Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(gauruocius @ 2012 10 30, 22:59)
O galite paprastai paaiškinti kaip išsiuvinėti tą BS dygsnį?  blush2.gif
Kai reikia aprėminti šiuo dygsniu išsiuvinėtą paveiksliuką viskas aišku, o šiuo atveju man tie medžio lapukai tokie neaiškus išeina, siūlas prie siūlo, atrodo, kad viskas susilieja  g.gif
O šį dygsnį siuvinėjant būtinai reikia adatą besti į kanvos langelio kraštus?
4u.gif

BS ir yra tas dygsnis, kuriuo "aprėminamas" paveiksliukas, - tas, kuriuo siuvinėjai katiniuko plaukelius 4u.gif O koks ten ypatingas dygsnis parodytas prie lapų, neįžiūrėjau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarė @ 2012 10 30, 23:23)
man tai to blogo neatidaro  g.gif nei viena is triju narsykliu

gal per daug žiūrovų susirinko ir serveriai užstrigo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 30 spalio 2012 - 23:25
QUOTE(B_March @ 2012 10 30, 23:26)
gal per daug žiūrovų susirinko ir serveriai užstrigo  biggrin.gif

lotuliukas.gif
bet tai verslas ka, kainos uz paskutini slamsta toookios doh.gif noreciau paziuret i zmogu, kuris tai uz tiek nusipirkes blink.gif
Papildyta:
ooo, ileido, to Rojaus foto, tai jinai labai didziuojasi, nes FB buvo ne karta kelta kaip pavyzdine didis.gif tongue.gif
akiu obuoliai su raudonais kryziukais, eisiu monitoriaus spalvas reguliuot, ryskiai iskraipo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 30 spalio 2012 - 23:31
QUOTE(vasarė @ 2012 10 30, 23:29)
akiu obuoliai su raudonais kryziukais, eisiu monitoriaus spalvas reguliuot, ryskiai iskraipo  lotuliukas.gif

ai, nu svarbu ne su žaliais irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik dabar prisėdau labiau įsigilint apie tuos šedevrus... nu tai visiškai atleistina kad to mano prijuostuko nematyt buvo, ten gi tooooks menas, o aš va, gavau iš Dženetės (ačiū darkart) schemą osinkinę, nukopinau ir fsio. Toli man iki tokio profesionalumo kaip tos autorės (gilus atodūsis...) biggrin.gif

Ačiū užmačiusioms mano startą Kalėdoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi mergaitės linksma buvo vakar ir šiandien paskaitinėt ką prirašėt. Norėjau ir aš pakomentuoti toje grupėje ale ten prisiregistravus reikia būti.
Tiek minčių norėjau parašyti, bet kai kažkuri sakė, dabar tik reabilituotis reikia. Tai ryt išeiginė tai su savo apelsinais geriau reabilituosiuos.
Mano darbų irgi yra fb, tai sakau gal jau trinti lauk, vistiek kad ir 6 metus (o gal ir daugiau ) siuvinėju ale ką čia prilygsi.
*Capri* aš pernai irgi prijuostes siuvinėjau, o šiemet atvirukus darysiu, šios schemos dar nesiuvinėjus esu, tai turbūt kokiam atvirukui panaudosiu.
Atsakyti
nu tokių nuosmūkių dar mačius nebuvau blink.gif kokia dar konkurencija ???? ,plėmus siuvinėt ?????? ,išsimiegok ..... doh.gif ruskėms parodyt,dar ne tokią kritiką išsakys doh.gif doh.gif argi čia paveikslai,kai žiūrint šifruoti reikia ohmy.gif ar reikia šalia nuotrauką pasikabinti ,kas jame pavaizduota g.gif

http://www.facebook....1...e=1

vaikas apsivėmė huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 31 spalio 2012 - 08:26
O tos visos kur aikčioja, kažin ar nėra mačiusios normalių darbų ar čia šiaip iš serijos "mano vaikas pats gražiausias"
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 10 31, 10:43)
O tos visos kur aikčioja, kažin ar nėra mačiusios normalių darbų ar čia šiaip iš serijos "mano vaikas pats gražiausias"

Tai rodė ,nepadėjo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 31 spalio 2012 - 08:53
QUOTE(Dantiste @ 2012 10 30, 23:07)
va, Burbulinės berneliui gražų žodelį pasakyt norėjau thumbup.gif  biggrin.gif o kur jie abu su ta mergaite bus panaudoti? blush2.gif

Dėkui biggrin.gif Greičiausiai rėminsiu, kai išsiuvinėsiu ir mergelę g.gif Jau ir vietą namuose numačius esu.
Atsakyti
Neimkit jūs į galvą taip. Visokių žmonių esama, o tai, kas yra kokybiška, ne kiekvienam "dašyla". Jūs tos moters nepakeisit. Kaip ji darė savo, taip ir darys. O žmogus perkantis tokius darbus, na...matomai to paties mąstymo. Tad ką jau čia ir besakyt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 31, 08:21)
vaikas apsivėmė   huh.gif

Ir dar nosį vėmalais išsitrynė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukė9 @ 2012 10 30, 23:51)
čia dar viena šedevrus kepa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O dar ir kaina kokia doh.gif

doh.gif Jei tiek primoketu, vis tiek nekabinciau ant sienos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Capri* @ 2012 10 31, 00:34)
Tik dabar prisėdau labiau įsigilint apie tuos šedevrus... nu tai visiškai atleistina kad to mano prijuostuko nematyt buvo, ten gi tooooks menas, o aš va, gavau iš Dženetės (ačiū darkart) schemą osinkinę, nukopinau ir fsio. Toli man iki tokio profesionalumo kaip tos autorės (gilus atodūsis...) biggrin.gif
Ačiū užmačiusioms mano startą Kalėdoms mirksiukas.gif

Tikrai matem, labai dailus 4u.gif
Atsakyti