Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(rasiux- @ 2012 11 02, 17:50)
Apdiskutuotoji moteriškė jau kitoje FB grupėje savo nuotraukas siuvinėtas rodo  biggrin.gif

aga imesk nuoroda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2012 11 02, 20:15)
Gal bent kokiu muilu galima? Kol isigysiu. g.gif

gal vašku pabandyk, per kokia bespalvę žvakę perbraukt g.gif nes būna ir vaškas siūlams pirkti toks smile.gif
Atsakyti
Nu sugadino nuotaiką photobucket'as kaip reikiant. Kažkokį grybą pjauna, atsinaujino mat doh.gif Žodžiu, labai noriu pasirodyt, bet bus labai didelė foto, todėl sorry, bet dėsiu tik taip.
Spalvos irgi kažkokios ne tokios... Na bet, 3/4 jau yra, per mėnesį labai labai tikiuosi, kad bus happy end'as.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 02 lapkričio 2012 - 21:31
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 02, 19:25)
Įmesk nuorodą, pasiciekavinsiu mirksiukas.gif

My Webpage
tik nepradėkit persekiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaa1 @ 2012 11 02, 20:17)
man nieko nerodo tam puslapy

čia reikia siūstis

kaip siūstis

išmetus antram puslapy,spaudžiam

Автоматическая загрузка начнется через 54 секунд.
Если она не началась, воспользуйтесь ссылкой
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 02 lapkričio 2012 - 22:01
Sveikos 4u.gif

Esu visiškai pasimetus. Nusprendžiau siuvinėti šį paveikslą, nusipirkau pradžiai siūlų, pradėjau siuvinėti foną, spalvos atrodo dera tarpusavyje, schema atrodo irgi visai kokybiška, tačiau pradėjau siuvinėti ir atrodo kažkas ne taip, spalvų perėjimai keisti, kaikurie kryžiukai nelabai kaip žiūrisi. Pagooglinau, kaip atrodo jau padarytas paveikslas, tai vienas pavyzdys atrodo toks, spalvos siek tiek skiriasi, bet bendrame vaizde vistiek neblogai atrodo, kitas pavyzdys atrodo ziauriai blink.gif net nezinau ka daryt, ar spalvas vienu tonu ryškesnėm daryti, ar iš vis padėt tą darbą, nors dar visai nedaug išsiuvinėta yra, gal vėliau bus geriau. Bet gaila būtų 70 spalvų naudoti doh.gif o šis darbas pirmas toks didesnis, žodžiu susinervinau, nežinau ką daryti. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naggy: 02 lapkričio 2012 - 22:15
QUOTE(Naggy @ 2012 11 02, 23:14)
Esu visiškai pasimetus.

Mano akimis tai tas antrasis pavyzdys visai ne siuvinėtas. Siuvinėtas būtent tas, baisusis. Ir, ko gero, prognozės tikrai nekokios...
Atsakyti
O schema turbūt iš igolki.ru arba xrest.ru g.gif - mesčiau lauk
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 11 02, 22:23)
O schema turbūt iš igolki.ru arba xrest.ru  g.gif - mesčiau lauk

Schema iš ošinkos, ten buvo visas aplinkas iš tos serijos "A famous great picture", ten visa serija siuvinių, galvoju gal tikrai bus gera schema,bet... gerai, kad bent jau visu siulu nebuvau susipirkus...
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 11 02, 23:30)
Nu sugadino nuotaiką photobucket'as kaip reikiant. Kažkokį grybą pjauna, atsinaujino mat  doh.gif Žodžiu, labai noriu pasirodyt, bet bus labai didelė foto, todėl sorry, bet dėsiu tik taip.
Spalvos irgi kažkokios ne tokios... Na bet, 3/4 jau yra, per mėnesį labai labai tikiuosi, kad bus  happy end'as.

Daug jau padarei thumbup.gif Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 11 02, 21:37)
My Webpage
tik nepradėkit persekiot  biggrin.gif

mn tai jos nerodo g.gif matyt esu juodam sarase g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dar viena mačiau "auksarankė" siūlo savo siuvinėjimo paslaugas doh.gif
Nors mačiau ir vieną albumą tikrai gražių, kokybiškų darbų (kitų tingėjau smarkiai tyrinėt).
Labiausiai juokinga- vos pasirodo koks paveiksliukas- tuoj schemas reik susirinkt, bet, kad siuvinėtų paskui jas - nesimato doh.gif
Atsakyti