Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zuzanele @ 2012 10 31, 17:50)
Tai jau tikrai... Turiu dvi naujas drauges thumbup.gif

thumbup.gif pas mane irgi draugų sąrašiukas pasipildė, tik ne visas atpažįstu pagal SM nickus blush2.gif biggrin.gif

aš šiandien parašiau savo didįjį kolį univere, tai nuo ryt vėl siuvinėju thumbup.gif šiuo metu apsėmiau tokį lengvą vaikišką meškiuką, bet jau norėjau su tokiom smulkmenėlėm pailsėt nuo didelių rimtų darbų blush2.gif rytoj galėsiu įmest procesiuką, nors dar ten nelabai kas matosi, bet bent temą pagyvinsiu šiokiu tokiu procesiuku biggrin.gif
Atsakyti
Linksmo Helovyno smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 10 31, 18:10)
thumbup.gif pas mane irgi draugų sąrašiukas pasipildė, tik ne visas atpažįstu pagal SM nickus blush2.gif  biggrin.gif

Parašiau į až. Prisistačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
*spurga*, drąsiai junkis prie mūsų ir rodykis mirksiukas.gif

na sobieska kaip visada puikiai pateiki nuotraukas wub.gif o kaip pats siuvinukas bus apipavidalintas? smile.gif

zuzanele good.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 10 31, 19:21)
: o kaip pats siuvinukas bus apipavidalintas? smile.gif

Ačiū...va ir akivaizdus atsakymas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 10 31, 18:25)
Ačiū...va ir akivaizdus atsakymas smile.gif

kaip gerai sugalvojai bigsmile.gif tinka ten tas siuvinukas ant tokios "pagalvėlės" 4u.gif
Atsakyti
hah.gif Parašiau du tokius tikrai draugiškus postus po tais dvynukais, iš grupės neišmetė, bet nuotraukos jau nebematau, turbūt prie jos nebeprileidžia biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
paskaičiau, nusiprunkščiau pasižiūrėjus lotuliukas.gif lai gyvena kaip patinka

labai maloni prijuostėlė thumbup.gif

Sobieskos mielas baisuoklis kaip tik šiam vakarui thumbup.gif
Atsakyti
Sobieskos Helovyninis katukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Čia adatinė? g.gif Gal išduosi kaip tas kraštukas taip gražiai aptiuninguotas? bigsmile.gif

Atsakyti
O man tu vaikiuku gaila pasidare verysad.gif kuriu foto yra siuvineta unsure.gif Shema esu dariusis ir as pati kai dar pradejau siuvinet,bet dabar nesidaryciau per daug visko yra internete vistiek visko nespesi issiuvinet blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Dar du "aprengti" vyno butelaičiai smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 10 31, 20:32)
thumbup.gif Čia adatinė? g.gif Gal išduosi kaip tas kraštukas taip gražiai aptiuninguotas? bigsmile.gif

Kaip ir adatinė...biskorno siūlė ir į kas antrą dygsnį įkomponuotas biserinis karoliukas, kaip ir nieko sudėtingo smile.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Capri* @ 2012 10 31, 20:46)
Dar du "aprengti" vyno butelaičiai  smile.gif

Faini...aš irgi greitai į JUOS pasinersiu smile.gif
Atsakyti