Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Dzenete @ 2012 11 01, 10:48)
KaSiulai.lt akcija šiandien daro, nemokamas pristatymas, galejo dar savaite palaukti, kol as apsideliosiu ko man reikia  smile.gif

Uoj, kaip ačiū, kad pasidalinot šita naujiena clap_1.gif Prisipirkau siūlų ir medžiagos nail.gif
Atsakyti
Dar viena...jei atsibodau, sakykit biggrin.gif Liko dvi padaryti, bet nesugalvojau dar kaip siuvinėt. g.gif

user posted image
Atsakyti
Capri neatsibodai bigsmile.gif nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
Vastulka,mielas metrikas wub.gif
Capri,ziurstukai labai faini 4u.gif
Atsakyti
dmc 995 krito i aki tikiuosi patiks ir gyvai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 11 01, 13:23)
Dar viena...jei atsibodau, sakykit biggrin.gif Liko dvi padaryti, bet nesugalvojau dar kaip siuvinėt. g.gif

Šitas man ypač patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 01, 13:49)
dmc 995 krito i aki tikiuosi patiks ir gyvai wub.gif

995 yra labai ryški. O kur bus panaudota? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 01, 13:21)
995 yra labai ryški. O kur bus panaudota? ax.gif

darysiu sita ir sita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 01, 15:18)

o, kažkas nematyta bigsmile.gif įdomūs paveikslai. Bet 995 tikrai manau per ryški būtų g.gif aš tai rinkčiaus kokį platinum liną ir tamsesnę pilkai mėlyna ar gal net beveik juodą ax.gif nors čia aišku skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
nu ir baisybiu prisiziurejau doh.gif

o ugninis zirgas, Capri prijuostes, Sobieskos miniukas biggrin.gif - atgaiva ir sielai, ir akims thumbup.gif

Einu geriau, savo Nimue pakryziavosiu, kad baisumai akyse nebesirodytu rolleyes.gif

Atsakyti
prijuostėlė graži 4u.gif bet iš kur tiek kantrybės kad tiek prijuostėlių prikryžiavot bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

QUOTE(Ronera @ 2012 11 01, 17:26)
prijuostėlė graži 4u.gif bet iš kur tiek kantrybės kad tiek prijuostėlių prikryžiavot bigsmile.gif

po įveikto triptiko man jos lyg zuikio dainelė biggrin.gif
labai noriu pasiruošti gražiausioms metų šventėms iki gimdymo, tad-atrodo planą įvykdžiau smile.gif
Atsakyti