Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(*Capri* @ 2012 11 05, 11:17)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Man patinka kaip žmonės "vertina" rankų darbą, atrodo taip imi, pyst ir padarai doh.gif

jie išvis net nepagalvoja, kiek tarkim užtruktų tą ūgio matuoklę išsiuvinėti, gi ten nenutrūkstamas paveiksliukas, ir ne 0,5 m ilgio, juolab jeigu dirbi, mokaisi, ir prie siuvinio prisėdi tik vakarais, tai tą matuoklę gali siuvinėti pusę metų doh.gif o dar atmeskime siūlus, audinį, tai į rankas geriausiu atveju liktų koki 40 lt gryno uždarbio, ir tai dar abejoju nes ten reikia daug spalvų g.gif

kaip pavyzdį galiu pasakyti, jog kartą siuvinėjau vieną nedidelį paveiksliuką su mažai spalvų (viena gėlytė ir pora žodelių, 10x15 rėmelis), ir apvilkau užrašinę (siuvinukas gal buvo 20-30 kryžiukų), tai užsienietė man už tas dvi smulkmenėles davė 70 Lt, ir tai pati labai dvejojo ar ne per mažai, tiesigo aš daugiau neėmiau blush2.gif va čia tai žmogus įvertino, kad aš ne tik pirkau siūlus, bet ir daug darbo bei kruopštumo įdėjau, todėl man turi ne tik siūlai ir atsipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikštingoji @ 2012 11 05, 01:46)
Gal nelabai i tam skirta temute kreipiuosi, bet surizikuosiu blush2.gif ieskau merginos, kur galetu issiuvineti ugio matuokle ir kad kainyte nevirsytu 100 lt blush2.gif  4u.gif

aš taip nepulčiau. Labai jau susireikšminimas didelis. Juk mergina neparašė, ar čia su siūlais ir medžiagom. Kita vertus - jeigu siuvinėji savo malonumui, dovanom, tai čia dar + ir pinigą gauni. Pagaliau - jeigu siūlgalių namie yra, tai pirkt nereikia, tiesiog juos sunaudoji....
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 11 05, 11:46)
aš taip nepulčiau. Labai jau susireikšminimas didelis. Juk mergina neparašė, ar čia su siūlais ir medžiagom. Kita vertus - jeigu siuvinėji savo malonumui, dovanom, tai čia dar + ir pinigą gauni. Pagaliau - jeigu siūlgalių namie yra, tai pirkt nereikia, tiesiog juos sunaudoji....

na gerai jeigu yra taip mąstančių, bet aš asmeniškai už tokią juokingą sumą neapsiimčiau niekada, nebent tai būtų pažįstama ar netgi draugė (tokiu atveju imčiau išvis tik už siūlus ir audinį) g.gif
Atsakyti
o jetau, kad diskusijos uzvire. atsiprasau, bet as neturiu jokio supratimo kiek kainuoja medziagos, siulai ir ko ten dar reikia.
Atsakyti
QUOTE(Aikštingoji @ 2012 11 05, 12:17)
o jetau, kad diskusijos uzvire. atsiprasau, bet as neturiu jokio supratimo kiek kainuoja medziagos, siulai ir ko ten dar reikia.

natūralu kad nežinot materialių priemonių kainų, o kaip vertintumėte rankų darbą? ax.gif juk tai ne mašinoj konvejeris paleistas smile.gif

beje, manau forumas ir yra tam kad diskusijos virtų jame, o ne vien klausimai ar pasisakymai be atsakymų, o kiek narių tiek nuomonių...
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 11 05, 13:21)
natūralu kad nežinot materialių priemonių kainų, o kaip vertintumėte rankų darbą? ax.gif juk tai ne mašinoj konvejeris paleistas smile.gif

beje, manau forumas ir yra tam kad diskusijos virtų jame, o ne vien klausimai ar pasisakymai be atsakymų, o kiek narių tiek nuomonių...

as jau sakiau, kad neturiu jokio supratimo nei kiek kas kainuoja, nei kiek darbo reikia ideti. matau, nelabai i mandagiu merginu buri patekau. ne tai kad mandagiai paaiskintu, bet kaip vilkai uzsipuole. sekmes darbuose ir atsiprasau, kad nuvertinau Jusu darbus, tikrai ne ir blogos valios, o is nezinojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikštingoji @ 2012 11 05, 13:25)
as jau sakiau, kad neturiu jokio supratimo nei kiek kas kainuoja, nei kiek darbo reikia ideti. matau, nelabai i mandagiu merginu buri patekau. ne tai kad mandagiai paaiskintu, bet kaip vilkai uzsipuole.  sekmes darbuose ir atsiprasau, kad nuvertinau Jusu darbus, tikrai ne ir blogos valios, o is nezinojimo 4u.gif

Tai tada galima klausti, išsiaiškinti kiek kainuotų ir pavyzdį pateikti apie kokią matuoklę kalbat ir pan...o ne taip iškart, duodu ne daugiau šimto, kas padarot?
Neverta aikštytis Aikštingoji biggrin.gif Juolab ir ši tema ne skelbimų subforume, kur merginos priima užsakymus. wink.gif
Atsakyti
Na, tikrai, mergaites, be reikalo taip iskart uzsipuolet uzsakove ax.gif
Patikekit, zmogus, neuzsiimantis rankdarbiais, tikrai net nenutuokia apie laika skirta padaryti darbukui... kad ir paimkim suknele - ja numegzti uztrunka trumpiau, o nunerti laaaaabai daug laiko reikia, o zmogus su tuom nesusidures, net nepagalvos apie tai, jei ta suknele tokio pat stiliaus ir ilgio... o cia - siuvinejimas kryzeliu !!!! as pati pradejusi vos pries pora menesiu, galiu drasiai sakyti - net neitariau, kad tai tooooks ilgas procesas ir tikrai ne kiekvienas apdovanotas tokia kantrybe lotuliukas.gif
As tikiu, kad mergina, tikrai nenorejo izeisti ar nuvertinti darbo ranku darbeliu, tiesiog nezino kiek laiko tai uztrunka, nes is sono atrodo tai daug daug paprasciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikštingoji @ 2012 11 05, 12:25)
as jau sakiau, kad neturiu jokio supratimo nei kiek kas kainuoja, nei kiek darbo reikia ideti. matau, nelabai i mandagiu merginu buri patekau. ne tai kad mandagiai paaiskintu, bet kaip vilkai uzsipuole.  sekmes darbuose ir atsiprasau, kad nuvertinau Jusu darbus, tikrai ne ir blogos valios, o is nezinojimo 4u.gif

na jau tik nereikia taip įsižeist ir iš karto bėgt smile.gif apie darbo sąnaudas iš karto pasakiau kad tai gali būti netgi pusmetis (priklauso nuo to, kiek žmogus prasėdi prie adatos per dieną, ar dirbi ar tiesiog esi namų šeimininkė), siūlų vienas atspalvis kainuoja paprastai apie 2lt, o jų netgi paprastam vaikiškam paveikslėliui reikia 20-30 vnt (šis skaičius jau priklauso nuo to kokį paveiksliuką pati išsirinksit, bet mažiau spalvų abejoju ar bus)... audinys vėlgi, galima pirkti įvairų, gali jis kainuoti 5lt, gali ir 10-20 Lt (nelabai įsivaizduoju tos matuoklės dydžio todėl negaliu pasakyti kainos) 4u.gif tikiuosi vaizdas susidarė kaip susideda ta kaina, rankų darbą jau kiekviena įsivertina skirtingai...
Atsakyti
Merginos,mielosios baikite diskusijas 4u.gif nereikia taip užsipulti,nežinančio mūsų darbo .parašė nenumanydama,kiek visa tai gali kainuoti 4u.gif

Aikštingoji parašiau jums asmeninę žinutę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 05 lapkričio 2012 - 12:50
QUOTE(Aikštingoji @ 2012 11 05, 12:25)

nu niekas nepuole tik isake nuomones 4u.gif
Atsakyti
[quote=Daske,2012 11 04, 11:12]

Gražūs darbeliai. Nuogalę pamatęs mano vyras užsiprašė tokios iš manęs lotuliukas.gif o pandų šeimynėlė labai miela 4u.gif
Atsakyti