Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(*Capri* @ 2012 11 01, 16:30)
Ačiū 4u.gif
po įveikto triptiko man jos lyg zuikio dainelė biggrin.gif
labai noriu pasiruošti gražiausioms metų šventėms iki gimdymo, tad-atrodo planą įvykdžiau smile.gif

aš tai nieko nesiruošiu susijusio su siuvinėjimu šiemet blush2.gif man labiau rūpės vestuviniai darbeliai kai savo vaikišką meškiuką pribaigsiu cool.gif

kokios smagios žinios, kaip suprantu šventes sutiks jau vienu šeimos nariuku daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 11 01, 10:30)
labai noriu pasiruošti gražiausioms metų šventėms iki gimdymo, tad-atrodo planą įvykdžiau smile.gif

O kada ta svente pas jus atkeliaus? smile.gif

Mano abi panos gruodinukes, tad jau vakar sedejau ir sukau smegenine, ka su ju gimtadieniais daryt, kada daryt, kad sveciu nors kiek butu, nebutu isvazineje, kuo aprnegt ir kur daryt doh.gif

O kad jau i tema - labai grazios visos prijuosteles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 01, 14:33)
o, kažkas nematyta bigsmile.gif įdomūs paveikslai. Bet 995 tikrai manau per ryški būtų g.gif aš tai rinkčiaus kokį platinum liną ir tamsesnę pilkai mėlyna ar gal net beveik juodą ax.gif nors čia aišku skonio reikalas smile.gif

juodos nenorejau ax.gif aj jau padariau uzsakyma irnesakyk.gif norejos melyno o tu melynu tiek atspalviu kad doh.gif
seip tai ten mano pacios perdaryta schemos ax.gif nedrasu net sakyt po tu vaizdu biggrin.gif originale ten 7 man atrodo eina spalvos.bet neradau normaliu schemu o is "xrest" psl schemu nesiryzau siuvinet.tad pasidariau su programa.seip reiktu dar pazaist nes kai kurios detales dingo kai padariau mono schema ax.gif
is cia ir cia va tokie originalai eina.
noretus dar 3cio kazko tokio bet turbut nera ax.gif kiek zejau nematau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 01 lapkričio 2012 - 16:58
QUOTE(anica @ 2012 11 01, 04:28)
Sveikos merginos..
gal kas galite man paaiskinti sitos schemutes raktu koda? Kodel prie vieno zenklo parasyti du skirtingi spalvu kodai? Kaip siuvineti? Aciu is anksto.. smile.gif

Nu va ir man buvo aktualu sitas klausimas, aciu uz paaiskinima. Ir dar kas liecia sio konkretaus metriko siuvinejima tai pastebejau, kad yra dar ir antras schemutes raktu kodas. Ar as teisingai suprantu, kad vienas labiau pilkesnis o kitas labiau rudesnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*K&K @ 2012 11 01, 17:03)
Nu va ir man buvo aktualu sitas klausimas, aciu uz paaiskinima. Ir dar kas liecia sio konkretaus metriko siuvinejima tai pastebejau, kad yra dar ir antras schemutes raktu kodas. Ar as teisingai suprantu, kad vienas labiau pilkesnis o kitas labiau rudesnis?  g.gif

taip vienas yra juodai pilkas kitas rudesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 01, 18:07)
taip vienas yra juodai pilkas kitas rudesnis ax.gif

Aciu, vadinasi be klausimu renkuosi siuvinet rudesni smile.gif
Atsakyti
Capri, ziuriu as i Tavo paskutine eglute ir speju, kad kopijuosiu ideja blush2.gif pati esu siuvinejus ja atvirutei, bet turbut ir ant prijuostes nutupdysiu. Gal rinksiuos auksine medziaga.
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 11 01, 17:33)
kokios smagios žinios, kaip suprantu šventes sutiks jau vienu šeimos nariuku daugiau bigsmile.gif

tikrai taip smile.gif

QUOTE(Katu @ 2012 11 01, 17:52)
O kada ta svente pas jus atkeliaus? smile.gif

jau šį mėnesį smile.gif

QUOTE(Katu @ 2012 11 01, 18:33)
Capri, ziuriu as i Tavo paskutine eglute ir speju, kad kopijuosiu ideja  blush2.gif  pati esu siuvinejus ja atvirutei, bet turbut ir ant prijuostes nutupdysiu. Gal rinksiuos auksine medziaga.

imk, juk ir aš ėmiau iš interneto, tik va vazončiką numečiau šalin smile.gif
Atsakyti
Tyliai vis paskaitau tema, darbu turiu, bet ruosiuos Kaledoms, tai nenoriu anksciau laiko deti.. Nu bet kai perskaiciau jusu "kovas" ir nuotaika pakelet ir siaip keista, kad yra zmoniu mokanciu pinigus uz tokius darbus.. Net mano mama kuri visiskai nenusimano siuvinejime, ant tos dvyniu nuotraukos sake " o viespatie" smile.gif Grazaus vakaro ir kokybisku darbu ( nors jus visos ja lenkiat 100 zingsniu priekyje) 4u.gif
Atsakyti
pasirodau su darbeliu...tieisog tarp kalediniu ruosiniu norejosi kazko silto..atsirado proga veinam zmogui padekot..varciau varciau schemas kol radau sita..uzkliuvo...butent tam zmogui bus tinkamiausia isreikst musu dekinguma jam smile.gif nieko labai ypatingo, tiesiog atvirute

user posted image
Atsakyti
Labai daili atvirutė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2012 11 01, 22:25)
pasirodau su darbeliu...tieisog tarp kalediniu ruosiniu norejosi kazko silto..atsirado proga veinam zmogui padekot..varciau varciau schemas kol radau sita..uzkliuvo...butent tam zmogui bus tinkamiausia isreikst musu dekinguma jam smile.gif nieko labai ypatingo, tiesiog atvirute

Labai gražu wub.gif Acufactum, jei neklystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 01 lapkričio 2012 - 20:39