Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(vasarė @ 2012 10 31, 20:49)

oho, o cia jau rimtai sakyciau...  blink.gif "ausra parazite tu mano:D baik pizdelint.Koks skirtumas spalvu suderinimas, svarbu, kad butu daroma is sirdies:!o spalvos-nuosirdumo nerodo:!" (autorius Orinta Mot)  doh.gif

Net garsiai nusijuokiau,cia gi mano drauge parase,mes visada taip snekam viena ant kitos tai cia nieko tokio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(*Capri* @ 2012 10 31, 20:53)

citata blink.gif

ačiū 4u.gif

Sita citata su humoru smile.gif pasistenge draugyte mano,nu tuoj as jai atrasysiu irgi,pizdelintoja mat hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 10 31, 21:56)
Net garsiai nusijuokiau,cia gi mano drauge parase,mes visada taip snekam viena ant kitos tai cia nieko tokio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif
Sita citata su humoru  smile.gif pasistenge draugyte mano,nu tuoj as jai atrasysiu irgi,pizdelintoja mat hihihi.gif

cia greiciausiai surase taip, kad neuzbanintu hihihi.gif grupeje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 31 spalio 2012 - 22:39
QUOTE(Aushrita @ 2012 10 31, 21:56)
cia gi mano drauge

aš taip ir supratau, kad draugė, todėl iš pradžių galvojau, kad ji ten ironiškai apie tas spalvas ir nuoširdumą, net komentarą buvau palaikinus. bet paskaičius kitus jos komentarus supratau, kad ji, deja, rimtai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 31 spalio 2012 - 22:43
Sveikutės, Auksarankės, 4u.gif

Prašau pagalbos ax.gif . Išsiuvinėjau sūnėnui metriką.
user posted image

Gal galite pasiūlyti ką nors panašaus, nes gimė broliukas Pijui.
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2012 10 31, 23:18)

Gal galite pasiūlyti ką nors panašaus, nes gimė broliukas Pijui.

pasiūlyti negaliu, nes aš derinime neitin nusimanau biggrin.gif
bet šitas darbelis tai man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos ir ne tik!

Seniai besilankiau - gyvenimo tempas paspartėjęs truputį buvo 4u.gif
gražūs visų darbeliai - wub.gif - šaunuolės!

Na o atėjau ti su naujienomis - savo puslapyje (nuoroda paraše) rengiu vadinamą Give away - su galimybe laimėti Dimensions siuvinėjimo rinkinį : Gold Petite: Seashell Treasures

Jei norit - galit pabandyti savo laimę wink.gif
Atsakyti
Ale ot diskusijos užvirė biggrin.gif Labiausiai prajuokino pizdelinimas biggrin.gif

Capri, gražūs žiurstukai wub.gif Jau Kalėdom kvepia wub.gif

QUOTE(vastulka @ 2012 11 01, 01:18)

Gražus, tvarkingas metrikiukas wub.gif Yra šitų leliukų visa serija, išsirinktum tikrai ką nors, bet dabar greitosiomis nerandu. Schemų paieškoj užklausk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 10 31, 23:39)
cia greiciausiai surase taip, kad neuzbanintu hihihi.gif grupeje

As jau vistiek uzbaninta lotuliukas.gif

QUOTE(B_March @ 2012 10 31, 23:42)
aš taip ir supratau, kad draugė, todėl iš pradžių galvojau, kad ji ten ironiškai apie tas spalvas ir nuoširdumą, net komentarą buvau palaikinus. bet paskaičius kitus jos komentarus supratau, kad ji, deja, rimtai  rolleyes.gif

Aj tiesiog ji mano kad jei zmogui grazu tai lai ir dziaugias savo darbu,mes cia tik cekavos pasigincyt norim mat neturim ka veikt biggrin.gif ,bet as tai nekreipiu demesio,ji tokia biski irgi meniska yra lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos merginos..
gal kas galite man paaiskinti sitos schemutes raktu koda? Kodel prie vieno zenklo parasyti du skirtingi spalvu kodai? Kaip siuvineti? Aciu is anksto.. smile.gif

user posted image
picture sharing
user posted image
photo hosting
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anica: 01 lapkričio 2012 - 03:29
QUOTE(anica @ 2012 10 31, 21:28)
Sveikos merginos..
gal kas galite man paaiskinti sitos schemutes raktu koda? Kodel prie vieno zenklo parasyti du skirtingi spalvu kodai? Kaip siuvineti? Aciu is anksto.. smile.gif

user posted image

Kiek esu susidurus su tokiu zenklinimu, tai imi viena siula vienos spalvos, kita kitos, kitaip tariant, maisai, kad rezultatas butu tobulas ir atspalviu perejimai labai grazus.

Tarkim, kur yra zenklas"k" viena imi 310, kita siuliuka 3799.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katu: 01 lapkričio 2012 - 04:44
KaSiulai.lt akcija šiandien daro, nemokamas pristatymas, galejo dar savaite palaukti, kol as apsideliosiu ko man reikia smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif FB nematau foto ir as doh.gif

klausykit ar yra kasiulai.lt pirkt karpomos kanvos ir tos kietos kur i skirtukus tarkim det?nerandu ax.gif

ir dar gal kuri gali man pasiulyti melina dmc spalva ,kad butu nepersviesi bet ir netamsi.na tokia maloni akiai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 01 lapkričio 2012 - 11:22