Labai patiko zuvyte ir foto!
čia iš nuotraukos daryta ar tokia schema buvo?
[/quote]
Iš nuotraukos daryta ( cia mano sūnus per krikštynas), tik nuotrauka buvo spalvota, tai pati ja padariau rudu atspalviu, pasidariau schema ir pirmyn.
Ačiū visoms už pagyrimus
[/quote]
Iš nuotraukos daryta ( cia mano sūnus per krikštynas), tik nuotrauka buvo spalvota, tai pati ja padariau rudu atspalviu, pasidariau schema ir pirmyn.
Ačiū visoms už pagyrimus
Labukas, įterpsiu ir aš savo trigrašį dėl markerio, gaila nebeturiu pakuotės, bet ten buvo parašyta kad plauti ne šaltu o šiltu vandeniu ( kūno temperatūros )Jau naudoju antrą markerį per savo 4 siuvinėjimo metus , bet tik vieną kartą turėjau problemą, kai įkišau į per šaltą vandenį ( tiesiog pamiršau). o žymiuosi visus darbus, tiek didžiuosius tiek siuvinėdama žiurstukus ar atvirutes, nes gaišti laiką skaičiavimui ar ardymui man tikrai būtų gaila. Mano tokia patirtis ir tokia nuomonė
QUOTE(austra @ 2012 10 17, 21:43)
Sveikos,
pasirodau ir aš su savo darbeliu.
pasirodau ir aš su savo darbeliu.
Labai labai
QUOTE(angeliukė9 @ 2012 10 18, 07:28)
Labukas, įterpsiu ir aš savo trigrašį dėl markerio, gaila nebeturiu pakuotės, bet ten buvo parašyta kad plauti ne šaltu o šiltu vandeniu ( kūno temperatūros )Jau naudoju antrą markerį per savo 4 siuvinėjimo metus , bet tik vieną kartą turėjau problemą, kai įkišau į per šaltą vandenį ( tiesiog pamiršau). o žymiuosi visus darbus, tiek didžiuosius tiek siuvinėdama žiurstukus ar atvirutes, nes gaišti laiką skaičiavimui ar ardymui man tikrai būtų gaila. Mano tokia patirtis ir tokia nuomonė
o koks tas markeris? nes pas mane prym melinas ir ten parasyta kad tik saltu pirmiau perliet...nes yra atveju kas po siltu darbeli kiso ir liko demes...
austra neprilygstamas grožis vaikiuko nuotrauka tikrai nesiuvinėta šaunuolė
Ddziuljeta su pabaigtuvėm
taigis ,žaviuosi tokiais darbais ,kurie atlikti gerai ,o ne tirli pirli
Ddziuljeta su pabaigtuvėm
QUOTE(vasarė @ 2012 10 18, 00:55)
ir tik dar karta pasimato, koks skirtumas tarp kokybiskos schemos ir tirli pirli - sugalvojau pasiuvinet, parsisiunciau programa ir jau kad pasidarysiu "tobula schema PATI"
taigis ,žaviuosi tokiais darbais ,kurie atlikti gerai ,o ne tirli pirli
sveikos,
dėkui pastebėjusioms mano žiemišką draugužę
žuviukas puikus
nuotrauka graži , bet pati nesiryščiau siuvinėt
dėkui pastebėjusioms mano žiemišką draugužę
žuviukas puikus
nuotrauka graži , bet pati nesiryščiau siuvinėt
QUOTE(B_March @ 2012 10 17, 23:47)
labai gražu! Įrėminimas Ir kaip prie niko tinka
taip jau sutapo si karta
vasare, P.Sh., jurginelis, dekui ir vasare, pritariu, kad kai siuvineji dideli darba, kur pilnai uzsisiuvineja fonas, tada ir markeri galima naudoti.
austra, įspūdingas darbas
austra nuostabu
Ačiū visoms už pagyrimus.
Nieko sudėtingo tie dideli darbai, o ypač, kai matai rezultatą.
Mano kolekcijo jau 5 siuvinėtos nuotraukos ( Tiesa, viena kabo pas tėvelius - jų vestuvių nuotrauka)
Nieko sudėtingo tie dideli darbai, o ypač, kai matai rezultatą.
Mano kolekcijo jau 5 siuvinėtos nuotraukos ( Tiesa, viena kabo pas tėvelius - jų vestuvių nuotrauka)
QUOTE(austra @ 2012 10 18, 07:20)
nu va, net suabejojus buvau, galvoju, gal čia koks standartinis Vervaco metrikas, a la kūdikis su meškiuku, o aš, neišmanėlė, imsiu girti kaip foto Tikrai nerealiai gavosi super
ir sūnelis labai gražus bei stilingas