ot "d "raide parasiau ir uzblokavo , nesupratau ko raide nepatiko
QUOTE(Dvi @ 2012 10 31, 13:04)
Ir paskui rekia "kur pradingot"
ar matėt dar vieną nuotrauką įkėlė nu galėčiau pasakyt kad ten šiek tiek geresnis rezultatas negu raudoni šašai
Papildyta:
tai klausykit dabar ir aš jau blokuota, ar išsitrynė moteriškė? jaučiu vis dėlto kad greičiau pirmas variantas
QUOTE(Ronera @ 2012 10 31, 14:20)
ar matėt dar vieną nuotrauką įkėlė nu galėčiau pasakyt kad ten šiek tiek geresnis rezultatas negu raudoni šašai
Papildyta:
tai klausykit dabar ir aš jau blokuota, ar išsitrynė moteriškė? jaučiu vis dėlto kad greičiau pirmas variantas
ot gaila nerodo man uzblokavo mane totaliai ...
juodam sarase
Nerodo ir man jau Pikta buvo už tokį jos bendravimą, bet tiesiog reikia duoti d... kelią Man tai tik įdomu kaip įtikinti vat tokį žmogų, kad čia tikrai YRA BLOGAI
QUOTE(cindy @ 2012 10 31, 14:35)
Nerodo ir man jau Pikta buvo už tokį jos bendravimą, bet tiesiog reikia duoti d... kelią Man tai tik įdomu kaip įtikinti vat tokį žmogų, kad čia tikrai YRA BLOGAI
manau nera sansu!
blin jeigu čia visiem rodo ir tik mus užblokavo tai supykau! juk ten yra mūsų komentarai, kuriuos aš asmeniškai norėjau ištrint, galų gale dabar užblokavo, ir ką mes žinom kas ten ant mūsų stumiama ir kaip į tuos mūsų komentarus reaguojama
Laba diena,
oho kokia diskusija išsivystė Gal nebūkim tokios griežtos. Merginai atodo gražu tai tegu. Jeigu dar randa bendraminčių dėl grožio sąvokos, tai valio Čia mano nuomonė.
Šiaip turiu klausimėlį:
turiu Zweugart liną Belfast (32). Keliomis siūlų gijomis patarpumet siuvintė? Vienu ar dviem?
ačiū
oho kokia diskusija išsivystė Gal nebūkim tokios griežtos. Merginai atodo gražu tai tegu. Jeigu dar randa bendraminčių dėl grožio sąvokos, tai valio Čia mano nuomonė.
Šiaip turiu klausimėlį:
turiu Zweugart liną Belfast (32). Keliomis siūlų gijomis patarpumet siuvintė? Vienu ar dviem?
ačiū
QUOTE(labai_laiminga @ 2012 10 31, 14:12)
Šiaip turiu klausimėlį:
ačiū
ačiū
aš siuvinėčiau dviem
As nesikisau i ta "demetu veidu" diskusija, tad nuotrauka FB matau. Manau, cia blokavo labai neigiama nuomone isreiskusias, o mano nuomone, tai taip vaikiska, kai zmogus nemoka priimt kritikos ir is jos mokytis. Gryn kaip mano 5-mete - jei kazkas kazka blogo pasako, tai nebe draugas
Jau atsake kitos merginos. Asmeniskai as jei linija tiesi, darau po viena langeli, pvz -----.
Jei dygsnis skersas, pvz / ir jis eina per viena langeli apacioj ir per 3 virsuj, tai taip ir darau. Jei medziaga leidzia (pvz linas ar enwas), netgi per puse skeliu, pvz darau per 0.5 langelio apacioj ir per 1.5 virsuj. Gal pats dygsnis neatrodo lygus, bet galutiniam rezult. ziuris gerai.
QUOTE(Jolka_jv @ 2012 10 31, 06:26)
Tikiuosi, kad suprantamai paklausiau, nes nežinau kaip suformuluoti tą klausimą, juolab, kad jums čia turbūt viskas elementaru
Jau atsake kitos merginos. Asmeniskai as jei linija tiesi, darau po viena langeli, pvz -----.
Jei dygsnis skersas, pvz / ir jis eina per viena langeli apacioj ir per 3 virsuj, tai taip ir darau. Jei medziaga leidzia (pvz linas ar enwas), netgi per puse skeliu, pvz darau per 0.5 langelio apacioj ir per 1.5 virsuj. Gal pats dygsnis neatrodo lygus, bet galutiniam rezult. ziuris gerai.
QUOTE(Ronera @ 2012 10 31, 14:48)
blin jeigu čia visiem rodo ir tik mus užblokavo tai supykau! juk ten yra mūsų komentarai, kuriuos aš asmeniškai norėjau ištrint, galų gale dabar užblokavo, ir ką mes žinom kas ten ant mūsų stumiama ir kaip į tuos mūsų komentarus reaguojama
O man visai tas pats
QUOTE(labai_laiminga @ 2012 10 31, 15:12)
Laba Šiaip turiu klausimėlį:
ačiū
ačiū
Dviem
QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 23:10)
ei juk čia ta pati moteris, po viena nuotrauka komentaruose yra linkas į jos dar vieną blogą, ir ten ta pati Rivija pasirodo, net ir asmeninės nuotraukos sutampa
Merginos čia tikriausiai jos dukra, ta kur nuotraukoje su ja kartu
QUOTE(Jolka_jv @ 2012 10 31, 12:26)
Ar BS reikia daryti per vieną kryžiuką, ar galima durti per kelis (tarkim tris ir pan.), niekaip to neissiaiškinu.. Kai darau po vieną, tai man ta linija gaunasi tokia kreivoka (bet gal čia tik įgūdžių trūkumas), kai duriu per kelis "langelius" man gražiau.. Bet, jei ta tiesi linija eina per kokį 10, tai vėl bėda..
Aš dažniausiai stengiuosi taikyti, kad būtų per skylute, bet didesnių nei 3-4 langeliai nedarau, nes nelabai gražiai įsitempia
Na va pasirodo nėra to blogo, kas neišeitų į gerą FB pasipildė puikiomis SM siuvinėtojomis
[quote=Ronera,2012 10 31, 15:15]
aš siuvinėčiau dviem
[quote=Dvi,2012 10 31, 15:28]
Dviem
Arba aš kažką ne taip darau, arba man nesigauna dviem siūliukais gražiai atrodo taip
kaip jūs manot? Viršus viena gija, dvi paskutinės eilutės - dviem gijomis.
Ačiū
aš siuvinėčiau dviem
[quote=Dvi,2012 10 31, 15:28]
Dviem
Arba aš kažką ne taip darau, arba man nesigauna dviem siūliukais gražiai atrodo taip
kaip jūs manot? Viršus viena gija, dvi paskutinės eilutės - dviem gijomis.
Ačiū