Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Labas, darbstuoles!!!

visu darbeliai lb lb grazus! 4u.gif

Nezinau, ar galiu cia kreiptis.. Man reika patarimo mano siuvinio ireminime. Atsiprasau, nemoku ikelti nuotr tiesiogai i foruma, tai pabandysiu ikelti nuoroda. http://public.fotki.com/Kristalnaya/

Prasau, pasakykite man, ar reikalingas pasportas sitam darbui, ta prasme,pats darbelis yra baltame fone, tai ar is karto remus deti, ar dar koki tamsesni pasporta ideti? Kokio tipp remelius deti?

Viena darba reminau cia, UK, matyt kokioj zinomoj parduotuvelej, (nors man nieko jos pavadinimas nesake) tai sumokejau 100£. Nlb noriu moketi tiek ir dbr uz reminima. Del to turiu duoti nurodymus,kad iremintu lietuvoje..

Aciu, jei atsakysite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karenina @ 2012 10 22, 17:03)
Labas, darbstuoles!!!

visu darbeliai lb lb grazus!  4u.gif

Nezinau, ar galiu cia kreiptis.. Man reika patarimo mano siuvinio ireminime.
Aciu, jei atsakysite 4u.gif

čia truputi pažaidžiau su rėmeliais,gal koks variantas patinka,o gal ir savo sugalvosite.pasporto reiktų ax.gif paspauskit ant nuotraukos.

user posted image

o be pasporto būtų toks

user posted image

Vasare procesas nuostabiai gražus bigsmile.gif rudeniniai lapai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 spalio 2012 - 15:27
Vasare, sparciai judi i prieki thumbup.gif

del reminimo, va cia dar galima pasidelioti remus ir pasportus, kad bent jau susidaryti kazkoki vaizda kas tinka, o kas ne spausti
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 10 22, 15:57)
pabaigiau dar vieną lapą ir ateinu pasirodyt smile.gif

įspūdingas paveikslas bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 22, 15:18)
čia truputi pažaidžiau su rėmeliais,gal koks variantas patinka,o gal ir savo sugalvosite.pasporto reiktų  ax.gif

Ma graziausiai ziurisi trecias variantas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 10 22, 16:57)

Šakės, atrodo kaip fotkė wub.gif Labai gražu wub.gif
Atsakyti
Vasare, man labai patinka, ką tu dabar darai su siūlais...jau grožis bus

Ir berniuko paveikslas wub.gif ...nu negali jis niekam nepatikti, labai išraiškingas ir natūralus. wub.gif

Žaismingas besmegenis thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Karenina,2012 10 22, 16:03]
Labas, darbstuoles!!!

Sveiki, nepykit del mano komento, o jei ir pyksit, galit garsiai, bet man atrodo, kad vaikiuko antakiui sumaiset spalvyte, bent jau man is karto krito i aki... O jei klystu, tikrai atsiprasau...
Ir dar, darbas man nematykas, labai grazus smile.gif Noreciau schemutes smile.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai pas jus bebuvau uzsukus smile.gif
O uzsukau pasiguosti - ka tik sukarpiau ir ismeciau ipuseta paveiksla... cry.gif Nepaklausiau tada jusu, paemiau schema is "igolki" (nieksai, daugiau kojos i ta ju puslapi nekelsiu). Issiuvinejau veida ir apsidziaugiau kad visai neblogai gavosi, tik tie taskai fone truputi erzino, bet tiek to. O dabar issiuvinejau kakla ir supratau kad sudas visiskas... verysad.gif Dar drauge ikalbinejo pabaigti, jai nieko baisaus, bet as tai jau matau, kad nieko gero, tai griebiau zirkles ir... cry.gif

Viskas, dabar eisiu megzt. O paskui, mazdaug po menesio, cia surasiu grazia grazia schema ir tada gal nuraminsiu sirdi...
Papildyta:
QUOTE(vasarė @ 2012 10 22, 14:57)

Viespatie, kaip grazu!!! Va, ir as taip noresiu bigsmile.gif Gal pasufleruosit scema?
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2012 10 22, 19:13)
Sveikos, seniai pas jus bebuvau uzsukus smile.gif
O uzsukau pasiguosti - ka tik sukarpiau ir ismeciau ipuseta paveiksla... cry.gif Nepaklausiau tada jusu, paemiau schema is "igolki" (nieksai, daugiau kojos i ta ju puslapi nekelsiu). Issiuvinejau veida ir apsidziaugiau kad visai neblogai gavosi, tik tie taskai fone truputi erzino, bet tiek to. O dabar issiuvinejau kakla ir supratau kad sudas visiskas... verysad.gif Dar drauge ikalbinejo pabaigti, jai nieko baisaus, bet as tai jau matau, kad nieko gero, tai griebiau zirkles ir... cry.gif

užjaučiu unsure.gif
įsivaizduoju ką reiškia sukišti tiek pinigų, meilės ir darbo ir galiausiai išmesti doh.gif man kartą taip buvo, tik dėkui dievui su mažu darbeliu, bet labai nesmagiai siuvinėjosi, kankinausi aš su juo, o išskalbus lyginant nuo rankšluosčio nusidažė audinys doh.gif o ten draugei pagal užsakymą siuvinėjau, ji dovanot turėjo, tai negalėjau tokio atiduot, teko tą nemalonų mini darbelį persiuvinėt iš naujo unsure.gif

beje, gal turi foto? blush2.gif manau tai būtų puikus pavyzdys ir pamoka kitoms, kurios su tokiomis schemomis nesusidūrę smile.gif
Atsakyti
[quote=lauramedis,2012 10 22, 20:13]Sveikos, seniai pas jus bebuvau uzsukus smile.gif

[quote=Ronera,2012 10 22, 20:50]beje, gal turi foto? blush2.gif manau tai būtų puikus pavyzdys ir pamoka kitoms, kurios su tokiomis schemomis nesusidūrę smile.gif
[/quote]
jau praetoje temoje,pabaigoje buvo kalbėta,ir keletą darbų yra įdėta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 spalio 2012 - 19:29
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 22, 20:14)
kažin ar duos,savo pačios sūnaus nuotraukos schemą  ax.gif

čia kaip suprantu ne apie tą vaikiuką kalba g.gif man irgi tas antakis krito į akį labai, čia apie tą kur mama su vaikučiu ant rankų, kur dėl pasporto klausė 4u.gif
Atsakyti