Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Kaip susigadinau nuotaiką iš pat ryto... Atėjau čia išsilieti, bet Ronera jau surašė mano mintis:

QUOTE(Ronera @ 2012 10 31, 11:27)
bet žinokit jau kaip šiandien paskaičiau įsijungus pc komentarus jos parašytus ryte tai net kraujas užvirė

QUOTE(Ronera @ 2012 10 31, 11:48)
nu žinokit dabar tai jau pakraupau blink.gif kaip suprantu ten mūsų mieloji Dvi įkėlė savo albumėlį, ir tai moteriškė sugebėjo pareikšti, kad jos siuvinėta nuotrauka yra kur kas geresnė už Dvi... gun_bandana.gif

doh.gif doh.gif doh.gif Kai Dvi pradėjo rašyti, apsidžiaugiau, maniau, kad dabar tai jau parodys tai moteriškei. Laukiau, kol pateiks jai savo siuvinėtus šedevrus.. Na ir ką, pateikė, bet poniai Rivijai, pasirodo, tai ne pavyzdys... blink.gif

Ir šiaip kaip mane nervina jos bendravimo stilius, negaliuuuu protest.gif Iš pradžių parašo "na, gerai, atsisveikinkime draugiškai", "na, gerai, mergaitės, nebesipykime", jai niekas nieko nesako, o tada pati pradeda kabinėtis prie kitų gramatikos doh.gif pasižiūrėtų, kaip pati rašo... bash.gif ir tas jos reikalavimas parodyti mūsų pačių ORIGINALIUS siuvinėtus darbelius, nes mes tik kopijuojam viena nuo kitos, o jos schemos mat PAČIOS darytos, kas jau garantuoja meninę vertę doh.gif perleisti per programą ir be menkiausio pakoregavimo išsiuvinėti, tai reiškia daryti pačiai??? O ir jos gynėjos turėtų suprast, kad komentaras buvo į jų daržą - juk jos tai irgi tesiuvinėja kopijas g.gif

išsiliejau bent čia, nes į tą šaršalyną nesinori net lįsti, vis tiek nebūsiu suprasta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(amiyra @ 2012 10 31, 12:08)
Jau ponia istryne nuotrauka su dvynukais

Buvau tikra, kad taip ir padarys, kad visi komentarai ir kritika dingtų mirksiukas.gif Dabar ims vaidinti įsižeidusią, kad jeigu jau nenorit, tai nesirodysiu iš viso, tikėdamasi, kad visos draugaitės ims maldauti sugrįžimo biggrin.gif Dar stebiuosi, kad taip ilgai ištvėrė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 31 spalio 2012 - 12:17
QUOTE(amiyra @ 2012 10 31, 14:08)
Jau ponia istryne nuotrauka su dvynukais

ai jo ax.gif bet kiti liko ,galim bombarduot tongue.gif biggrin.gif

nėra ko juoktis ,bet ši Rivijos bendramintė ''ne ką geriau '' siuvinėja unsure.gif

čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 31 spalio 2012 - 12:20
Man dar rodo ir nuotrauką, ir komentarus g.gif Uodegyte, tu specialiai dėl šito prisiregistravai į FB? biggrin.gif Jei nori įdėti savo pavyzdį, tiesiog nukopijuok jo http adresą ir įdėk jį komentare. Bet nieko nebus, tave tiesiog vėl užsipuls, jog pavyzdys iš rusiškų forumų, o tu turi rodyti SAVO pagamintas ir išsiuvinėtas schemas hihihi.gif Nes SAVO pagaminta nekokybiška schema automatiškai yra geresnė už kokybišką kopiją smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 10 31, 13:15)
Man dar rodo ir nuotrauką, ir komentarus  g.gif Uodegyte, tu specialiai dėl šito prisiregistravai į FB?  biggrin.gif Jei nori įdėti savo pavyzdį, tiesiog nukopijuok jo http adresą ir įdėk jį komentare. Bet nieko nebus, tave tiesiog vėl užsipuls, jog pavyzdys iš rusiškų forumų, o tu turi rodyti SAVO pagamintas ir išsiuvinėtas schemas  hihihi.gif Nes SAVO pagaminta nekokybiška schema automatiškai yra geresnė už kokybišką kopiją  smartass.gif

tai cia mane gal jinai kazkaip uzblokavo , per daug snekejau ;D
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2012 10 31, 12:18)
tai cia mane gal jinai kazkaip uzblokavo , per daug snekejau ;D

to irgi laukiau, kad visas kritikuojančias ištrins iš grupės arba užblokuos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 31, 12:04)
nemoku parašyt FB ,įkelt šią nuotrauką ,parašius komentarą.

tiesiog ant tos grupės sienos dabar gali "write a post" ir tiesiai rašyt tekstą arba nuorodą, arba gali "add photo/video", ten ne tik įkelsi ant sienos nuotrauką bet ir prierašą prie jos galėsi parašyt mirksiukas.gif

tai kad neištrynė tos nuotraukos, man ją rodo, tik dviem postais žemiau 4u.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 31, 12:10)
ai jo  ax.gif bet kiti liko ,galim bombarduot  tongue.gif  biggrin.gif

aš ten irgi nesusilaikysiu man atrodo tuoj, nu yra tikrai neblogu darbu, bet ten ypac turi problemą su darbų lyginimu ir ne tempimu o tiesiog sugrūdimu kreivai po stiklu biggrin.gif arba velkant knygelę viena irgi ištampė visą paveiksliuką net, aiškiai siūlo gija nesutinka su lapo kraštu blush2.gif
Atsakyti
Linksminatės, aniaaaa? lotuliukas.gif
Aš ten rašiau, aš. Po mano paskutinio komentaro, kad ji nebepagydoma ir linkėjimo ir toliau siuvinėti raupsuotus vaikus ir ištrynė nuotrauką lotuliukas.gif
Ir ka? Niekas nepasikeis. Ji ir toliau siuvinės kaip siuvinėjus, ir tolia atsiras kas girs kaip gražu, o ji ir toliau niekur netobulės ir į jokią kritiką nereaguos.
Norit da pasilinksminti? mastau.gif Pažiūrėkit kuo ji dirba: Design Program Operator, Web Administrator at DMC Creative World Klausimų ir komentarų yra? lotuliukas.gif Va iš čia ir jos klientai. Vargeli, vargeli...
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 10 31, 14:15)
Man dar rodo ir nuotrauką, ir komentarus  g.gif Uodegyte, tu specialiai dėl šito prisiregistravai į FB?  biggrin.gif Jei nori įdėti savo pavyzdį, tiesiog nukopijuok jo http adresą ir įdėk jį komentare. Bet nieko nebus, tave tiesiog vėl užsipuls, jog pavyzdys iš rusiškų forumų, o tu turi rodyti SAVO pagamintas ir išsiuvinėtas schemas  hihihi.gif Nes SAVO pagaminta nekokybiška schema automatiškai yra geresnė už kokybišką kopiją  smartass.gif

taip del to ,įdomu pasidarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 10 31, 12:20)
Linksminatės, aniaaaa?  lotuliukas.gif
Aš ten rašiau, aš. Po mano paskutinio komentaro, kad ji nebepagydoma ir linkėjimo ir toliau siuvinėti raupsuotus vaikus ir ištrynė nuotrauką  lotuliukas.gif
Ir ka? Niekas nepasikeis. Ji ir toliau siuvinės kaip siuvinėjus, ir tolia atsiras kas girs kaip gražu, o ji ir toliau niekur netobulės ir į jokią kritiką nereaguos.
Norit da pasilinksminti? mastau.gif Pažiūrėkit kuo ji dirba:  Design Program Operator, Web Administrator at DMC Creative World Klausimų ir komentarų yra?  lotuliukas.gif Va iš čia ir jos klientai. Vargeli, vargeli...

nuo vakar juoko dozė užtikrina, net mb įtraukiau į šitą "klaną" lotuliukas.gif

bet tu šaunuolė, taip teisingai parašei, ir mane labai supykdė kaip gali tokį albumą peržiūrėjus (turiu galvoj taviškį lobį) vis tiek pareikšti kad ji dirba geriau doh.gif
Atsakyti
na panos, baikit.... kuo daugiau bus kalbos apie nuotraukos siuvinetoja tuo daugiau jai reklamos... lai siuvineja, i sveikata, man tai negaila... as pati keleta foto pasidariusi turiu, na buvo pavykusiu ir nelabai pavykusiu variantu. Dariau schema kaip jau man isejo, ant kompo ekrano atrode tobulai, ejau pirkti siulu ir vos nenugriuvau kai pasirode kad puse siulu melyno atspalvio... taip mano kate is pilkos patapo melyna biggrin.gif bet issiuvinejau, idomus paveikslas gavosi.. dabar nebeturiu minciu siuvinet nuotraukos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 10 31, 12:20)
Norit da pasilinksminti? mastau.gif Pažiūrėkit kuo ji dirba:  Design Program Operator, Web Administrator at DMC Creative World Klausimų ir komentarų yra?  lotuliukas.gif Va iš čia ir jos klientai. Vargeli, vargeli...

doh.gif doh.gif buvau taip susinervinus, bet jau vėl pasiekiau stadiją, kai tik juokas beima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 10 31, 14:20)
Design Program Operator, Web Administrator at DMC Creative World Klausimų ir komentarų yra?  lotuliukas.gif Va iš čia ir jos klientai. Vargeli, vargeli...

atrodo turėtų būt kompetetinga mastau.gif
Atsakyti