QUOTE(B_March @ 2012 10 31, 12:24)
QUOTE(Jolka_jv @ 2012 10 31, 12:26)
Aš siūlau pakeisti šios temos pavadinimą iš Siuvinėjimo kryželiu" į "FB ir SM kovos".. Man regis, visi, kas nori jau suprato, kur yra kokybė, o kur jos nėra.. O visa kita, kas dabar čia vyksta, tai.. eiliniai moterų "apsižodžiavimai" vienom ant kitų ir jie čia tęsis be galo be krašto.. Neseniai virė diskusijos, kad naujokės turi turėti kantrybės paskaityti visą temą ir atrasti atsakymus į sau įdomius klausimus, kad tie kalusimai nesikartotų.. Na, bet paskaičius šitą temą, tai noras skaityti kitas išgaruotų net ir kantriausioms..
Tad pasinaudodama proga paklausiu naujokiško klausimo dėl BS (siekdama atitraukti mintis nuo fb ir išsiaiškinti, kas man neaišku).. Ar BS reikia daryti per vieną kryžiuką, ar galima durti per kelis (tarkim tris ir pan.), niekaip to neissiaiškinu.. Kai darau po vieną, tai man ta linija gaunasi tokia kreivoka (bet gal čia tik įgūdžių trūkumas), kai duriu per kelis "langelius" man gražiau.. Bet, jei ta tiesi linija eina per kokį 10, tai vėl bėda.. Tikiuosi, kad suprantamai paklausiau, nes nežinau kaip suformuluoti tą klausimą, juolab, kad jums čia turbūt viskas elementaru
ramiai, juk čia forumas ir kartais sveika pagyvint temą
o BS nebūtina daryt per vieną langelį, bet aš per 10 irgi nedarau (gal labiau dėl to kad gerai įtemps nemoku), dalinu pvz po 5