Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(rasiux- @ 2012 11 02, 22:44)
Dar viena mačiau "auksarankė" siūlo savo siuvinėjimo paslaugas  doh.gif
Nors mačiau ir vieną albumą tikrai gražių, kokybiškų darbų (kitų tingėjau smarkiai tyrinėt).
Labiausiai juokinga- vos pasirodo koks paveiksliukas- tuoj schemas reik susirinkt, bet, kad siuvinėtų paskui jas - nesimato  doh.gif

va va ir as ta pati pamaniau ax.gif arsi gyneja buvo tos siuvinetojos biggrin.gif toliau patylesiu biggrin.gif
Atsakyti
Peržiūrinėdama vienos siūlomas schemas radau savo kažkada bandytą padaryt Nimue nykštuką (pinigėlį graužiantį). Susinervinau- įsidėjau (nesvarbu, kad į viešą) albumą, kad parodyt profėm ar nors kiek panašus, o čia- capt ir imkit ir naudokitės (nors gal kažkam tik blynas gausis) doh.gif
Atsakyti
Mergina, siuvinejusia nemaza drambli su melynu skrendanciu pauksciu ( parasiau kaip tikra blondine), gal galetu man i az imesti nuoroda su savo darbu, noriu paziureti spalvas ir ryskuma. Aciu paciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 11 02, 20:30)
Nu sugadino nuotaiką photobucket'as kaip reikiant. Kažkokį grybą pjauna, atsinaujino

nesinervink tu del to photobucketo biggrin.gif tegul kad ir nupjauna ta gryba lotuliukas.gif darbas visvien nuostabus!super!o jei taip cm,tai kokio jis dydzio?
Papildyta:
o as siandien net pusantros valandos pasedejau prie savo siuvinio!cia labai daug skaitosi,kai buna tokiu savaiciu,kad neimanoma jo net i rankas pasiimti ir tik pasiziureti lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau nekalbu apie tai,kad pasiuvineti. biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 02, 22:38)
mn tai jos nerodo g.gif matyt esu juodam sarase g.gif  biggrin.gif

Nors priklausau tai grupei, bet nesireiškiu, tačiau "mūsų draugės" man nerodo. Jaučiu, "užblokino" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 03, 09:02)
Nors priklausau tai grupei, bet nesireiškiu, tačiau "mūsų draugės" man nerodo. Jaučiu, "užblokino" rolleyes.gif

taigi jauciu ji ant savo foto uzdejo apsauga apskritai tavo pavardei ir nei vienoj grupej nei kitoj kad nematytum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 11 02, 21:30)
Spalvos irgi kažkokios ne tokios... Na bet, 3/4 jau yra, per mėnesį labai labai tikiuosi, kad bus  happy end'as.

Didelis darbas. Šauniai pasistūmėjai 4u.gif

Aš vakar vėl prisėdau prie siuvinio, nes puse savaitės praleidau seminare ir š rankas siuvinio nepaėmiau, nes grįždavau vakare. Tai tokia atgaiva širdžiai wub.gif Norėjau įmesti foto savo kavinės proceso, bet dukra fotoaparatą išsivežė, tai kai grįš- pasirodysiu mirksiukas.gif
O šiaip- užsisakiau medžiagų iš Kąsiūlai, kadangi pristatymas nemokamas. Laukiu siuntinio. Bus butelių prijuostėms ir angeliukams Kalėdoms wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Daisiuke @ 2012 11 03, 08:04)
taigi jauciu ji ant savo foto uzdejo apsauga apskritai tavo pavardei ir nei vienoj grupej nei kitoj kad nematytum  lotuliukas.gif

Tegul slepiasi, bet vis tiek kažkada išlįs su savo darbais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2012 11 02, 20:15)
Gal bent kokiu muilu galima? Kol isigysiu. g.gif

Aš naudoju tam reikalui vašką: Tokį
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 11 03, 01:18)
nesinervink tu del to photobucketo  biggrin.gif  tegul kad ir nupjauna ta gryba  lotuliukas.gif  darbas visvien nuostabus!super!o jei taip cm,tai kokio jis dydzio?
300x220 kryžiukų, tai 55x40 cm gryno siuvinėjimo.
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 03, 09:02)

Man tai rodo, nu bet ką aš žinau, gaila laiko domėtis tokiom nesąmonėm. Ir man savo darbų ten kelt visiškai nesinori.. Aš įmetu į viešą FB, draugai pamato ir tiek.... Vakar dukrai (11 metų) parodžiau tuos dvynius, tai sakė "gaila laiko į juos žiūrėt"
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 11 03, 09:57)
Man tai rodo, nu bet ką aš žinau, gaila laiko domėtis tokiom nesąmonėm. Ir man savo darbų ten kelt visiškai nesinori.. Aš įmetu į viešą FB, draugai pamato ir tiek.... Vakar dukrai (11 metų) parodžiau tuos dvynius, tai sakė "gaila laiko į juos žiūrėt"

Šiaip įdomu pamatyti kitų darbus - būna visai neblogų. O labiausiai tai patinka užsieniečių siuviniai- tokių pas mus nepamatysi. Visiškai kitokie mirksiukas.gif Jie FB turi savo grupę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2012 11 02, 19:10)
O as kaip tik nesutikciau  ax.gif 
jei nesi tikras galutiniu variantu, argi verta rizikuoti ir sunaudoti tiek daug siulu ir kas svarbiausia ziaaaauriai daug laiko...  juk interneto platybese tieeek daug nuostabiu triptiku su tikrai jau patikrintomis ir kokybiskomis schemomis  mirksiukas.gif
Suprasciau, jei cia butu mazas darbukas, bet gi cia labai didelis ir daug laiko ir kruopstumo pareikalaujatis darbas - o rezultatas neuztikrintas...
Cia tik mano nuomone  4u.gif

mano žinutė buvo ironiška mirksiukas.gif

QUOTE(libaja @ 2012 11 02, 22:21)
Mano akimis tai tas pirmasis pavyzdys visai ne siuvinėtas. Siuvinėtas būtent tas, baisusis. Ir, ko gero, prognozės tikrai nekokios...

drinks_cheers.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 11 03, 11:42)
Šiaip įdomu pamatyti kitų darbus - būna visai neblogų. O labiausiai tai patinka užsieniečių siuviniai- tokių pas mus nepamatysi. Visiškai kitokie mirksiukas.gif Jie FB turi savo grupę rolleyes.gif

įmesk nuorodą, va tokia grupė ir mane domintų, nes tos lietuviškos FB grupės - tik nervų gadinimas biggrin.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2012 11 03, 08:04)
taigi jauciu ji ant savo foto uzdejo apsauga apskritai tavo pavardei ir nei vienoj grupej nei kitoj kad nematytum  lotuliukas.gif

man atrodo ne foto ji uzdejus kad mum nerodytu, o itraukus mus, kurios kritikavo, i savo juodaji sarasa, kad jos isvis nematytume biggrin.gif .nes pagal paieska (kaip zmogaus)jos net nerodo biggrin.gif geras poziuris ner zmogaus(kritikos)ner problemos
Atsakyti