Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 03, 13:38)
man atrodo ne foto ji uzdejus kad mum nerodytu, o itraukus mus, kurios kritikavo, i savo juodaji sarasa, kad jos isvis nematytume biggrin.gif .nes pagal paieska (kaip zmogaus)jos net nerodo biggrin.gif geras poziuris ner zmogaus(kritikos)ner problemos

jei ir zmogaus enrodo tada taip biggrin.gif taip paprasciausia isprest problema biggrin.gif
Atsakyti
As matau dar vis, nors gal geriau nematyt butu, nesisapnuotu kosmarai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 11 03, 12:26)
įmesk nuorodą, va tokia grupė ir mane domintų, nes tos lietuviškos FB grupės - tik nervų gadinimas  biggrin.gif  umn.gif

Akims paganyt FB

QUOTE(Katu @ 2012 11 03, 14:21)
As matau dar vis, nors gal geriau nematyt butu, nesisapnuotu kosmarai  lotuliukas.gif

Aš jau ramiai miegu biggrin.gif

Va čia tai vyras būtų į mūsų kompaniją mirksiukas.gif
Čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 03 lapkričio 2012 - 14:57
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 03, 15:55)

thumbup.gif nu kaip gražu, kai vyrai moteriškais hobiais užsiima bigsmile.gif o jau darbo dydis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 03, 16:19)
thumbup.gif nu kaip gražu, kai vyrai moteriškais hobiais užsiima bigsmile.gif o jau darbo dydis blink.gif

Nu nežinau. Maniškis 9 mėnesius sėdėjo skudurais ir siūlais apsikarstęs. Mane nervino siaubingai doh.gif

Nusipirkau siūlą doh.gif Ne tą per žioplumą.
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 11 03, 14:21)
As matau dar vis, nors gal geriau nematyt butu, nesisapnuotu kosmarai  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 11 03, 14:55)

ačiū! Tikrai pamačiau, ko dar nebuvau mačius, įdomu pasižvalgyti, idėjų pasisemti bigsmile.gif
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 03, 14:55)
Čia

thumbup.gif
Atsakyti
Atnešu procesa savo pasirodyti, siūlai baigiasi, nepaskaičiavau. tai teks papildymą daryti,
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 11 03, 21:55)
Atnešu procesa savo pasirodyti, siūlai baigiasi, nepaskaičiavau. tai teks papildymą daryti,

Labas vakaras 4u.gif Mano planuose šie papelsinai ax.gif tad labai įdomu, kiek daugmaž siūlų reikia šiam darbeliui bigsmile.gif
Atsakyti
Palauk savaitėlę, kol baiginėsiu. pasakysiu tiksliai,
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 11 03, 22:55)

siuvinėti jie daug gražesni,nei pav. mačiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 11 03, 22:14)
Palauk savaitėlę, kol baiginėsiu. pasakysiu tiksliai,

Palauksiu būtinai! 4u.gif O Jums sėkmės bebaigiant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 11 02, 21:30)
Žodžiu, labai noriu pasirodyt, bet bus labai didelė foto, todėl sorry, bet dėsiu tik taip.
Spalvos irgi kažkokios ne tokios... Na bet, 3/4 jau yra, per mėnesį labai labai tikiuosi, kad bus  happy end'as.

kiek nebedaug liko... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif smagiai siuvinėjas, ar ne biggrin.gif
Atsakyti