Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 20:36)
gaila kad jau gynybinė pusė nelabai turi ką pasakyt, nebeįdomu lotuliukas.gif

Pati svarbiausioji daro schemas, neturi laiko. biggrin.gif O palaikančioji pusė dingo, nes nebeturi svarių argumentų biggrin.gif Nieko... Palauksim rytojaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 20:36)
nu geras bigsmile.gif va jums 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  balionėlių, visų pirma dėl to, kad ryžotės savo siuvinėjimo "karjerą" pradėti nuo tokio darbo bigsmile.gif

Tai kad nebuvo pasirinkimo lotuliukas.gif Pamaciau as ta siuvineta zirga ir tiesiog ''atsidaviau'' jam ir kunu ir siela lotuliukas.gif Jis man taip istrigo, kad puikiai zinojau, jog nieko kito negalesiu issiuvineti... butu tadu nemiela ir nenuosirdu - visos mintys tik apie ta grazuoli suktusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 10 30, 20:54)
radau "dar vienas mano darbas, tik dar be remelio"  blink.gif o ka cia reminti net 8 zmonem nekykla klausimu g.gif

padekit ir man susigaudyti, kas cia per padaras pavaizduotas? g.gif

Na as pasiseilesiu taip pat hihihi.gif visi darbai su arkliukais man labaiiiiiii grazus wub.gif Na zinoma isimtis ten tos profesionales darbas is FB aciu Dievui kad arkliuku nesiuvineja, o tai mano simpatijas sugadintu sitiems gyvunams doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos... ijunkit fantazija lotuliukas.gif
bent jau mano fantazija ''sako'', kad ten gulinti pievoje porele... apacioje vyras, virsuje moteris rankomis atsiremusi i zeme rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 30, 20:39)
Pati svarbiausioji daro schemas, neturi laiko. biggrin.gif  O palaikančioji pusė dingo, nes nebeturi svarių argumentų biggrin.gif  Nieko... Palauksim rytojaus mirksiukas.gif

ai tiesa, gi rašė kad eina schemų daryt lotuliukas.gif

aš nesuprantu, nu gi čia nereikia būti super duper siuvinėtojui kad akis įžvelgtų raupsus doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(asta30a @ 2012 10 30, 20:49)
Merginos... ijunkit fantazija  lotuliukas.gif
bent jau mano fantazija ''sako'', kad ten gulinti pievoje porele... apacioje vyras, virsuje moteris rankomis atsiremusi i zeme  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai pasakei tai gal kažkokius panašius siluetus ir pamačiau doh.gif

ar jūs matėt kiek apačioj skaitytojų temą susilaukė bigsmile.gif topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 22:54)
ai tiesa, gi rašė kad eina schemų daryt lotuliukas.gif

aš nesuprantu, nu gi čia nereikia būti super duper siuvinėtojui kad akis įžvelgtų raupsus doh.gif  lotuliukas.gif

mano vyras dvynukus pavadino išbertais ,vargšiukai ,kaip iš jų išsityčiojo unsure.gif gal pas ją regėjimas blogas,arba ji daltonikė,nes aš žalią spalvą ant antakio taip pat įžvelgiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 spalio 2012 - 21:00
QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 20:54)
ar jūs matėt kiek apačioj skaitytojų temą susilaukė bigsmile.gif  topsecret.gif

Manau, apgynė FB "draugę", atėjo patirties pasisemti čia biggrin.gif O mes juk pasakom ką matom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 10 30, 14:09)
nezinau ne kaip pavadint biggrin.gif mintis tokia kad namie ant duru padaryt paveikslelius kas kur randas

taigi čia vadinasi klozetas lotuliukas.gif blush2.gif bet koks įdomus sprendimas tokį dalyką siuvinėt bigsmile.gif labai įdomu, kokie kiti paveiksliukai bus ir kaip galutinis variantas atrodys ax.gif

QUOTE(vasarė @ 2012 10 30, 20:54)
radau "dar vienas mano darbas, tik dar be remelio"  blink.gif o ka cia reminti net 8 zmonem nekykla klausimu

o čia vadinasi abstraktus menas cool.gif (būna, kas tokio tipo tapybos darbus vadina teplione hihihi.gif)

QUOTE(asta30a @ 2012 10 30, 21:02)
O dabar ir as prisiduodu, kad nepadejau darbuko i sona... judu... po truputuka, bet judu  rolleyes.gif

o čia tai arkliukas wub.gif wub.gif biggrin.gif lotuliukas.gif pakėlėt jūs man nuotaiką su savo tuo feisbuku biggrin.gif Žirgas tai tikrai nuostabus wub.gif

Dar kažką norėjau pagirt, bet nebeatkapstau doh.gif
va, Burbulinės berneliui gražų žodelį pasakyt norėjau thumbup.gif biggrin.gif o kur jie abu su ta mergaite bus panaudoti? blush2.gif
ir dar prijuostėlė su eglute patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 30 spalio 2012 - 21:10
QUOTE(Dantiste @ 2012 10 30, 21:07)

Dar kažką norėjau pagirt, bet nebeatkapstau doh.gif

Turbut prijuostele su eglute ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sunkoka dabar ka beatkasti tokiame dialoge doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2012 10 30, 22:10)
Turbut prijuostele su eglute  ax.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2012 10 30, 20:02)

O dabar ir as prisiduodu, kad nepadejau darbuko i sona... judu... po truputuka, bet judu  rolleyes.gif

wub.gif man jis su tokia aistra asocijuojasi, kad mmmm wub.gif

QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 20:14)
kas čia? blink.gif  lotuliukas.gif

sedevras be remelio lotuliukas.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 30, 20:25)
oi negaliu, iki negalėjimo  lotuliukas.gif net nebandau šifruoti,nes vaizduotė irgi neveikia  g.gif

cia kaip buna tie iliuziniai paveiksliukai - ziurek ilgai per 2 metrus nuo monitoriaus, kol pamatysi vaizda lotuliukas.gif

QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 20:30)
beje, kam įdomu

thumbup.gif maciau

QUOTE(audrajaz @ 2012 10 30, 20:36)
  O tai buvau gavusi jos kontaktus kai "kokybiškai" darančios schemas iš nuotraukos  doh.gif

swoon.gif

QUOTE(*K&K @ 2012 10 30, 20:46)
FB aciu Dievui kad arkliuku nesiuvineja, o tai mano simpatijas sugadintu sitiems gyvunams doh.gif 

tikrai yra "meno" kuriniu, tik pasiziurek galerija lotuliukas.gif

QUOTE(asta30a @ 2012 10 30, 20:49)

bent jau mano fantazija ''sako'', kad ten gulinti pievoje porele... apacioje vyras, virsuje moteris rankomis atsiremusi i zeme 

first.gif

Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 10 30, 21:14)

lotuliukas.gif clap.gif
Atsakyti