Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Džeinė @ 2012 11 03, 23:15)
kiek nebedaug liko...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  smagiai siuvinėjas, ar ne  biggrin.gif

Nerealiai smagiai. Net turiu minčių, paėmus mažesnio tankumo Aidą antrą nuvaryt, nes siūlų daug liko smile.gif Bus dovanų kam nors.
Bet kita vertus, sau tyliai sakau, kad tokio didelio daugiau nebedarysiu smile.gif Žodžiu, dar blaškausi smile.gif
Atsakyti
Sveikos kazkada buvau prie jusu prisijungus o dabar vel kazin taisyti darba g.gif
user posted image
o cia i vyru siuvinejimo tema maniskio darbas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daske: 04 lapkričio 2012 - 10:15
QUOTE(Daske @ 2012 11 04, 10:12)
o cia i vyru siuvinejimo tema maniskio darbas mirksiukas.gif

Vauuu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daske @ 2012 11 04, 12:12)
Sveikos kazkada buvau prie jusu prisijungus o dabar vel kazin taisyti darba g.gif

pandų paveikslo,pasportas visam ar laikinai,nelabai estetiškai atrodo nelygiai kirptas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 04 lapkričio 2012 - 11:43
Pandos fainutes smile.gif Tik ireminima palygint reiktu. Net nesitiki, kad vyras tokius darbus dirba bigsmile.gif O nuogales slaunys neteisingos, tas konturas viduryje turetu kitoj vietoj buti. Manau ji nesunkiai nuardyt galima butu ir pataisyti.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 04, 12:42)
pandų paveikslo,pasportas visam ar laikinai,nelabai estetiškai atrodo nelygiai kirptas  ax.gif

QUOTE(lauramedis @ 2012 11 04, 13:42)
Pandos fainutes smile.gif Tik ireminima palygint reiktu. Net nesitiki, kad vyras tokius darbus dirba  bigsmile.gif  O nuogales slaunys neteisingos, tas konturas viduryje turetu kitoj vietoj buti. Manau ji nesunkiai nuardyt galima butu ir pataisyti.

Cia pats vyras remino pasportas is paprasto spalvoto lapo stovi laikinai iremintas
Tai va galvojau ar pamatysit tas slaunis nes daug kas nepastebejo o kaimynas sako ta mergina su trim kojom doh.gif
Taip taisysiu 4u.gif
Atsakyti
Na turiu pasakyti, kad vyro darbas man labiau patiko biggrin.gif , super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 11 04, 16:30)
Na turiu pasakyti, kad vyro darbas man labiau patiko  biggrin.gif , super  thumbup.gif

Pati tai pripazystu blush2.gif Dabar siuvineja gyvate ant taures mirksiukas.gif dar tik pradejas mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal nelabai i tam skirta temute kreipiuosi, bet surizikuosiu blush2.gif ieskau merginos, kur galetu issiuvineti ugio matuokle ir kad kainyte nevirsytu 100 lt blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikštingoji @ 2012 11 05, 00:46)
Gal nelabai i tam skirta temute kreipiuosi, bet surizikuosiu blush2.gif ieskau merginos, kur galetu issiuvineti ugio matuokle ir kad kainyte nevirsytu 100 lt blush2.gif  4u.gif

keli mėnesiai darbo, o dar reikia ir audinį pirkti, ir siūlų kiek reikia tokiam darbui, o jūs norite apsieiti tik už 100 Lt doh.gif sėkmės ieškant tokio žmogaus, kuris pasirašytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 11 05, 11:15)
keli mėnesiai darbo, o dar reikia ir audinį pirkti, ir siūlų kiek reikia tokiam darbui, o jūs norite apsieiti tik už 100 Lt doh.gif sėkmės ieškant tokio žmogaus, kuris pasirašytų 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Man patinka kaip žmonės "vertina" rankų darbą, atrodo taip imi, pyst ir padarai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 11 05, 11:17)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Man patinka kaip žmonės "vertina" rankų darbą, atrodo taip imi, pyst ir padarai doh.gif

drinks_cheers.gif liudna kad darbas nevertinamas..juk tas 100lt iseitu ant medziagos ir siulu doh.gif
mama mezga ,neria tai baisu kokiu zmoniu buna....pasako kaina 50-60lt tai klausia cia aisku su siulais blink.gif kai pasakoma ne tai daznai atsako oj tai parduotuvej galiu uz tiek nusipirkt doh.gif tai tegu ir eina i parduotuve o ne nori vienetiniu modeliu(pagal tikslias figuros linijas) ir uz turgaus(parduotuves) kainas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 05 lapkričio 2012 - 11:42