man atrodo, kad vaikiuko antakiui sumaiset spalvyte, bent jau man is karto krito i aki... O jei klystu, tikrai atsiprasau...
Ir dar, darbas man nematykas, labai grazus smile.gif Noreciau schemutes smile.gif
[/quote]

Aciu uz atsakymus del remeliu 4u.gif
Del leliuko antakio... irnesakyk.gif , baikit, visai nepykstu ax.gif Spalvu nesumaisiau, tokios schemoj buvo. Ir man ziurisi truputi ne kaip. Galvoju, kol dar neireminta, tamsiu viengubu siulu kryzelius uzdet, bent jau pusinius:)

Del schemos, tikrai man negaila, bet kompas perinstaliuotas ir viskas dinge. Nebent pastu atsiusciau is uk:). O siaip sita schema radau per sm schemu paieskas, rodos osinkoj, zmoniu kategorijoj, kazkelintam puslapy 4u.gif
Atsakyti
Uodegyte, gold_fish, Ronera, elzeda, sobieska, ačiū už emocijas mano procesui wub.gif

QUOTE(lauramedis @ 2012 10 22, 19:13)
Sveikos, seniai pas jus bebuvau uzsukus smile.gif
O uzsukau pasiguosti - ka tik sukarpiau ir ismeciau ipuseta paveiksla... cry.gif Nepaklausiau tada jusu, paemiau schema is "igolki" (nieksai, daugiau kojos i ta ju puslapi nekelsiu). Issiuvinejau veida ir apsidziaugiau kad visai neblogai gavosi, tik tie taskai fone truputi erzino, bet tiek to. O dabar issiuvinejau kakla ir supratau kad sudas visiskas... verysad.gif Dar drauge ikalbinejo pabaigti, jai nieko baisaus, bet as tai jau matau, kad nieko gero, tai griebiau zirkles ir... cry.gif

Viskas, dabar eisiu megzt. O paskui, mazdaug po menesio, cia surasiu grazia grazia schema ir tada gal nuraminsiu sirdi...
Papildyta:

Viespatie, kaip grazu!!! Va, ir as taip noresiu bigsmile.gif Gal pasufleruosit scema?

neveltui galioja taisyklė - mokomės tik iš savo klaidų unsure.gif
linkiu neprarast visai meilės kryžiukams ir kuo greičiau grįžti prie jų 4u.gif

schemą pirkau iš čia http://heavenandeart...8a4b480a5b9fc87

QUOTE(Karenina @ 2012 10 22, 21:23)
Ir man ziurisi truputi ne kaip. Galvoju, kol dar neireminta, tamsiu viengubu siulu kryzelius uzdet, bent jau pusinius:)

geriau nuardyk ir atitaikius spalvą pasidaryk vientisai gražų vaizdą 4u.gif tikrai nepalik taip schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karenina @ 2012 10 22, 18:23)
Aciu uz atsakymus del remeliu 4u.gif
Del leliuko antakio... irnesakyk.gif , baikit, visai nepykstu ax.gif  Spalvu nesumaisiau, tokios schemoj buvo. Ir man ziurisi truputi ne kaip. Galvoju, kol dar neireminta, tamsiu viengubu siulu kryzelius uzdet, bent jau pusinius:)

Del schemos, tikrai man negaila, bet kompas perinstaliuotas ir viskas dinge. Nebent pastu atsiusciau is uk:). O siaip sita schema radau per sm schemu paieskas, rodos osinkoj, zmoniu kategorijoj, kazkelintam puslapy 4u.gif

QUOTE(vasarė @ 2012 10 22, 18:36)
Uodegyte, gold_fish, Ronera, elzeda, sobieska, ačiū už emocijas mano procesui  wub.gif
neveltui galioja taisyklė - mokomės tik iš savo klaidų  unsure.gif
linkiu neprarast visai meilės kryžiukams ir kuo greičiau grįžti prie jų  4u.gif

schemą pirkau iš čia  http://heavenandeart...8a4b480a5b9fc87
geriau nuardyk ir atitaikius spalvą pasidaryk vientisai gražų vaizdą  4u.gif tikrai nepalik taip  schmoll.gif  4u.gif

Aciu, gal taip ir darysiu.

Sportinio azarto vedaa, vaika maitindama, pabandziau ieskot osinkoj schemos. Ir radau bigsmile.gif
http://club.osinka.r...955?&start=1020 69 puslapis:)
Nu akurat antakis tamsus tenai... Ieskosiu ir taisysiu ka ten reikia. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karenina @ 2012 10 22, 20:42)

Nu akurat antakis tamsus tenai... Ieskosiu ir taisysiu ka ten reikia.

kad ir kaip gaila būtų ,kartais schemose arba spalvų raktuose būna klaidų(netgi žurnaluose ,ne tik internete),pati esu porą kartų susidūrusi,tik laiku pastebėjau ir derinau pagal vaizdą,viskas puikiai išsisprendė,tai reikia būti labai atidžia ir nesiuvinėti "užsimerkus",visada žiūrėti ar spalvos dera viena prie kitos.. 4u.gif
Atsakyti
kiek supratau ta rusaite schema daresi pati,per patern maker gal todel toks ir neatitikimas g.gif tyngiu schema siustis kad pazet blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Karenina ,į schemą pažiūrėjau ,toje vietoje turi būti dmc 435,ir spalva ruda,sumaišei spalvą tiesiog ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2012 10 22, 19:13)
kad ir kaip gaila būtų ,kartais schemose arba spalvų raktuose būna klaidų(netgi žurnaluose ,ne tik internete),pati esu porą kartų susidūrusi,tik laiku pastebėjau ir derinau pagal vaizdą,viskas puikiai išsisprendė,tai reikia būti labai atidžia ir nesiuvinėti "užsimerkus",visada žiūrėti ar spalvos dera viena prie kitos.. 4u.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 22, 19:43)
Karenina ,į schemą pažiūrėjau ,toje vietoje turi būti dmc 435,ir spalva ruda,sumaišei spalvą tiesiog  ax.gif

Aciu uz pastebejimus 4u.gif
Dabar pripazistu, kad is to noro greiciau pabaigti , sumaisiau spalvas.. Taisysiu:) siaip cia mano antras darbas, neskaitant visoms gerai zinomo leliuko profilio juodam fone.
Kas as daryciau be SM ax.gif tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Mano paskutinieji darbeliai:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti