jau gavau..aciu emrgaitei padejusiai!
QUOTE(rasiux- @ 2012 10 18, 17:46)
austra- su kokia programa darei? Bandžiau kažkada su StitchArt Easy4.0 sepia daryt, bet suabejojau, kad gera bus.
As sepia padariau su paprasta nuotraukų redagavimo programa ir jau padarytą sepia spalvos nuotrauką kėliau į programą . Aš naudoju Pattern Maker for cross stitch. Labai gerai, bent jau nuotraukas padaro - nieko koreguoti nereikia.
Visi darbeliai grazus, o nuotrauka fantastiska
mergaites o siūlai cross stitch, tai čia DMC?
QUOTE(Neili @ 2012 10 19, 13:23)
mergaites o siūlai cross stitch, tai čia DMC?
cross stitch iš anglų kalbos siuvinėjimas kryželiu ,o schemoje taip DMC
Tai bent plepsės Tik nebūk kelias dienas-yra ką paskaityt Atitempiu kelis seniau įkeltus darbelius. Tiesiog negaliu nepagirti
Tas paukštukas fainas, nu bet jau hortenzijos-pritrūkau net žodžių Labai patiko tiek pats darbas, tiek rėminimo sprendimas-su ta raudona juostele
Labai faini Tas su sniegena ypač
Liux Gal ant knygelės tiktų?
Eina sau Liežuvis neapsiverčia blogąja puse pavadint
Gražu Ir rėminimas labai dera.
Na kryželiai jau gražiai gula, imkis spalvų
Labai labai patiko Čia pavyzdys kaip turi atrodyti siuvinėta nuotrauka. Bet jei sakai, kad niekaip nekoregavai schemos, tai man lieka mistika kaip taip gražiai gavosi.
Pasirodyk kitas
Batukus tokius ir aš esu siuvinėjusi , o puokštė tikrai puiki, nepasakytum, kad prieš tiek metų siuvinėta.
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 14, 18:51)
labas visoms ,pagaliau galiu grožėtis savomis hortenzijomis
Tas paukštukas fainas, nu bet jau hortenzijos-pritrūkau net žodžių Labai patiko tiek pats darbas, tiek rėminimo sprendimas-su ta raudona juostele
QUOTE(Katu @ 2012 10 16, 06:00)
Pasirodau tuos paskutinius ziurstukus.
Labai faini Tas su sniegena ypač
QUOTE(Sela:) @ 2012 10 16, 11:59)
MTSA varlius
Liux Gal ant knygelės tiktų?
QUOTE(Dvi @ 2012 10 16, 22:02)
Sunkiau, bet imanoma, jei tik to norisi. As kazkada pabandziau ant ranksluoscio. Tik nepriimkit to kaip kritikos - cia tik siaip, jei kuriai labai jau mirtinai reikia idealios arba artimos idealiai kitos puses.
Eina sau Liežuvis neapsiverčia blogąja puse pavadint
QUOTE(gold_fish @ 2012 10 17, 22:29)
o kad nebuciau siaip naglai isibrovusi va sitas vargsiukas darbelis buvo skalbiamas gal penkis kartus dovana teciui
Gražu Ir rėminimas labai dera.
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 10 17, 23:33)
siuvinejau kokias sesias savaites
Na kryželiai jau gražiai gula, imkis spalvų
QUOTE(austra @ 2012 10 17, 23:43)
Labai labai patiko Čia pavyzdys kaip turi atrodyti siuvinėta nuotrauka. Bet jei sakai, kad niekaip nekoregavai schemos, tai man lieka mistika kaip taip gražiai gavosi.
QUOTE(austra @ 2012 10 18, 12:14)
Mano kolekcijo jau 5 siuvinėtos nuotraukos ( Tiesa, viena kabo pas tėvelius - jų vestuvių nuotrauka)
Pasirodyk kitas
QUOTE(Katusik @ 2012 10 18, 12:32)
Cia mano pats pirmas. Siuvinetas pries 10 metu nezinia ant kokio pagrindo Visus tuos metus gulejo spintoj net neitemptas, tai dabas tas audinys taip susiglamze, kad net islygint normaliai neina
Batukus tokius ir aš esu siuvinėjusi , o puokštė tikrai puiki, nepasakytum, kad prieš tiek metų siuvinėta.
QUOTE(elzeda @ 2012 10 19, 23:22)
ačiū aš dar nerėmindama,jau turėjau su programa pasidarius du variantus rėminimo,vaizdą turėjau savo galvoje,aš tik spalvas rėmo ir pasportų sudėjau .kitas buvo su žydru pasportu,ta juostele,bet vaizdas atrodė per šaltas,tad pasilikom raudoną.ačiū kad pastebėjai
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 19, 23:31)
ačiū aš dar nerėmindama,jau turėjau su programa pasidarius du variantus rėminimo
kas per programa?
Sveikos,
rodau dar vieną.
Tėvelių vestuvių foto.
Tik kadangi nuotrauka sena, ją skanavau ir padariau nespalvotą . Aišku kokybė šiek tiek nukentėjo, bet benru rezultatu vis tiek esu patenkinta.
QUOTE(austra @ 2012 10 20, 11:18)
nu gražu kelk į dienos šviesą daugiau tokių darbelių
Sveikos, pradejau siuvineti si paveiksleli http://forumas.pasma...--10830758-.jpg ir iskilo klausimas kaip reikia, issiuvinejus visus kryzelius, siuvineti visus "apvedziojimus - bruksnelius" cia jie taip neaiskiai pavaizduoti (o gal taip turi buti? ) zodziu, gal kas patars kaip si paveiksleli man pabaikti
QUOTE(austra @ 2012 10 20, 12:18)
Sveikos,
rodau dar vieną.
Tėvelių vestuvių foto.
Tik kadangi nuotrauka sena, ją skanavau ir padariau nespalvotą . Aišku kokybė šiek tiek nukentėjo, bet benru rezultatu vis tiek esu patenkinta.
rodau dar vieną.
Tėvelių vestuvių foto.
Ana man atrodo kokybiškiau atrodo, bet ir šita nebloga. Jei dar sakai, kad skenuota tai išvis puiku
QUOTE(salala @ 2012 10 20, 17:37)
Sveikos, pradejau siuvineti si paveiksleli http://forumas.pasma...--10830758-.jpg ir iskilo klausimas kaip reikia, issiuvinejus visus kryzelius, siuvineti visus "apvedziojimus - bruksnelius" cia jie taip neaiskiai pavaizduoti (o gal taip turi buti? ) zodziu, gal kas patars kaip si paveiksleli man pabaikti
Taip ir siuvinėji brūkšniukais tose vietose, kur schemoje parodyta. Va čia gali pasižiūrėti.