toms, kurios neturi FB
QUOTE(*Capri* @ 2012 10 30, 14:43)
Kol laukiu triptiko rėminimo pabaigos, ruošiuosi Kalėdoms...
Greituolė Tu Gražu
Pilnatis
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 30, 16:57)
viskas suprantama atvirkščiai
nu bile jai gerai ir nejaučia nepagarbos tiem vargšam dvynukam
aš žinokit turiu savoj aplinkoj panašią siuvinėtoją ji kryžiavoja nuo mokyklos laikų, bet visai nesistengia - kryžiukai iki šiol žiūri į skirtingas puses, siuvinėja ant tos nekokybiškos paplaukusios stambios kanvos (aida nepavadinčiau) ir net nežino kur galima didmiesty gerų medžiagų gauti pamatė mano darbus tai sako vau, nerealu, kaip tu taip sugebi o kai paklausiau kas jai trukdo pagooglint ir pačiai pasistengt pradžiai bent kryžiukus lygiai suguldyt, tai atsakymas buvo kad ji neturi kantrybės kruopščiai daryti, nori greičiau matyti galutinį rezultatą
QUOTE(B_March @ 2012 10 30, 19:05)
toms, kurios neturi FB
QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 19:11)
neturi kantrybės kruopščiai daryti, nori greičiau matyti galutinį rezultatą
Tai geriau jau darytų tą, kam užtenka kantrybės ir nereikia kruopštumo.
oj prisiuokiau FB
va tas tai išvertė iš koto pirma išmokti gerai kurt schemas,o vėliau daryt pagal užsakymą baisu būtų tokį dovanų gaut ,arba pagal užsakymą
manęs laukia stitch aphoto klientai .....
manęs laukia stitch aphoto klientai .....
as tai be zodziu del to FB gyneju atsirado siuvinetojos, o vat teisingai pasakusiai merginai ne.negaliu pakest neteisybes tad aisku ikisau liezuvi
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 10 30, 19:20)
as tai be zodziu del to FB gyneju atsirado siuvinetojos, o vat teisingai pasakusiai merginai ne.negaliu pakest neteisybes tad aisku ikisau liezuvi
nepadėjo net tai ,kad nuotrauką geresnę parodė ,nors pasimokytų kažkiek na ką ,galime jai palinkėti ,kad kokia nors klientė,neatsisakytu jos ''kruopštaus darbo ''.
šiaip po pirmos nuotraukos išsiuvinėtos ,galėjo labiau pasiskaitinėti,info paieškoti apie tokias programas,bandyti geresnes .o čia tiesiog patenkinta savo darbu,ir toliau gamins tokias ''negrožybes''
QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 17:11)
nori greičiau matyti galutinį rezultatą
as tokia nu negaleciau 5metus siuvinet vieno darbo bet gerbiu tai darancias kol kas uzsiimu niekais zinau tai bet tai ka darau man patinka ,bet as pribresiu pazadu jau kelis kart sakiau as dar mokaus tai dar biski pasimokysiu
dar ten buvo ir daugiau kritiką išsakančių komentarų, bet dabar jau jie ištrinti
nu bet mane ten vis tiek prajuokino kad kažkam raupsuota yra labai gražu
nu bet mane ten vis tiek prajuokino kad kažkam raupsuota yra labai gražu
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 30, 17:22)
nepadėjo net tai ,kad nuotrauką geresnę parodė ,nors pasimokytų kažkiek
tai vat vat as nors patirties praktiskai neturiu(o ir ka turejau buvo netobula,klaidinga)bet idejus foto i programa pamaciau kad bus nekas kad plotais eina negraziais jau pati schema ir nesiemiau siuvinet...o cia...........brrr