Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Padangele @ 2012 10 31, 12:24)
na panos, baikit.... kuo daugiau bus kalbos apie nuotraukos siuvinetoja tuo daugiau jai reklamos... lai siuvineja, i sveikata, man tai negaila... as pati keleta foto pasidariusi turiu, na buvo pavykusiu ir nelabai pavykusiu variantu. Dariau schema kaip jau man isejo, ant kompo ekrano atrode tobulai, ejau pirkti siulu ir vos nenugriuvau kai pasirode kad puse siulu melyno atspalvio... taip mano kate is pilkos patapo melyna  biggrin.gif bet issiuvinejau, idomus paveikslas gavosi..  dabar nebeturiu minciu siuvinet nuotraukos  ax.gif

parodyk bigsmile.gif

esminis skirtumas, kad tu nedarai tokių schemų kitiems už pinigus ir esi pajėgi realiai įvertinti gautą rezultatą mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš siūlau pakeisti šios temos pavadinimą iš Siuvinėjimo kryželiu" į "FB ir SM kovos".. Man regis, visi, kas nori jau suprato, kur yra kokybė, o kur jos nėra.. O visa kita, kas dabar čia vyksta, tai.. eiliniai moterų "apsižodžiavimai" vienom ant kitų ir jie čia tęsis be galo be krašto.. Neseniai virė diskusijos, kad naujokės turi turėti kantrybės paskaityti visą temą ir atrasti atsakymus į sau įdomius klausimus, kad tie kalusimai nesikartotų.. Na, bet paskaičius šitą temą, tai noras skaityti kitas išgaruotų net ir kantriausioms..

Tad pasinaudodama proga paklausiu naujokiško klausimo dėl BS (siekdama atitraukti mintis nuo fb ir išsiaiškinti, kas man neaišku).. Ar BS reikia daryti per vieną kryžiuką, ar galima durti per kelis (tarkim tris ir pan.), niekaip to neissiaiškinu.. Kai darau po vieną, tai man ta linija gaunasi tokia kreivoka (bet gal čia tik įgūdžių trūkumas), kai duriu per kelis "langelius" man gražiau.. Bet, jei ta tiesi linija eina per kokį 10, tai vėl bėda.. Tikiuosi, kad suprantamai paklausiau, nes nežinau kaip suformuluoti tą klausimą, juolab, kad jums čia turbūt viskas elementaru ax.gif
Atsakyti
nemaciau net ka dvi rase , man nerodo jau foto tos, jei kam rodo imesk komentarus galinius as ir pasilinksmint noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 31 spalio 2012 - 12:35
QUOTE(Jolka_jv @ 2012 10 31, 13:26)
Aš siūlau pakeisti šios temos pavadinimą iš Siuvinėjimo kryželiu" į "FB ir SM kovos"..

Tad pasinaudodama proga paklausiu naujokiško klausimo dėl BS (siekdama atitraukti mintis nuo fb ir išsiaiškinti, kas man neaišku).. Ar BS reikia daryti per vieną kryžiuką, ar galima durti per kelis (tarkim tris ir pan.), niekaip to neissiaiškinu.. Kai darau po vieną, tai man ta linija gaunasi tokia kreivoka (bet gal čia tik įgūdžių trūkumas), kai duriu per kelis "langelius" man gražiau.. Bet, jei ta tiesi linija eina per kokį 10, tai vėl bėda.. Tikiuosi, kad suprantamai paklausiau, nes nežinau kaip suformuluoti tą klausimą, juolab, kad jums čia turbūt viskas elementaru  ax.gif

Pasilinksminti nekenkia niekam lotuliukas.gif

Galima durti per kelis. Per 10 retai buna, paprastai galima surasti tarpe kur eina per kampa, bet jei tikrai 1 aukstyn ir 10 į šoną, tai taip ir daryk.
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 10 31, 12:26)
parodyk  bigsmile.gif

esminis skirtumas, kad tu nedarai tokių schemų kitiems už pinigus ir esi pajėgi realiai įvertinti gautą rezultatą  mirksiukas.gif

user posted image
user posted image

siaip ir fonas turejo buti oranzinis..... kaip siena, bet kaip cia man taip surode spalvas kompas tai nesuprantu, o schema padare matot kokia...
zinoma rizika su tu nuotrauku siuvinejimu, nezinai kaip gausis is tikruju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangele: 31 spalio 2012 - 12:35
QUOTE(Jolka_jv @ 2012 10 31, 14:26)

Tad pasinaudodama proga paklausiu naujokiško klausimo dėl BS (siekdama atitraukti mintis nuo fb ir išsiaiškinti, kas man neaišku)..

čia apie tai esu parašiusi smile.gif

ne visa bs būna idealus,rodos stengies kad būtų tiesus,bet ne visada išeina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 31 spalio 2012 - 12:36
Nu geras,bandau ir as fb pasilazdaot,tai jau puikumas autores neispasakytas,tikrai kaip su pliku pesiotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

Cha galiausiai pradejo mano komentarus blokuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 31 spalio 2012 - 12:43
QUOTE(B_March @ 2012 10 31, 12:24)
doh.gif  doh.gif buvau taip susinervinus, bet jau vėl pasiekiau stadiją, kai tik juokas beima  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Jolka_jv @ 2012 10 31, 12:26)
Aš siūlau pakeisti šios temos pavadinimą iš Siuvinėjimo kryželiu" į "FB ir SM kovos".. Man regis, visi, kas nori jau suprato, kur yra kokybė, o kur jos nėra.. O visa kita, kas dabar čia vyksta, tai.. eiliniai moterų "apsižodžiavimai" vienom ant kitų ir jie čia tęsis be galo be krašto.. Neseniai virė diskusijos, kad naujokės turi turėti kantrybės paskaityti visą temą ir atrasti atsakymus į sau įdomius klausimus, kad tie kalusimai nesikartotų.. Na, bet paskaičius šitą temą, tai noras skaityti kitas išgaruotų net ir kantriausioms..

Tad pasinaudodama proga paklausiu naujokiško klausimo dėl BS (siekdama atitraukti mintis nuo fb ir išsiaiškinti, kas man neaišku).. Ar BS reikia daryti per vieną kryžiuką, ar galima durti per kelis (tarkim tris ir pan.), niekaip to neissiaiškinu.. Kai darau po vieną, tai man ta linija gaunasi tokia kreivoka (bet gal čia tik įgūdžių trūkumas), kai duriu per kelis "langelius" man gražiau.. Bet, jei ta tiesi linija eina per kokį 10, tai vėl bėda.. Tikiuosi, kad suprantamai paklausiau, nes nežinau kaip suformuluoti tą klausimą, juolab, kad jums čia turbūt viskas elementaru  ax.gif

ramiai, juk čia forumas ir kartais sveika pagyvint temą 4u.gif

o BS nebūtina daryt per vieną langelį, bet aš per 10 irgi nedarau (gal labiau dėl to kad gerai įtemps nemoku), dalinu pvz po 5 smile.gif
Atsakyti
matau kaikurioms neberodo nuotraukos...man rodo..turiu itarima kad "zavioji darbiininke, tobuloji siuvinetoja) tiesiog uzdejo ant nuotraukos kam jos nepublikuot fb (t.y. uzdejo apsauga toms kur ispeike, akd jos nematytu) lotuliukas.gif ot geras budas uzdedi apsauga tam kuris bloga zodi apsako ir problemos ner, leika tik liaupsintojai lotuliukas.gif

paskaiius ir as prisijungiau i fb grupe..idomu buvo...smalsu...tiesa pasakius negalvojau kad buna ant tiek buku zmoniu, nematanciu arba nenorinciu matyt...ka gi, sekmes jiems doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2012 10 31, 12:59)
matau kaikurioms neberodo nuotraukos...man rodo..turiu itarima kad "zavioji darbiininke, tobuloji siuvinetoja) tiesiog uzdejo ant nuotraukos kam jos nepublikuot fb (t.y. uzdejo apsauga toms kur ispeike, akd jos nematytu)  lotuliukas.gif ot geras budas uzdedi apsauga tam kuris bloga zodi apsako ir problemos ner, leika tik liaupsintojai  lotuliukas.gif

man irgi rodo, nors aš ten (ypač vakar) irgi aktyviai reiškiausi biggrin.gif tik aš paskui pratryniau savo komentarus
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2012 10 31, 13:59)
uzdejo apsauga toms kur ispeike, akd jos nematytu)

Ir paskui rekia "kur pradingot" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 10 31, 14:04)
Ir paskui rekia "kur pradingot"  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti