Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(rituker @ 2012 10 30, 21:50)
Panasu i psichiatro testa...Gal is sios serijos imta schema  g.gif 

čia bent jau formos matosi, nevarbu kad gali interpretuoti kaip nori biggrin.gif o ten tai išvis atspalvių mutinys biggrin.gif

QUOTE(lauramedis @ 2012 10 30, 22:03)
Saziningai temos neseku, bet is keliu paskutiniu puslapiu supratau, kad kazkokia meistre gamina "kokybiskas" schemas? Kadangi man dar dabar sirdi skauda del neseniai sukarpyto paveikslo, tai as tokiom meistrem...nezinau.... elektra isjungciau 3 metams!!! Ir kompa atimciau!! Ir rankas is....!!

pasikuisk keliais puslapiais atgal, buvo ir š mūsų temą įdėtas linkas į moters blog'ą, nepamenu, gal net ir nuotrauka buvo įdėta, viskas buvo šioje temoje prieš kelias dienas, išsiuvinėti dvynukai su dryžuotais džemperiukais smile.gif o FB šiandien po ta pačia nuotrauka komentaruose diskusija užvirė... aš dar galvojau kad ji tik sau schemas daro, bet kai sužinojau, kad dar ir už pinigus tokias "nuostabias" schemas pardavinėja... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2012 10 30, 22:03)
Saziningai temos neseku, bet is keliu paskutiniu puslapiu supratau, kad kazkokia meistre gamina "kokybiskas" schemas? Kadangi man dar dabar sirdi skauda del neseniai sukarpyto paveikslo, tai as tokiom meistrem...nezinau.... elektra isjungciau 3 metams!!! Ir kompa atimciau!! Ir rankas is....!!

aha, reikia valyt piktzoles drinks_cheers.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Gal kuri nors iš siuvinėtojų galėtų pagelbėti... Baigiu išsiuvinėti paveiksliuką su katinu, bet va niekaip nesuprantu kaip išsiuvinėti tuos medžius. Koks tai galėtų būti siuvinėjimo būdas g.gif
Siuvinėjamas paveiksliukas
Schema
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gauruocius @ 2012 10 30, 22:20)
Labas vakaras smile.gif
Gal kuri nors iš siuvinėtojų galėtų pagelbėti... Baigiu išsiuvinėti paveiksliuką su katinu, bet va niekaip nesuprantu kaip išsiuvinėti tuos medžius. Koks tai galėtų būti siuvinėjimo būdas  g.gif
4u.gif

o tai ne BS ten? g.gif

nu aišku tų dygsnių visokių būna siuvinėjime, gal čia ir ne tas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 23:08)
o FB šiandien po ta pačia nuotrauka komentaruose diskusija užvirė... aš dar galvojau kad ji tik sau schemas daro, bet kai sužinojau, kad dar ir už pinigus tokias "nuostabias" schemas pardavinėja... doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

neatlaike ir man nervai, nu nejaugi grazu pazaliave vaikai unsure.gif

jei mano vaiku fotkes tokias idetu tokiais baisiais veidais, nezinau...o foto tikra ju labai grazi, bet isiuvineta baisiai doh.gif

ne i tema cool.gif

Žmogus kankinasi ne tiek dėl to, kas įvyksta, kiek dėl to, kaip jis vertina tai, kas įvyksta.
Atsakyti
Mergiiinos !!!! atrodo visagaliame googl'e issifravau ta paslaptingaji nereminta paveiksla thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2012 10 30, 22:23)
Mergiiinos !!!! atrodo visagaliame googl'e issifravau ta paslaptingaji nereminta paveiksla  thumbup.gif

Panasu, bet siuvinetame kiek iziuriu, merginos ranka i zeme remiasi, o fotkej ant vyro peties unsure.gif
Atsakyti
Mergiiinos !!!! atrodo visagaliame googl'e issifravau ta paslaptingaji nereminta paveiksla  thumbup.gif

na dar čia sunku pasakyt ar čia tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2012 10 30, 22:23)
ne i tema cool.gif

Žmogus kankinasi ne tiek dėl to, kas įvyksta, kiek dėl to, kaip jis vertina tai, kas įvyksta.

dar ir kaip į temą biggrin.gif būtent dėl to ir kankinuosi visą dieną, kad tai, kas vyksta, vertinu labai BLOGAI rolleyes.gif

oi, nu ir kaip mes iškart neatpažinom bigsmile.gif
Atsakyti
Bet esme, kad jie tikrai vandenyje, o ne po medziu bigsmile.gif Vadinasi mano vaizduote dar ne ''ant tiek'' laki doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 23:22)
o tai ne BS ten? g.gif

nu aišku tų dygsnių visokių būna siuvinėjime, gal čia ir ne tas blush2.gif

O kas tas BS? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2012 10 30, 22:28)
Panasu, bet siuvinetame kiek iziuriu, merginos ranka i zeme remiasi, o fotkej ant vyro peties unsure.gif

tai cia matyt schemos programa perpiese originaliai lotuliukas.gif
Atsakyti