Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Sela:) @ 2012 10 31, 11:03)
Ir dar nosį vėmalais išsitrynė blink.gif

lotuliukas.gif

perskaičiau FB komentarus ,bet jūs mergaitės šaunuolės ,kad stojot į kovą thumbup.gif nors mažiau mėšlo bus,o ir manau bijos kelt tokį darbą vėl ,arba klientų sumažės,nes vėl pakritikuota bus blush2.gif

merginos padėkit ,su kokia programa djvu failą atidaryt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 31 spalio 2012 - 09:42
Labas rytas, prisijuokiau iš šedevrų lotuliukas.gif Ypač patiko paveikslas"Dvi moterys" lotuliukas.gif deja, tiek fantazijos neturiu, kad jas ten įžvelgčiau doh.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 31, 09:37)
merginos padėkit ,su kokia programa djvu failą atidaryt  unsure.gif

Manau, kad reiktu šios programėlės
reader

*Capri*, labai daili tavo eglutė user posted image
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2012 10 31, 11:51)
Labas rytas, prisijuokiau iš šedevrų lotuliukas.gif  Ypač patiko paveikslas"Dvi moterys" lotuliukas.gif  deja, tiek fantazijos neturiu, kad jas ten įžvelgčiau doh.gif
Manau, kad reiktu šios programėlės
reader

dekoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gauruocius @ 2012 10 30, 23:59)
O galite paprastai paaiškinti kaip išsiuvinėti tą BS dygsnį?  blush2.gif
Kai reikia aprėminti šiuo dygsniu išsiuvinėtą paveiksliuką viskas aišku, o šiuo atveju man tie medžio lapukai tokie neaiškus išeina, siūlas prie siūlo, atrodo, kad viskas susilieja  g.gif
O šį dygsnį siuvinėjant būtinai reikia adatą besti į kanvos langelio kraštus?
4u.gif

nebūtinai į kanvos langelio kampus (skylutes), būna ir į pati centrą ir kraštinės vidurį, reik žiūrėt schemoj kaip linija eina. O čia negali būt, kad reik siuvinėt lazy daisy: http://dmc-threads.c...F_LazyDaisy.jpg g.gif
Atsakyti
doh.gif negaliu mane jau ta boba FB uznervino , metu kiek jau ,
o proto tai doh.gif

ech einu geriau ka pasiuvinet smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 31 spalio 2012 - 11:30
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 31, 08:21)
vaikas apsivėmė   huh.gif

mb vakar pamatęs iškart tą patį pasakė doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 31, 09:37)
lotuliukas.gif

perskaičiau FB komentarus ,bet jūs mergaitės šaunuolės ,kad stojot į kovą  thumbup.gif nors mažiau mėšlo bus,o ir manau bijos kelt tokį darbą vėl ,arba klientų sumažės,nes vėl pakritikuota bus  blush2.gif

aš kaip visada tokia tiesmuka tai skaičiau skaičiau ale nesusilaikiau paskui doh.gif a kas man durnai, išsakiau savo nuomonę, galbūt dar atvėriau kitoms "oi kaip gražu" žodžių autorėms akis, nors ponia Rivija ko gero jau niekada neatsimerks doh.gif

bet žinokit jau kaip šiandien paskaičiau įsijungus pc komentarus jos parašytus ryte tai net kraujas užvirė doh.gif vakar neėmiau į plautį, o jau šiandien ir man pikta pasidarė... jau kad ponia proto neturi tai faktas, jos mąstymo jau niekas nepakeis, bet kad dar ir taip aršiai ir nemandagiai puola tai čia aš taip ankstyvoj paauglystėj laikiausi tokios taktikos "kad tik įgelt"... unsure.gif

beje, jei vakar nepagyriau tos prijuostėlės su eglute tai pagirsiu dabar, ji tikrai labai paprasta ir graži, kvepia šiluma ir jaukumu wub.gif o ten eglutė su metaliku ar tik taip man atrodo? blush2.gif

Atsakyti
nu žinokit dabar tai jau pakraupau blink.gif kaip suprantu ten mūsų mieloji Dvi įkėlė savo albumėlį, ir tai moteriškė sugebėjo pareikšti, kad jos siuvinėta nuotrauka yra kur kas geresnė už Dvi... gun_bandana.gif (atsiprašau jei aš maišau ir ten iš tikrųjų ne Dvi, tiesiog pagal avatarą ir darbų stilių iš karto pasidariau tokias išvadas) blush2.gif
Atsakyti
kas nematė įdėtų nuotraukų ,va galima palyginti ax.gif nesvarbu ,kad Jos negalima perkalbėt,bet jos klientai užtat gali skirtumą pamatyt ax.gif

spaust ant foto
user posted image

Ronera taip ,ten Dvi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 31 spalio 2012 - 11:57
nematau as ? ir leliuku raupsuotu nera? ar cia man nerodo ? thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 31, 12:55)
kas nematė įdėtų nuotraukų ,va galima palyginti  ax.gif nesvarbu ,kad Jos negalima perkalbėt,bet jos klientai užtat gali skirtumą pamatyt ax.gif

spaust ant foto
user posted image

ner ka lygint, man slyksciause, kad atsiranda, tos kuris liaupsina ,na pasakytu na nieko, darbo daug bet rezultatas prastokas doh.gif
Atsakyti
nu ji tai ji, kiekvienam savas rezultatas patinka, ir aš pilnai tikiu kad ji grožisi mūsų įkeltais pavyzdžiais, tik jau tiek prisibumbėjus nedrįsta garsiai pripažinti tiesos g.gif

bet kaip klientai ar šiaip tie kurie sako kad ten labai gražu, na ir kas kad jie ne siuvinėtojai ir galbūt nematę iš tiesų gražių darbų, bet juk čia ir bukam turėtų būti aišku kad dėmės ant veido nėra gražu, galiausiai žvelgiant į tai ne kaip į rankų darbo kūrinį, bet apskritai užmest akį į nuotrauką ir pasakyti gražu ar ne, kaip ten galima liaupsint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 10 31, 14:01)
nu ji tai ji, kiekvienam savas rezultatas patinka, ir aš pilnai tikiu kad ji grožisi mūsų įkeltais pavyzdžiais, tik jau tiek prisibumbėjus nedrįsta garsiai pripažinti tiesos g.gif

nemoku parašyt FB ,įkelt šią nuotrauką ,parašius komentarą.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 31, 13:04)
nemoku parašyt FB ,įkelt šią nuotrauką ,parašius komentarą.

Jau ponia istryne nuotrauka su dvynukais
Atsakyti