QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 31, 12:04)
nemoku parašyt FB ,įkelt šią nuotrauką ,parašius komentarą.
Cia tai visiskas respects , tegul kitos sako, kad tai moteriskas intrigu ieskojimo poreikis, lyg ir subtiliai buvo uzsiminta kiek paskaiciau cia, bet as tai vertinu kaip zygdarbi - totaliai iki siol ignoravus FB, uzsiregistruoti tam, kad pabandyti atverti akis, kad zmogus bent pamastytu verta tobuleti ar ne Va cia tai meile kryziukams
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 31, 12:10)
sios nuorodos vakar cia nebedrisau kelti
QUOTE(B_March @ 2012 10 31, 12:19)
to irgi laukiau, kad visas kritikuojančias ištrins iš grupės arba užblokuos
as likau dar si karta , bet kazkada tik uzsiregistravus i sia grupe teko ietis suremti su Odeta laimauskaite (jei atmintis nepaveda, viesinu pavarde nes: bet kam ikelus bet koki paveiksliuka, schemas padarydavo lygiai taip pat su stich ir taip pat girdavo kitas spalvu makalynes, tad irgi gal kam siule savo paslaugas, bukit atsargios)|. Tai ji mane ismete. Paskui as parasiau kitoms adminems, kad istrintu mano publikuotus asmeninius darbus, nes nenoriu, kad tokioje grupeje jie be manes liktu, tai kazkuri vel ikele. O uzblokuota buvau elementariai uz pasiulyma lyginti kokybe su nekokybe, siuvineti patikrintas schemas ir pan. be jokiu uzgauliojimu ir t.t.
QUOTE(Dvi @ 2012 10 31, 12:20)
Pažiūrėkit kuo ji dirba: Design Program Operator, Web Administrator at DMC Creative World Klausimų ir komentarų yra? Va iš čia ir jos klientai. Vargeli, vargeli...
aha, ir tikrai yra siulus ne karta paslaugas FB per komentarus.
o siaip foto neistryne, yra visi visi komentarai, nebent kas pacios issitrynet, yra ir Cindi ir visi paskutiniai komentarai. Nematot tik tos prasikaltusios labiausiai
QUOTE(Jolka_jv @ 2012 10 31, 12:26)
Aš siūlau pakeisti šios temos pavadinimą iš Siuvinėjimo kryželiu" į "FB ir SM kovos".. Man regis, visi, kas nori jau suprato, kur yra kokybė, o kur jos nėra.. O visa kita, kas dabar čia vyksta, tai.. eiliniai moterų "apsižodžiavimai" vienom ant kitų ir jie čia tęsis be galo be krašto.. Neseniai virė diskusijos, kad naujokės turi turėti kantrybės paskaityti visą temą ir atrasti atsakymus į sau įdomius klausimus, kad tie kalusimai nesikartotų.. Na, bet paskaičius šitą temą, tai noras skaityti kitas išgaruotų net ir kantriausioms..
Tad pasinaudodama proga paklausiu naujokiško klausimo dėl BS (siekdama atitraukti mintis nuo fb ir išsiaiškinti, kas man neaišku).. Ar BS reikia daryti per vieną kryžiuką, ar galima durti per kelis (tarkim tris ir pan.), niekaip to neissiaiškinu.. Kai darau po vieną, tai man ta linija gaunasi tokia kreivoka (bet gal čia tik įgūdžių trūkumas), kai duriu per kelis "langelius" man gražiau.. Bet, jei ta tiesi linija eina per kokį 10, tai vėl bėda.. Tikiuosi, kad suprantamai paklausiau, nes nežinau kaip suformuluoti tą klausimą, juolab, kad jums čia turbūt viskas elementaru
Tad pasinaudodama proga paklausiu naujokiško klausimo dėl BS (siekdama atitraukti mintis nuo fb ir išsiaiškinti, kas man neaišku).. Ar BS reikia daryti per vieną kryžiuką, ar galima durti per kelis (tarkim tris ir pan.), niekaip to neissiaiškinu.. Kai darau po vieną, tai man ta linija gaunasi tokia kreivoka (bet gal čia tik įgūdžių trūkumas), kai duriu per kelis "langelius" man gražiau.. Bet, jei ta tiesi linija eina per kokį 10, tai vėl bėda.. Tikiuosi, kad suprantamai paklausiau, nes nežinau kaip suformuluoti tą klausimą, juolab, kad jums čia turbūt viskas elementaru
del pirmo - nesutinku. O Jums asmeniskai neduoda naudos tai, kad Jus gaunat info cia tiesiogiai kaip buna ir kaip galetu buti. Kantrybes neturint - permeti akimis is konteksto kelis zodzius ir galvos neskauda. Siuvinejant ne pirma darba ir nuosirdziai, ieskant kokybes ir nuolat turint noro tobuleti, beprotiskai skauda, kai susiduri su tokiom banalybem ir naturaliai stengiesi atverti zmogui akis. Juk nei viena nepuole jos koliot ir su zemem maisyt, pasekejos pradejo nuo vistu
del antro - as ziuriu i schema. darau ir kas viena kryziuka, ir keliu kas kelis. ziurint kaip eina konturas. Jei darysite visus kas viena - tikrai nebus tiesu. 10 kryzeliu gal ir esu darius berods krumo sakute, siaip visada ziuriu, kaip siulas gula, jei nepatiko is karto, traukiu lauk ir ieskau finalinio graziausio varanto
QUOTE(Padangele @ 2012 10 31, 12:33)
siaip ir fonas turejo buti oranzinis..... kaip siena, bet kaip cia man taip surode spalvas kompas tai nesuprantu, o schema padare matot kokia...
zinoma rizika su tu nuotrauku siuvinejimu, nezinai kaip gausis is tikruju
zinoma rizika su tu nuotrauku siuvinejimu, nezinai kaip gausis is tikruju
as manau, kad jau vien tai, kad katinas man butu is rusvai pilko pasidares po schemos melynu, nebuciau siuvinejus. Svarbiausia, kad ivertinote, kad tai nera juoko darbas
QUOTE(labai_laiminga @ 2012 10 31, 14:12)
Merginai atodo gražu tai tegu. Jeigu dar randa bendraminčių dėl grožio sąvokos, tai valio
bet reikia apsaugoti kitas, kurioms prakisineja tokio darbo schemas ir dar uz pinigus.
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 31, 15:32)
schemų daug,darbo nė vieno ,
kazin ar cia nebus ta mano blokuotoja
QUOTE(sobieska @ 2012 10 31, 18:14)
QUOTE(sobieska @ 2012 10 31, 18:25)
kaip dabar apie tai, kas turi kelti siauba helovyno tematika, galima pasakyti - kad labai miela
oho, o cia jau rimtai sakyciau... "ausra parazite tu mano:D baik pizdelint.Koks skirtumas spalvu suderinimas, svarbu, kad butu daroma is sirdies:!o spalvos-nuosirdumo nerodo:!" (autorius Orinta Mot)
Capri, visa trejybe - labai priartina kaledas