Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(vasarė @ 2012 10 30, 19:54)
radau "dar vienas mano darbas, tik dar be remelio"  blink.gif o ka cia reminti net 8 zmonem nekykla klausimu g.gif

swoon.gif fear.gif

QUOTE(audrajaz @ 2012 10 30, 20:36)
O tai buvau gavusi jos kontaktus kai "kokybiškai" darančios schemas iš nuotraukos  doh.gif

blink.gif neturiu žodžių... doh.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 10 30, 20:39)
Pati svarbiausioji daro schemas, neturi laiko. biggrin.gif 

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

QUOTE(asta30a @ 2012 10 30, 20:49)
Merginos... ijunkit fantazija  lotuliukas.gif
bent jau mano fantazija ''sako'', kad ten gulinti pievoje porele... apacioje vyras, virsuje moteris rankomis atsiremusi i zeme  rolleyes.gif

ir juos ten kažkokia banga užlieja, ar kas ten pavaizduota visoj likusioj paveikslo daly?? biggrin.gif

Labai graži prijuostėlė, patiko bernelis su mergele, žirgas taip pat bus puikus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarė @ 2012 10 30, 21:14)
cia kaip buna tie iliuziniai paveiksliukai - ziurek ilgai per 2 metrus nuo monitoriaus, kol pamatysi vaizda  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 10 30, 21:28)
ir juos ten kažkokia banga užlieja, ar kas ten pavaizduota visoj likusioj paveikslo daly?? biggrin.gif

siaip... as manau, gal ten... medis g.gif tipo, po medziu guli unsure.gif
Papildyta:
Nu jo... kai pasakei... gal ten ir banga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 30, 20:59)
mano vyras dvynukus pavadino išbertais ,vargšiukai ,kaip iš jų išsityčiojo  unsure.gif gal pas ją regėjimas blogas,arba ji daltonikė,nes aš žalią spalvą ant antakio taip pat įžvelgiau  g.gif

nu jeigu taip iš mano vaikučių šaipytųsi, tai... doh.gif aš nesididžiuočiau tokiais išdergtais veideliais unsure.gif

tai kad mb net nepriėjęs arti prie mano kompo iš tolėliau sėdėdamas pamatė tą žalią spalvą, sakau žiūrėk ant lūpos, tai kad sako ir ant antakio g.gif

nu klausykit tas šedevras be rėmelio tai neblogai čia fantazijas išjudino biggrin.gif įdomu ką tie vadinami meno kritikai įžvelgtų čia, kai jie sugeba vienspalviame fone meną įžiūrėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
siuvinėjimas biseriu

idėja gal nebloga,tik kad ne rutuliu siuvinėt g.gif

siuvinėjimas su mašina

Siuvinėtos nuotraukos

1
2
3
4
5
6
galima testi ir testi ... ax.gif gal šios Jai taipat netikros ,nesiuvinėtos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 spalio 2012 - 21:49
Asta, žirgas puikus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 30, 21:36)

o po to giriasi kad pati išsiuvinėjo lotuliukas.gif aišku tos mašinos tai tikriausiai kiekviena norėtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2012 10 30, 21:32)
Nu jo... kai pasakei... gal ten ir banga  thumbup.gif

smartass.gif

oho blink.gif neįsivaizduoju, kaip ten su ta mašina siuvinėja?? Ir taip suprast, kad tiesiai iš nuotraukos, be jokių schemų? mega_shok.gif
Atsakyti

Biseriu ta nuotrauka kur vaikucio veidukas su geltona gele man labai patiko smile.gif
O masina grazu, bet nesiuvineciau, rankomis sunkiau ir ilgiau, bet kazkaip daugiau sirdies idedi ir paveikslas gyvesnis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramedis: 30 spalio 2012 - 21:44
QUOTE(asta30a @ 2012 10 30, 21:32)

Nu jo... kai pasakei... gal ten ir banga  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

idėja gal nebloga,tik kad ne rutuliu siuvinėt  g.gif

Siuvinėtos nuotraukos

galima testi ir testi ... ax.gif

blink.gif pirma karta matau siuvinejimo toki buda. Kai kas visai liux tuo ratu, kai kas ne, bet ir tai kur kas suderinciau atrodo, nei ta "profesionali" schema is foto lotuliukas.gif
o del rezultato is po masinines adatos - va cia tai joooo. as irgi neisivaizduoju, kaip ji ten suvaldo spalvas ir vietas ant to audinio. Laaabai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*K&K @ 2012 10 30, 21:46)
padekit ir man susigaudyti, kas cia per padaras pavaizduotas?  g.gif

Panasu i psichiatro testa...Gal is sios serijos imta schema g.gif
user posted image
Atsakyti
Saziningai temos neseku, bet is keliu paskutiniu puslapiu supratau, kad kazkokia meistre gamina "kokybiskas" schemas? Kadangi man dar dabar sirdi skauda del neseniai sukarpyto paveikslo, tai as tokiom meistrem...nezinau.... elektra isjungciau 3 metams!!! Ir kompa atimciau!! Ir rankas is....!!
Atsakyti
paskaičiau kad schemutes darotės pačios kai kurios, tad norėjau paklausti gal kuri nors turite programą, kuri vadinasi ArtWork jei neklystu
Atsakyti