Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Katusik @ 2012 10 17, 18:40)
O kiek laiko buvo siuvinejami tie darbeliai, kur markeris neissiskalbe?  g.gif
ta prasme per kiek laiko jis taip isigere?

aš nudegiau su vieninteliu darbu, tai jis buvo išpieštas maždaug 7-8 mėn smile.gif o prieš tai siuvinėjau dar daug darbų su tuo markeriu ir niekada nelikdavo, vieną darbą siuvinėjau 9-10 mėnesių ir išsiskalbė 4u.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 10 17, 22:07)
Nebraukyt su markeriu, nebraukyyyyyyyt!  biggrin.gif Mane nepaliauja stebinti tos nuolatinės godos, einančios iš temos į temą, kad markerio žymės neišsiplauna. Na, kam tas markeris, tai taip niekad ir nesuprasiu  g.gif  doh.gif  Nenaudokit jo ir nereiks sukti galvos - išsiplaus ar ne.

neįsivaizduoju siuvinėjimo markeriu nesusibraukius schmoll.gif dar kai foną siuvinėji tai dar dar, bet kai būna darbas su daug pavienių kryželių, ir dar ant lino kur reikia skaičiuoti ne tik langelius, bet ir po 2 siūlo gijas tai išprotėčiau didelį darbą siuvinėjant doh.gif
o vieną darbelį bandžiau susidaigstyt plonu siūlu tuos 10x10 langelius. Tai buvo viena prasčiausių idėjų, nes ties iūlai keliose vietose prisisiuvinėjo kad ir kaip saugojau ir paskui turėjau didelių problemų juos ištraukiant doh.gif

beje, darbeliai visų labai gražūs 4u.gif ypač vertas atskiro pagyrimo berniukas kur iš nuotraukos schema daryta wub.gif
Atsakyti
Kokie fantastiski darbai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Tas zvejys is karto primine Hemingvejau "Seni ir jura" thumbup.gif
O pamaciusi issiuvineta nuotrauka panorau prisiglausti prie savo klecko wub.gif (gaila, dabar jis darzelyje, teks atideti iki vakaro hihihi.gif )

o kaip nebutu visai offtop'as, parodysiu savo darbelius blush2.gif

Cia mano pats pirmas. Siuvinetas pries 10 metu nezinia ant kokio pagrindo doh.gif Visus tuos metus gulejo spintoj net neitemptas, tai dabas tas audinys taip susiglamze, kad net islygint normaliai neina unsure.gif

user posted image

Sitas pradetas ir pabaigtas, kai prisijungiau prie SM siuvinetoju. Kryzavota i visas puses ( doh.gif ), bet gal is tolo labai nesimatys blush2.gif

user posted image

Sitas procese - atidetas, nes vis dar nezinau, kokios spalvos kaspinelius siuvineti biggrin.gif Cia visi kryzeliai guli i viena puse. Pradeta siuvineti dar su mazgeliais, bet kaspinelius pabaigsiu jau ne ju 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Austra- va čia tai metų darbas first.gif .
Atsakyti
austra, pagirtinas darbas, matosi, kad profesionaliai schema padaryta thumbup.gif ir modelis thumbup.gif taip kažką giliai mąsto į tolius žvelgdamas biggrin.gif norėtųsi plačiau apie patį darbą, kiek spalvų panaudota, koks dydis kryželiais 4u.gif nors pati nuotraukos nesiuvinėčiau, bet labai įdomu kaip jums taip pavyko tokią kokybišką schemą pasidaryt? bigsmile.gif įsivaizduoju, kad pervarius per programą paskui reik labai daug redagavimo, keist spalvas, derint viską, visokius pavienius kryželius kur ne į temą perspalvint ir pan. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Katusik @ 2012 10 18, 11:32)
Cia mano pats pirmas. Siuvinetas pries 10 metu nezinia ant kokio pagrindo  doh.gif

o man šitas patinka, net nepasakyčiau, kad prieš 10 metų siuvinėtas biggrin.gif
Atsakyti
austra, darbas vertas 100 balų bigsmile.gif puikiai!!
Atsakyti
Bet tikrai- Katusik, tavo jurginai visai morališkai nepasenę- tik greit į rėmus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 10 18, 11:51)
o man šitas patinka, net nepasakyčiau, kad prieš 10 metų siuvinėtas biggrin.gif

man jis irgi grazus blush2.gif
nors ir kryziavota bile kaip. uztat 3 gijom biggrin.gif tada atrode, kad taip graziau bus.
gal ir neprasoviau su tuo storesniu siulu, nes pagrindas laaaaabai skystas buvo.

QUOTE(rasiux- @ 2012 10 18, 12:37)
Bet tikrai- Katusik, tavo jurginai visai morališkai nepasenę- tik greit į rėmus  biggrin.gif

kai tik pabaigsiu metrika, nesiu iskart visus darbus.
tikiuos, reminimo meistrams pavyks gerai ji itempti cool.gif
Atsakyti
prisiminiau ,buvau pamiršus.su hortenzijom čiudai buvo,vyras parvežė įrėmintą darbą,labai laukiau,bet nusivyliau.nesupratau kas tam darbui negerai,kažkoks neryškus,blankus,ir taip žiūrėjau,ir kitaip.su vyru diskutuot pradėjom kas negerai,sakau pasportas vidinis per didelis,ir audinio spalva kažkokia blanki.dulkę dar buvo palikę,kuri labai matėsi,o pasirodo kad darbą jie klijavo ant pilko pagrindo,todėl persišvietė pilkas kartonas,nutarėm ,kad perdarytu.perdarė ant balto,ir nekliuvo niekas ,net pasportas normaliai buvo,ir visai kitas vaizdas.jau būčiau , viesulą pakelus ohmy.gif bet pagalvojau ,jai susiriesiu ,ten daugiau nebegalėčiau eit, rėmelių pasirinkimas didelis,ir nuolaidų gaunu,ir kaina rėminimo normali,dabar visad pati rėminsiuos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 18 spalio 2012 - 13:17
[quote=Dantiste,2012 10 18, 12:51]
austra, pagirtinas darbas, matosi, kad profesionaliai schema padaryta thumbup.gif ir modelis thumbup.gif taip kažką giliai mąsto į tolius žvelgdamas biggrin.gif norėtųsi plačiau apie patį darbą, kiek spalvų panaudota, koks dydis kryželiais 4u.gif nors pati nuotraukos nesiuvinėčiau, bet labai įdomu kaip jums taip pavyko tokią kokybišką schemą pasidaryt? bigsmile.gif įsivaizduoju, kad pervarius per programą paskui reik labai daug redagavimo, keist spalvas, derint viską, visokius pavienius kryželius kur ne į temą perspalvint ir pan. g.gif
Papildyta:

Darbelį baigiau senokai, jau po jo ir kitą padariau, tik nerėmintas, tai tiksliai ir nepamenu visko. Spalvų gal apie 35, siuvinėjau ant 16 Aidos su DMC siūlais. Kadangi aš turėjau spalvotą nuotrauką, tai ją pasidariau "Sepia" spalvos ir tik tada į programą kėliau. Nežinau, kokia programa jūs naudojatės, bet man ta programa padarė gerą schemą - nieko netaisiau , nekoregavau, tiesiog atsispausdinau ir siuvinėjau. Gal jeigu būtų buvusi spalvota nuotrauka būtų reikėję kažką daryti, bet kada ji vienodų atspalvių, tai schemos tvarkyti nereikėjo.

Tikrai nieko sudėtingo, tik reikia daug daug laiko siuvinėti ir kantrybės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginso..nzn ar cia rasyt ar i schemu paieska geriau..nes ne schemos ieskau..o ieskau Accufactum arba kitaip Vaupel & Heilenbeck konverterio i DMC siuliukus... Gal kuri tureit? Lyg turejau kazkada, bet kazkokia nepilna...Gal kas padet galetu... atsiprasau jei ne veitoj, tieisog neapsisprendziau i kruia cia tema..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisiuke: 18 spalio 2012 - 15:39
prie naudingu nuorodu radau jau ta lentele, taciau tada automatiskai kilo antras klasuimas, o jei randu numeriukus didesnius nei 4010, (lentele ties juo kaip ir baigiasi) tai kaip zinot kokia spalva atitinka?
Atsakyti
austra- su kokia programa darei? Bandžiau kažkada su StitchArt Easy4.0 sepia daryt, bet suabejojau, kad gera bus.
Atsakyti