Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

nebuvau visa diena prie sio klausimo biggrin.gif prisedus, tai ir paskaityt buvo oho kiek lotuliukas.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 31, 12:04)
nemoku parašyt FB ,įkelt šią nuotrauką ,parašius komentarą.

Cia tai visiskas respects thumbup.gif , tegul kitos sako, kad tai moteriskas intrigu ieskojimo poreikis, lyg ir subtiliai buvo uzsiminta kiek paskaiciau cia, bet as tai vertinu kaip zygdarbi biggrin.gif - totaliai iki siol ignoravus FB, uzsiregistruoti tam, kad pabandyti atverti akis, kad zmogus bent pamastytu verta tobuleti ar ne thumbup.gif Va cia tai meile kryziukams didis.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 31, 12:10)

nėra ko juoktis ,bet ši Rivijos bendramintė ''ne ką geriau '' siuvinėja 

sios nuorodos vakar cia nebedrisau kelti lotuliukas.gif

QUOTE(B_March @ 2012 10 31, 12:19)
to irgi laukiau, kad visas kritikuojančias ištrins iš grupės arba užblokuos 

as likau dar si karta lotuliukas.gif , bet kazkada tik uzsiregistravus i sia grupe teko ietis suremti su Odeta laimauskaite (jei atmintis nepaveda, viesinu pavarde nes: bet kam ikelus bet koki paveiksliuka, schemas padarydavo lygiai taip pat su stich ir taip pat girdavo kitas spalvu makalynes, tad irgi gal kam siule savo paslaugas, bukit atsargios)|. Tai ji mane ismete. Paskui as parasiau kitoms adminems, kad istrintu mano publikuotus asmeninius darbus, nes nenoriu, kad tokioje grupeje jie be manes liktu, tai kazkuri vel ikele. O uzblokuota buvau elementariai uz pasiulyma lyginti kokybe su nekokybe, siuvineti patikrintas schemas ir pan. be jokiu uzgauliojimu ir t.t.

QUOTE(Dvi @ 2012 10 31, 12:20)
Pažiūrėkit kuo ji dirba:  Design Program Operator, Web Administrator at DMC Creative World Klausimų ir komentarų yra?  Va iš čia ir jos klientai. Vargeli, vargeli...

aha, ir tikrai yra siulus ne karta paslaugas FB per komentarus.
o siaip foto neistryne, yra visi visi komentarai, nebent kas pacios issitrynet, yra ir Cindi ir visi paskutiniai komentarai. Nematot tik tos prasikaltusios lotuliukas.gif labiausiai

QUOTE(Jolka_jv @ 2012 10 31, 12:26)
Aš siūlau pakeisti šios temos pavadinimą iš Siuvinėjimo kryželiu" į "FB ir SM kovos".. Man regis, visi, kas nori jau suprato, kur yra kokybė, o kur jos nėra.. O visa kita, kas dabar čia vyksta, tai.. eiliniai moterų "apsižodžiavimai" vienom ant kitų ir jie čia tęsis be galo be krašto.. Neseniai virė diskusijos, kad naujokės turi turėti kantrybės paskaityti visą temą ir atrasti atsakymus į sau įdomius klausimus, kad tie kalusimai nesikartotų.. Na, bet paskaičius šitą temą, tai noras skaityti kitas išgaruotų net ir kantriausioms..

Tad pasinaudodama proga paklausiu naujokiško klausimo dėl BS (siekdama atitraukti mintis nuo fb ir išsiaiškinti, kas man neaišku).. Ar BS reikia daryti per vieną kryžiuką, ar galima durti per kelis (tarkim tris ir pan.), niekaip to neissiaiškinu.. Kai darau po vieną, tai man ta linija gaunasi tokia kreivoka (bet gal čia tik įgūdžių trūkumas), kai duriu per kelis "langelius" man gražiau.. Bet, jei ta tiesi linija eina per kokį 10, tai vėl bėda.. Tikiuosi, kad suprantamai paklausiau, nes nežinau kaip suformuluoti tą klausimą, juolab, kad jums čia turbūt viskas elementaru  ax.gif

del pirmo - nesutinku. O Jums asmeniskai neduoda naudos tai, kad Jus gaunat info cia tiesiogiai kaip buna ir kaip galetu buti. Kantrybes neturint - permeti akimis is konteksto kelis zodzius ir galvos neskauda. Siuvinejant ne pirma darba ir nuosirdziai, ieskant kokybes ir nuolat turint noro tobuleti, beprotiskai skauda, kai susiduri su tokiom banalybem ir naturaliai stengiesi atverti zmogui akis. Juk nei viena nepuole jos koliot ir su zemem maisyt, pasekejos pradejo nuo vistu lotuliukas.gif
del antro - as ziuriu i schema. darau ir kas viena kryziuka, ir keliu kas kelis. ziurint kaip eina konturas. Jei darysite visus kas viena - tikrai nebus tiesu. 10 kryzeliu gal ir esu darius berods krumo sakute, siaip visada ziuriu, kaip siulas gula, jei nepatiko is karto, traukiu lauk ir ieskau finalinio graziausio varanto

QUOTE(Padangele @ 2012 10 31, 12:33)
siaip ir fonas turejo buti oranzinis..... kaip siena, bet kaip cia man taip surode spalvas kompas tai nesuprantu, o schema padare matot kokia...
zinoma rizika su tu nuotrauku siuvinejimu, nezinai kaip gausis is tikruju

as manau, kad jau vien tai, kad katinas man butu is rusvai pilko pasidares po schemos melynu, nebuciau siuvinejus. Svarbiausia, kad ivertinote, kad tai nera juoko darbas thumbup.gif

QUOTE(labai_laiminga @ 2012 10 31, 14:12)
Merginai atodo gražu tai tegu. Jeigu dar randa bendraminčių dėl grožio sąvokos, tai valio 

bet reikia apsaugoti kitas, kurioms prakisineja tokio darbo schemas ir dar uz pinigus.

QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 31, 15:32)
schemų daug,darbo nė vieno  ,

kazin ar cia nebus ta mano blokuotoja lotuliukas.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 10 31, 18:14)
Linksmo Helovyno,

QUOTE(sobieska @ 2012 10 31, 18:25)
Ačiū...va ir akivaizdus atsakymas ,

kaip dabar apie tai, kas turi kelti siauba helovyno tematika, galima pasakyti - kad labai miela wub.gif lotuliukas.gif

oho, o cia jau rimtai sakyciau... blink.gif "ausra parazite tu mano:D baik pizdelint.Koks skirtumas spalvu suderinimas, svarbu, kad butu daroma is sirdies:!o spalvos-nuosirdumo nerodo:!" (autorius Orinta Mot) doh.gif

Capri, visa trejybe - labai priartina kaledas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 10 31, 20:49)
Kaip ir adatinė...biskorno siūlė ir į kas antrą dygsnį įkomponuotas biserinis karoliukas, kaip ir nieko sudėtingo smile.gif

Biskorniuką moku-tai reiks ir biseriuką įjungt kitąkart thumbup.gif nes atrodo liuks thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarė @ 2012 10 31, 20:49)
oho, o cia jau rimtai sakyciau...  blink.gif "ausra parazite tu mano:D baik pizdelint.Koks skirtumas spalvu suderinimas, svarbu, kad butu daroma is sirdies:!o spalvos-nuosirdumo nerodo:!" (autorius Orinta Mot)  doh.gif

Capri, visa trejybe - labai priartina kaledas  wub.gif

citata blink.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 10 31, 19:53)

tai va - nei viena is bandziusiu pasakyti, kad reikia atkreipti demesi, jog ne visada galutinis variantas atrodo taip, kaip apsvaigusiai nuo grozio savininkei, niekur net kazkaip panasiai neissake iki tokio lygmens savo nuomones....
Atsakyti
Mane taipat pratryne rolleyes.gif nemoka kritikos priimt unsure.gif
Atsakyti
as is pradziu norejau prisijungti prie tos "grupes"bet tik patvirtino ir greit persigalvojau.as savo siuvinejimus irgi esu susidejusi i fb,idomu,ar butu matyt mano darbai bei kt asmenines nuotraukos,jei as buciau likusi toje grupeje? doh.gif doh.gif doh.gif schmoll.gif schmoll.gif
sobieska,grazus katinelio pateikimas 4u.gif
o jau butelaiciai kaip pasipuose!nu,sakes,reikia viena diena sau pasizadeti,ir aprengti taip keleta lotuliukas.gif artimi liktu labai patenkinti. smile.gif
labai grazios schemutes panaudotos tom prijuostelem.o ir juosteles pridejimas koki grozi duoda! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2012 10 31, 19:04)
hah.gif  Parašiau du tokius tikrai draugiškus postus po tais dvynukais, iš grupės neišmetė, bet nuotraukos jau nebematau, turbūt prie jos nebeprileidžia  biggrin.gif

iš grupės tai gal nė vienos neišmetė, bet kaip manau tuoj visa SM nematysim tos nuotraukos lotuliukas.gif

QUOTE(Ingius272 @ 2012 10 31, 19:35)
O man tu vaikiuku gaila pasidare verysad.gif kuriu foto yra siuvineta unsure.gif Shema esu dariusis ir as pati kai dar pradejau siuvinet,bet dabar nesidaryciau per daug visko yra internete vistiek visko nespesi issiuvinet blush2.gif  ax.gif

QUOTE(*Capri* @ 2012 10 31, 19:46)
Dar du "aprengti" vyno butelaičiai  smile.gif

o aš noriu tą kruopštumą iš arčiau pažvelgti, labai rūpi į tokį grožį pažiūrėti iš arti wub.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 31, 20:08)
Mane taipat pratryne  rolleyes.gif nemoka kritikos priimt  unsure.gif

doh.gif lotuliukas.gif jau tuoj aš ten neiškentus drėbtelsiu komentarą kas čia per blokavimai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 10 31, 19:22)
kaip manau tuoj visa SM nematysim tos nuotraukos lotuliukas.gif

as dar viska matau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 31, 20:08)
Mane taipat pratryne  rolleyes.gif nemoka kritikos priimt  unsure.gif

isiunciau Tau ka tik kvietima i draugus ax.gif
Atsakyti
oi merginos merginos smile.gif jau su tais FB uzsivedet.... juk visi zmones skirtingi, visi skirtingai supranta grozi... jei joms taip grazu ir jei neturi uzslepto talento del spalvu derinimo ar pan, juk jos del to nekaltos. juk ir vaikas kai nupiesia makaliuze, mamoms vistiek grazu smile.gif o cia ju makaliuzes, tai kur joms nepatiks... ir nereikia visada visiems irodineti, kad jis grozi supranta kitaip, ne taip kaip jus. pasijuoket, pasilinksminot, bandet akis atverti, paprotinti - veltui. tik irgi reikia ziureti, kad tokie nekalti juokeliai netaptu zmogaus kritikavimu, vaziavimu ant jo koks jis sioks ar anoks ir pan. taigi ir jus nesat visur tobulos. kitas, kuris uz jus geriau kazka nusimano gal apie jus turetu tokia nuomone. ir siaip, labai daznai kai zmogus puolamas, jis yra linkes gintis ir nesvarbu, kad galbut jo blaivus protas jums pritaria. pati siaip esu labai kritiska, bet stengiuos tobuleti ir tolerantiskiau ziureti i kitus zmones ir ju poelgius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 10 31, 19:14)
Linksmo Helovyno smile.gif

mielas katukas bigsmile.gif

QUOTE(*Capri* @ 2012 10 31, 20:46)
Dar du "aprengti" vyno butelaičiai  smile.gif

kvepia kalėdom wub.gif man patinka, kad apsiuvimo juostelė tokios pat spalvos kaip medžiaga, net nežinau kodėl, gal kad visur kontrastinga būna biggrin.gif
Atsakyti
Sobieska, gražus kačiukas 4u.gif
Capri, taip pat labai gražu ir skoninga bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif

QUOTE(Laura81r @ 2012 10 31, 21:21)
labai grazios schemutes panaudotos tom prijuostelem.o ir juosteles pridejimas koki grozi duoda! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

paskutinės dvi-iš galvos, tiesiog šiek tiek pasipiešiau ir dar koregavau siuvinėjant, nes reikiamo dydžio neradau internete, tik rėmiausi matytais vaizdais ir pritaikiau sau. mirksiukas.gif

QUOTE(Ronera @ 2012 10 31, 21:22)
o aš noriu tą kruopštumą iš arčiau pažvelgti, labai rūpi į tokį grožį pažiūrėti iš arti wub.gif

nebent dienos šviesoj bandyčiau perfotografuot, nes dabar fotikas lieja rupkė arba užblicina doh.gif

QUOTE(Dantiste @ 2012 10 31, 21:30)
man patinka, kad apsiuvimo juostelė tokios pat spalvos kaip medžiaga, net nežinau kodėl, gal kad visur kontrastinga būna biggrin.gif

kai užsakinėjau, to paties prašiau, nes man irgi gražiau taip. drinks_cheers.gif
Atsakyti