Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 17:11)
tai atsakymas buvo kad ji neturi kantrybės kruopščiai daryti, nori greičiau matyti galutinį rezultatą doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

doh.gif

QUOTE(zundyte @ 2012 10 30, 19:13)
Taip kad matyt ji dar pradedančioji,arba gerą bizniuką sumaniusi moteriškė..vienas iš dviejų ax.gif
Va kad prirašiau ,nu bet tylėt jau nebegalima... doh.gif

visiskai pritariu drinks_cheers.gif

Capri, nepergyvenk, visos mate tavo eglute mirksiukas.gif ir toliau taip ruoskis Kaledoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 10 30, 13:40)
Ačiū už pastebėjimą 4u.gif

Ne laiku įdėjau darbelį, nes temoje visai nematomas tapo hihihi.gif

Laiku laiku, pastebejom wink.gif
Labai grazi prijuostyte wub.gif

As gavau 5 kalakutu uzsakyma issivinet, bet matau, kad nespesiu, nes sveciu turim, retai teprisedu, o vakare nedamatau ir siaip tik i lova noriu...

O siaip pas mus jau pardese kvepia Kaledomis. Anksti, aisku, ebt vis tiek smagu tai sen, tai ten koki Kaledini blizguti uzmatyt wub.gif
Atsakyti
radau "dar vienas mano darbas, tik dar be remelio" blink.gif o ka cia reminti net 8 zmonem nekykla klausimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 10 30, 19:54)
radau "dar vienas mano darbas, tik dar be remelio"  blink.gif o ka cia reminti [

Jooo... siek tiek uztrukau, kol issifravau doh.gif bet, jei galima dar izvelgti kas pavaizduota - sakykim, kad dar nera visai zluges darbas lotuliukas.gif
Tikrai, merginos... netgi truksta zodziu komentarams ... o tai moterytei tik pavydeti reikia - tooookio stipraus pasitikejimo savimi lotuliukas.gif unsure.gif

O dabar ir as prisiduodu, kad nepadejau darbuko i sona... judu... po truputuka, bet judu rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 10 30, 19:54)
radau "dar vienas mano darbas, tik dar be remelio"  blink.gif o ka cia reminti  g.gif

kas čia? blink.gif lotuliukas.gif

nu blin užsikvatojau jau dabar lotuliukas.gif lotuliukas.gif

arkliukas atrodo įspūdingai, tikra atgaiva akims ypač po šiandien dienos vaizdų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronera: 30 spalio 2012 - 20:14
QUOTE(vasarė @ 2012 10 30, 21:54)
radau "dar vienas mano darbas, tik dar be remelio"  blink.gif o ka cia reminti net 8 zmonem nekykla klausimu g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif oi negaliu, iki negalėjimo lotuliukas.gif net nebandau šifruoti,nes vaizduotė irgi neveikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 spalio 2012 - 20:26
QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 20:14)
arkliukas atrodo įspūdingai, tikra atgaiva akims ypač po šiandien dienos vaizdų wub.gif

Na pasigirti tikrai nelabai yra kuom - siuvineta pagal profesonalia schema, o ne pacios kurta... taigi, cia reikia tik kantrybes...
o be to ir klaideliu yra ivelta - kryziukai is pradziu ne i viena puse ''ziurejo'' ax.gif Bet nebusiu sau labai kritiska - juk tai mano pirmas darbukas cool.gif
Atvyko siuntinukas su aida ir siulais, tai dabar ir knieti pradeti naujaji darbuka... bus idomu, kaip seksis ant baltos aidos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2012 10 30, 20:27)
Na pasigirti tikrai nelabai yra kuom - siuvineta pagal profesonalia schema, o ne pacios kurta... taigi, cia reikia tik kantrybes...
o be to ir klaideliu yra ivelta - kryziukai is pradziu ne i viena puse ''ziurejo''  ax.gif   Bet nebusiu sau labai kritiska - juk tai mano pirmas darbukas  cool.gif
Atvyko siuntinukas su aida ir siulais, tai dabar ir knieti pradeti naujaji darbuka... bus idomu, kaip seksis ant baltos aidos  rolleyes.gif

čia apskritai pirmas Jūsų siuvinėjamas darbas? blink.gif bigsmile.gif

beje, kam įdomu, tai FB papildžiau tiek gerų tiek blogų pavyzdžių kaip siuvinėjama iš nuotraukos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronera: 30 spalio 2012 - 20:31
QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 20:30)
čia apskritai pirmas Jūsų siuvinėjamas darbas? blink.gif  bigsmile.gif

beje, kam įdomu, tai FB papildžiau tiek gerų tiek blogų pavyzdžių kaip siuvinėjama iš nuotraukos blush2.gif

O jei rimtai, kas tame darbe pavaizduota, nes mano fantazija neveikia? rolleyes.gif

Šaunuolė thumbup.gif Aš ir ten pasireiškiu, labai jau mane užkabino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 30 spalio 2012 - 20:34
QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 20:30)
čia apskritai pirmas Jūsų siuvinėjamas darbas? blink.gif  bigsmile.gif

Taip... pirmas blush2.gif
Tiesa pasakius buvau siuvinejusi anksciau... mokykloje per darbu pamokeles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 10 30, 16:51)

Ir baisiausia, kad to darbo autorė daro schemas ir kitiems... vadina klientais, tai taip suprast, kad gal ir pinigus už tai ima... čia jau sakyčiau nusikaltimas... unsure.gif

Ačiū Dievui, kad ta moteris įdėjo tuos dvynukus doh.gif O tai buvau gavusi jos kontaktus kai "kokybiškai" darančios schemas iš nuotraukos doh.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 30, 20:25)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif oi negaliu, iki negalėjimo  lotuliukas.gif net nebandau šifruoti,nes vaizduotė irgi neveikia  g.gif

Merginos čia tikriausia meeeenaaas lotuliukas.gif Ir matyti gali tik su laaaabaaai gera vaizduote lotuliukas.gif

O prijuostėlė ir žirgas nuostabūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 30, 20:33)
O jei rimtai, kas tame darbe pavaizduota, nes mano fantazija neveikia? rolleyes.gif

Šaunuolė thumbup.gif Aš ir ten pasireiškiu, labai jau mane užkabino biggrin.gif

aš irgi iki šiol žiūriu ir nesuprantu lotuliukas.gif

gaila kad jau gynybinė pusė nelabai turi ką pasakyt, nebeįdomu lotuliukas.gif
QUOTE(asta30a @ 2012 10 30, 20:33)
Taip... pirmas  blush2.gif 
Tiesa pasakius buvau siuvinejusi anksciau... mokykloje per darbu pamokeles  biggrin.gif

nu geras bigsmile.gif va jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif balionėlių, visų pirma dėl to, kad ryžotės savo siuvinėjimo "karjerą" pradėti nuo tokio darbo bigsmile.gif
Atsakyti