Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ronera @ 2012 10 31, 14:48)
blin jeigu čia visiem rodo ir tik mus užblokavo tai supykau! juk ten yra mūsų komentarai, kuriuos aš asmeniškai norėjau ištrint, galų gale dabar užblokavo, ir ką mes žinom kas ten ant mūsų stumiama ir kaip į tuos mūsų komentarus reaguojama g.gif

pasakysim jei stums biggrin.gif aptilo ten diskusija..viena uztarejaneva visas pagedino, savininke fotkes padejavo kaip sunku kai tiap zmoens bendruaja o ji net ne LT ir jai liudna kad negali bendraut su leituvaitem graziai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolka_jv @ 2012 10 31, 12:26)
Kai darau po vieną, tai man ta linija gaunasi tokia kreivoka (bet gal čia tik įgūdžių trūkumas), kai duriu per kelis "langelius" man gražiau..

Kreivoka gali gautis jei per daug įtempi siūlelį g.gif - aš visada palieku laisvumo kai BS darau, tada tikrai gražiai sugula linija.
Atsakyti
QUOTE(labai_laiminga @ 2012 10 31, 16:57)

Arba aš kažką ne taip darau, arba man nesigauna dviem siūliukais gražiai atrodo taip
kaip jūs manot? Viršus viena gija, dvi paskutinės eilutės - dviem gijomis.

Ačiū 4u.gif

pilnesnis kryžiukas atrodys gražiau ,gal dabar tau taip atrodo,bet pilnumoje bus kitaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 31 spalio 2012 - 15:01
dar viena kūrėja rolleyes.gif schemų daug,darbo nė vieno ax.gif
Atsakyti
Ačiū darkart. 4u.gif

QUOTE(Ronera @ 2012 10 31, 12:27)
jei vakar nepagyriau tos prijuostėlės su eglute tai pagirsiu dabar, ji tikrai labai paprasta ir graži, kvepia šiluma ir jaukumu wub.gif o ten eglutė su metaliku ar tik taip man atrodo? blush2.gif

Taip, eglutei naudojau 1 įprastą + 1 metalic siūliuką drinks_cheers.gif

Dar pabaigiau porą prijuostėlių, bet turbūt neverta kartotis, kad ir kitokie motyvai xxx.
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 10 31, 09:55)
Dar pabaigiau porą prijuostėlių, bet turbūt neverta kartotis, kad ir kitokie motyvai xxx.

Man butu smagu pamatyt, nes as irgi prijuostelem siuo metu uzsiimu wink.gif

Beje, etsyje nuziurejau viena schema, ir mastau, ar ji bus tikria kokybiska... Dizainere pati kuria schemas, tai velnias zino, koki gauciau rezultata... Kalbu apie sita
paskutine foto turetu atvaizduoti, kaip atrodo siuvinetas darbelis, bet idomu, ar tikrai gautus toks rezultatas...
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 10 31, 15:55)

Butinai pasirodyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2012 10 31, 14:58)
pasakysim jei stums biggrin.gif aptilo ten diskusija..viena uztarejaneva visas pagedino, savininke fotkes padejavo kaip sunku kai tiap zmoens bendruaja o ji net ne LT ir jai liudna kad negali bendraut su leituvaitem graziai  lotuliukas.gif

jei kas įdomaus tai pakopinkit, nes čia jau dabar daugiau negu pusė mūsų negali matyti biggrin.gif
Atsakyti
naujas komentaras ax.gif

Manau, Jūs suprantat ir pritariat tik tom, kurios jūsų darbus giria. O tos, kurios išsako pastabas, Jūs nereaguojat arba ignoruojat. Moterys Jums draugiškai pataria į ką atkreipti dėmesį, duoda pavyzdžių, o Jūs nepatenkinta
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 31, 17:06)
naujas komentaras  ax.gif

aš tai supykau kad mane užblokino nes aš kaip tokia ciekava tai dabar smalsumas baigia užgraužt doh.gif lotuliukas.gif ir ką aš daryčiau jeigu ne SM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukė9 @ 2012 10 30, 22:51)
čia dar viena šedevrus kepa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oi negaliu, prisijuokiau, net pilvą skauda
O dar ir kaina kokia doh.gif

Mane ji irgi užkabino... Nes darbų kokybė doh.gif

QUOTE(Ronera @ 2012 10 31, 13:48)
blin jeigu čia visiem rodo ir tik mus užblokavo tai supykau! juk ten yra mūsų komentarai, kuriuos aš asmeniškai norėjau ištrint, galų gale dabar užblokavo, ir ką mes žinom kas ten ant mūsų stumiama ir kaip į tuos mūsų komentarus reaguojama g.gif

Manęs dar neužblokavo wub.gif tongue.gif
Oi doh.gif Per anksti pasigyriau...
Po mano ką tik parašyto komentaro, jos nebematau jos darbų... Rodo, puslapis nerastas, kai noriu pas ją patekti... verysad.gif biggrin.gif

QUOTE(audrajaz @ 2012 10 31, 14:31)
Na va pasirodo nėra to blogo, kas neišeitų į gerą  ax.gif  FB pasipildė puikiomis SM siuvinėtojomis  thumbup.gif

Tai jau tikrai... Turiu dvi naujas drauges thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 31 spalio 2012 - 17:57
Labas merginos as labai megstu siuvinet smile.gif ir daznai jus paskaitau ,pasigeriu jusu darbais thumbup.gif na bet tie dvynukai man ir nepatiko ... dabar siuvineju apuoka {lyg tais } is zurnalo ,zurnalo virseli vienokia spalva ,o schemoj kitokia ,tai nusinesiau zurnala i parduotuve ir man atrinko panasias spalvas ziuresiu kas gausis biggrin.gif seip is didesniu siuvinejimu esu issiuvinejus Viktorijos laiku epochos nama {irgi is zurnalo schema},jeigu kada noresit galesiu ikelt blush2.gif nu man kaip megejai jis grazus ... tai gal ir tai moteriskei grazu ka jinai siuvineja ...
Bet va kai ta nama siuvinejau ,tai ne tais siulomais siulais siuvinejau ,o parduotuvej panasius atsirinkom blush2.gif
Atsakyti