Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Na taip su nuotrauku siuvinejimu yra kas veikt, o kai zmoniu dar foto tai isvis doh.gif va as siuvinejau masina is nuotraukos daryta schema ir tai teko pasirinkti net 97 ar 92 spalvas. Jau esu ji daug kur rodzius bet imesiu ir cia ax.gif
user posted image

Zundytes imesta foto tai eina sau bigsmile.gif Va cia tai darbas, idomu kiek spalvu teko susirinkt g.gif
Atsakyti
oho, kokią diskusiją FB merginos užkūrė!!! thumbup.gif net neturiu žodžių autorės komentarams ir argumentams apibūdinti... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 30 spalio 2012 - 16:07
QUOTE(*K&K @ 2012 10 30, 14:54)
Na taip su nuotrauku siuvinejimu yra kas veikt, o kai zmoniu dar foto tai isvis doh.gif  va as siuvinejau masina is nuotraukos daryta schema ir tai teko pasirinkti net 97 ar 92 spalvas. Jau esu ji daug kur rodzius bet imesiu ir cia  ax.gif

va čia tai siuvinėta nuotrauka! thumbup.gif kalbant apie fb tai ten būtų puikiai tinkamas pavyzdys lotuliukas.gif

QUOTE(B_March @ 2012 10 30, 16:06)
oho, kokią diskusiją FB merginos užkūrė!!!  thumbup.gif net neturiu žodžių autorės komentarams ir argumentams apibūdinti... doh.gif

ten taip seniai reikėjo kad atsirastų tokia šaunuolė drąsi kaip Cindy, kiek gi galima tų liaupsių ragauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 10 30, 18:06)
oho, kokią diskusiją FB merginos užkūrė!!!  thumbup.gif net neturiu žodžių autorės komentarams ir argumentams apibūdinti... doh.gif

čia kaip suprantu fb kažkas ax.gif ? nagi pasakojam blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 spalio 2012 - 16:30
Visad labai mėgau siuvinėti kryželiu, bet paskutiniu metu buvau visai jį primiršus schmoll.gif Matyt jau reiks išsitraukti senus siūlelius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 30, 16:29)
čia kaip suprantu fb kažkas  ax.gif ? nagi pasakojam  blush2.gif

ten nupasakot neina, ten reikia paskaityti biggrin.gif

o jei rimtai tai atsirado tokių, kas išdrįso išsakyti kritiką tiems dvynukams siuvinėtiems, o tada ir prasidėjo... ech, gaila kad yra tokių, kurios nemoka priimti kritikos ir vis tiek mano kad tas darbas yra tobulas unsure.gif tik aš apskritai nesuprantu, jeigu jau siuvinėja ne pirmus metus, ir ieškant schemų prisižiūri pilna tų siuvinėtų darbų, tai kaip galima galvoti kad kažkokia makalynė yra tobula g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 18:37)
ten nupasakot neina, ten reikia paskaityti biggrin.gif

o jei rimtai tai atsirado tokių, kas išdrįso išsakyti kritiką tiems dvynukams siuvinėtiems, o tada ir prasidėjo... ech, gaila kad yra tokių, kurios nemoka priimti kritikos ir vis tiek mano kad tas darbas yra tobulas unsure.gif tik aš apskritai nesuprantu, jeigu jau siuvinėja ne pirmus metus, ir ieškant schemų prisižiūri pilna tų siuvinėtų darbų, tai kaip galima galvoti kad kažkokia makalynė yra tobula g.gif

a supratau ,kur ta jos blogo nuorodą įdėjo ax.gif o dar kas nors be autorės kišosi ? gynė kas nors ? ot paskaityt rolleyes.gif

žinok ,jai matytų tikrai nedarytų tokių schemų,neišimtis ir aš ,pamačiau,puoliau ir poto nusivyliau,o vėliau žinios su metais ėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 spalio 2012 - 16:51
Tikrai neįmanoma nupasakoti diskusijos, kai į įdėtą gražaus darbo (siuvinėtos šeimos, kurios foto buvo įdėta ir čia kelis puslapius atgal) pavyzdį imama aiškinti, kad palyginus su dvynukais tas darbas yra nesąmonė... Uodegyte, aš tau tuoj nukopinsiu 4u.gif

Ir baisiausia, kad to darbo autorė daro schemas ir kitiems... vadina klientais, tai taip suprast, kad gal ir pinigus už tai ima... čia jau sakyčiau nusikaltimas... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 30 spalio 2012 - 16:53
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 30, 16:49)
a supratau ,kur ta jos blogo nuorodą įdėjo  ax.gif o dar kas nors be autorės kišosi ? gynė kas nors ? ot paskaityt  rolleyes.gif

taip, tai čia veiksmas apie tą patį darbelį, tik fb smile.gif o gynėjų tai kur tau ten neatsiras, jeigu yra tokių kur taip giria tokius darbus, tai nė kiek nenustebau ir dėl to, kad atsirado gynėjų biggrin.gif
Atsakyti
va tas darbas ,baigtas

user posted image

atrinkt tokius darbus ,parodžius ,nuomonė greit pasikeistų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 spalio 2012 - 16:56
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 30, 16:49)
žinok ,jai matytų tikrai nedarytų tokių schemų,neišimtis ir aš ,pamačiau,puoliau ir poto nusivyliau,o vėliau žinios su metais ėjo  rolleyes.gif

tai va kad ne, įkėlus tikrai kokybišką darbą užsipuolė kad ten blogas darbas, kad jau net neatrodo kad siuvinėta ir dėl to blogai doh.gif ten jei įkelsi tragiškai nepavykusį pavyzdi tai sakys kad juk jos ne toks, jos geresnis, o jei įkelsi tikrai gerą ir kokybišką tai vis tiek ras "atmaskę" kodėl ten negerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 10 30, 18:55)
tai va kad ne, įkėlus tikrai kokybišką darbą užsipuolė kad ten blogas darbas, kad jau net neatrodo kad siuvinėta ir dėl to blogai doh.gif ten jei įkelsi tragiškai nepavykusį pavyzdi tai sakys kad juk jos ne toks, jos geresnis, o jei įkelsi tikrai gerą ir kokybišką tai vis tiek ras "atmaskę" kodėl ten negerai lotuliukas.gif

viskas suprantama atvirkščiai biggrin.gif
Atsakyti