Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 10 28, 23:21)
bet pries tai man atrodo reiktu konvertuot is pdf i jpg g.gif su spec programa

Ai taip, nepažiūrėjau, kad pdf.

QUOTE(burbulinė @ 2012 10 29, 08:29)
Oi, nepastebėjau, kad nepasididina foto...Taisausi, nors foto daryta telefonu, tai kokybė ne kažin kokia...

O dabar jau matosi, kad gražu.

Dėl tų lėliukų - taigi foto išsiliejus. Nemanau, kad iš tokios kokybės nuotraukos galima neblogą schemą padaryt.
Atsakyti
Višniuke, fantastiška dėžutė (išsisaugojau foto, gal ir pati kada pribresiu kam nors panašaus 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 29, 14:26)
tikrai nesusilaikyčiau pakomentuot 

aha, laaaabai reikia suimt save i rankas yu.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Dantiste @ 2012 10 29, 14:55)
* man išsiuvinėt tai malonumas, bet paskui prisiverst sukonstruot kažkokį dalyką gal dar nedaaugau iki tokių darbų biggrin.gif

** Nu va, išsiburbėjau lotuliukas.gif

*va ir man toks pat jausmas drinks_cheers.gif
** lotuliukas.gif taip taip, fotkes buitines, jokios menines vertes. taip, tai vaiko, artimo zmogaus ar kieno nors foto, bet as asmeniskai jausciausi blogai, jei sudarkyciau tokiu budu savo vaiku, vyro ar artimuju veidus smile.gif bet cia tikriausiai grynai poziurio reikalas. Nes pazistu zmoniu, nesiuvinejanciu, tiesiog pvz kelia asmenines foto i FB, vaikai nufotkinti plemuotais rubais, fone skarmalu bardakas. Nu sorry, ar cia man tik tai kelia asociacija su nepagarba visu pirma sau g.gif

QUOTE(audrajaz @ 2012 10 29, 16:41)
Kadangi mano nuotrauka jau klaidžioja po internetą, ateinu pati pasirodyti 

labai super faktura tokiam personazui thumbup.gif bigsmile.gif

QUOTE(zundyte @ 2012 10 29, 17:15)
Kas čia nematė gražios siuvinėtos nuotraukos,aš tai mačiau ,tik neberandu baigtos pas save ,kur padėjau nebežinau  ,nu bet įpusėtas procesas va toks ,pagal mane super ...o kadangi pati niekad panašios schemos nepasidarysiu,tai ir nesiuvinėsiu nuotraukos 

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 29, 17:42)

benaršydama užmačiau ,idėja labai patiko wub.gif kažko pan. noriu  ax.gif tiek mielų smulkmenėlių  wub.gif

cia vadinasi - siuvinetojos altorelis thumbup.gif

QUOTE(Višniukė @ 2012 10 29, 18:04)

Deziuke dariau is presuoto (berods) kartono. tiesiog susimasciau kokios noriu pasipaisiau. Susipjausciau pagal norimus matmenis, o paskui klijavau, klijavau, klijavau  tongue.gif sakiau pirma ir paskutine mano kartonazo deziuke, ner man kantrybes tiek  doh.gif

tai va, vienok sugebet reikia ne tik suklijuot, bet ir sukarpyt i toooki grozi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 10 28, 23:42)
busiu bjauri ir ikelsiu  unsure.gif

Jau mačiau FB ir nesužavėjo... schmoll.gif

QUOTE(Višniukė @ 2012 10 29, 10:34)
Dėželė su ornamentu juostelėms.

Taip pat FB mačiau ir "palaikinau". Nerealaus grožio tavo darbai wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 29 spalio 2012 - 20:50
QUOTE(Višniukė @ 2012 10 29, 18:04)
Dekui merginos  4u.gif

Deziuke dariau is presuoto (berods) kartono. tiesiog susimasciau kokios noriu pasipaisiau. Susipjausciau pagal norimus matmenis, o paskui klijavau, klijavau, klijavau  tongue.gif sakiau pirma ir paskutine mano kartonazo deziuke, ner man kantrybes tiek  doh.gif

O taip, tai didelis darbas doh.gif Bet rezultatas pasakiškas wub.gif
Atsakyti
Dekui merginos visoms visoms 4u.gif
Atsakyti
Visniuke...sakiau...nuo A iki Z wub.gif

Skirtukėlis su voražmogiu jaukus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 30 spalio 2012 - 07:21
Višniukė, dailu dailu dailu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2012 10 29, 11:34)
Dėželė su ornamentu juostelėms.

Tiesiog TOBULA wub.gif
Atsakyti
Dekui dekui dar karteli 4u.gif nesitikejau tiek pagyrimu.

Idejau kelias didesnes foto i tinklarasti, jei kam idomu
Atsakyti
Kol laukiu triptiko rėminimo pabaigos, ruošiuosi Kalėdoms...

user posted image

Atsakyti
nezinau ne kaip pavadint biggrin.gif mintis tokia kad namie ant duru padaryt paveikslelius kas kur randas biggrin.gif
Atsakyti