Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

jau gavau..aciu emrgaitei padejusiai!
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 10 18, 17:46)
austra- su kokia programa darei? Bandžiau kažkada su StitchArt Easy4.0 sepia daryt, bet suabejojau, kad gera bus.

As sepia padariau su paprasta nuotraukų redagavimo programa ir jau padarytą sepia spalvos nuotrauką kėliau į programą . Aš naudoju Pattern Maker for cross stitch. Labai gerai, bent jau nuotraukas padaro - nieko koreguoti nereikia. smile.gif
Atsakyti
Visi darbeliai grazus, o nuotrauka fantastiska wub.gif
Atsakyti
mergaites o siūlai cross stitch, tai čia DMC? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2012 10 19, 13:23)
mergaites o siūlai cross stitch, tai čia DMC?  blush2.gif

cross stitch iš anglų kalbos siuvinėjimas kryželiu ,o schemoje taip DMC smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 spalio 2012 - 11:31
Tai bent plepsės bigsmile.gif Tik nebūk kelias dienas-yra ką paskaityt biggrin.gif Atitempiu kelis seniau įkeltus darbelius. Tiesiog negaliu nepagirti smile.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 14, 18:51)
labas visoms ,pagaliau galiu grožėtis savomis hortenzijomis

Tas paukštukas fainas, nu bet jau hortenzijos-pritrūkau net žodžių wub.gif Labai patiko tiek pats darbas, tiek rėminimo sprendimas-su ta raudona juostele thumbup.gif

QUOTE(Katu @ 2012 10 16, 06:00)
Pasirodau tuos paskutinius ziurstukus.

Labai faini wub.gif Tas su sniegena ypač thumbup.gif

QUOTE(Sela:) @ 2012 10 16, 11:59)
MTSA varlius

Liux thumbup.gif Gal ant knygelės tiktų?

QUOTE(Dvi @ 2012 10 16, 22:02)
Sunkiau, bet imanoma, jei tik to norisi. As kazkada pabandziau ant ranksluoscio. Tik nepriimkit to kaip kritikos - cia tik siaip, jei kuriai labai jau mirtinai reikia idealios arba artimos idealiai kitos puses.

Eina sau bigsmile.gif Liežuvis neapsiverčia blogąja puse pavadint smile.gif

QUOTE(gold_fish @ 2012 10 17, 22:29)
o kad nebuciau siaip naglai isibrovusi  va sitas vargsiukas darbelis buvo skalbiamas gal penkis kartus  dovana teciui 

Gražu wub.gif Ir rėminimas labai dera.

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 10 17, 23:33)
siuvinejau kokias sesias savaites g.gif

Na kryželiai jau gražiai gula, imkis spalvų mirksiukas.gif

QUOTE(austra @ 2012 10 17, 23:43)
Sveikos,

pasirodau ir aš su savo darbeliu.

Labai labai patiko wub.gif Čia pavyzdys kaip turi atrodyti siuvinėta nuotrauka. Bet jei sakai, kad niekaip nekoregavai schemos, tai man lieka mistika kaip taip gražiai gavosi.

QUOTE(austra @ 2012 10 18, 12:14)
Mano kolekcijo jau 5 siuvinėtos nuotraukos ( Tiesa, viena kabo pas tėvelius - jų vestuvių nuotrauka)  smile.gif

Pasirodyk kitas mirksiukas.gif

QUOTE(Katusik @ 2012 10 18, 12:32)
Cia mano pats pirmas. Siuvinetas pries 10 metu nezinia ant kokio pagrindo  doh.gif Visus tuos metus gulejo spintoj net neitemptas, tai dabas tas audinys taip susiglamze, kad net islygint normaliai neina  unsure.gif

Batukus tokius ir aš esu siuvinėjusi smile.gif , o puokštė tikrai puiki, nepasakytum, kad prieš tiek metų siuvinėta.
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 10 19, 23:22)
Tas paukštukas fainas, nu bet jau hortenzijos-pritrūkau net žodžių  wub.gif  Labai patiko tiek pats darbas, tiek rėminimo sprendimas-su ta raudona juostele  thumbup.gif

ačiū bigsmile.gif aš dar nerėmindama,jau turėjau su programa pasidarius du variantus rėminimo,vaizdą turėjau savo galvoje,aš tik spalvas rėmo ir pasportų sudėjau .kitas buvo su žydru pasportu,ta juostele,bet vaizdas atrodė per šaltas,tad pasilikom raudoną.ačiū kad pastebėjai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 spalio 2012 - 23:34
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 19, 23:31)
ačiū  bigsmile.gif aš dar nerėmindama,jau turėjau su programa pasidarius du variantus rėminimo

kas per programa? blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Sveikos,

rodau dar vieną.

Tėvelių vestuvių foto.
Tik kadangi nuotrauka sena, ją skanavau ir padariau nespalvotą . Aišku kokybė šiek tiek nukentėjo, bet benru rezultatu vis tiek esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(austra @ 2012 10 20, 11:18)
rodau dar vieną.

Tėvelių vestuvių foto.

nu gražu bigsmile.gif kelk į dienos šviesą daugiau tokių darbelių biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, pradejau siuvineti si paveiksleli http://forumas.pasma...--10830758-.jpg ir iskilo klausimas kaip reikia, issiuvinejus visus kryzelius, siuvineti visus "apvedziojimus - bruksnelius" cia jie taip neaiskiai pavaizduoti (o gal taip turi buti? g.gif ) zodziu, gal kas patars kaip si paveiksleli man pabaikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(austra @ 2012 10 20, 12:18)
Sveikos,

rodau dar vieną.

Tėvelių vestuvių foto.
Tik kadangi nuotrauka sena, ją skanavau ir padariau nespalvotą . Aišku kokybė šiek tiek nukentėjo, bet benru rezultatu vis tiek esu patenkinta.

Ana man atrodo kokybiškiau atrodo, bet ir šita nebloga. Jei dar sakai, kad skenuota tai išvis puiku smile.gif

QUOTE(salala @ 2012 10 20, 17:37)
Sveikos, pradejau siuvineti si paveiksleli http://forumas.pasma...--10830758-.jpg ir iskilo klausimas  kaip reikia, issiuvinejus visus kryzelius, siuvineti visus "apvedziojimus - bruksnelius" cia jie taip neaiskiai pavaizduoti (o gal taip turi buti?  g.gif )  zodziu, gal kas patars kaip si paveiksleli man pabaikti  ax.gif

Taip ir siuvinėji brūkšniukais tose vietose, kur schemoje parodyta. Va čia gali pasižiūrėti.
Atsakyti