Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

merginos,apie kokia cia fb foruma snekate?numeskite nuoroda,as irgi noriu paziuret i tas baisybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 10 29, 15:53)
merginos,apie kokia cia fb foruma snekate?numeskite nuoroda,as irgi noriu paziuret i tas baisybes  biggrin.gif

čia facebook ax.gif man tai ten netraukia ax.gif tikrai nesusilaikyčiau pakomentuot topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 29 spalio 2012 - 14:29
Višniukės dėžutė tai swoon.gif ir ornamentas toks wub.gif gerbiu už kantrybę tokius darbus darant 4u.gif man išsiuvinėt tai malonumas, bet paskui prisiverst sukonstruot kažkokį dalyką doh.gif gal dar nedaaugau iki tokių darbų biggrin.gif

tie leliukai tai dar pusė velnio, palygint su kitom siuvinėtom nuotraukom, kokias teko matyt g.gif bet man apskritai toks dalykas nepatinka, nu kažkaip nematau grožio pasikabint ant sienos didžiulį portretą kažkokio šeimos nario blush2.gif Aš ir pačios nuotraukos nekabinčiau, o dar kai sudirba foto išsiuvinėję su bele kaip parinktom spalvom, plėmais ar visokiais žaliais kryžiukais ant lūpų biggrin.gif ir dar kiek teko matyt, tai ir pačios foto iš kurių daryta schema nėra gražios, nu tokios namūdinės, tiesiog nupleškintas koks leliukas ar mama su vaiku, nu nepatinka ax.gif vat tas leliukas, kur čia forume gyrėm, neprisimenu kuri siuvinėjo, va ten buvo gražu, nes ne tik kad schema kokybiška gavosi, bet pats lelius meniškai pozuojantis 4u.gif o šitų leliukų originali foto tai doh.gif bent jau tegu kokybiškai nufotkina, paskui schemas gaminasi. Nu va, išsiburbėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2012 10 29, 10:34)
Dėželė su ornamentu juostelėms.

Ornamentas siuvinėtas:
3 Anchor Perle spalvos. 4 MH karoliuku spalvytes.
32 ct natural linas.
Deželė daryta iš kartono (specialus kažkoks - tiksliai nepasakysiu kaip vadinas  blush2.gif ). Aptraukta natūralios spalvos ir tamsiai mėlynu linu.

vau wub.gif wub.gif papasakok kaip tą dėžę darei ax.gif
Atsakyti
Kadangi mano nuotrauka jau klaidžioja po internetą, ateinu pati pasirodyti biggrin.gif

user posted image

Papildyta:
Kadangi mano nuotrauka jau klaidžioja po internetą, ateinu pati pasirodyti biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2012 10 29, 16:41)
Kadangi mano nuotrauka jau klaidžioja po internetą, ateinu pati pasirodyti  biggrin.gif

blush2.gif mane tai zinokit suzavejo 4u.gif wub.gif itraukiau i artimu darbeliu sarasa smile.gif bus berniukui mano smile.gif
Atsakyti
Kas čia nematė gražios siuvinėtos nuotraukos,aš tai mačiau ,tik neberandu baigtos pas save ,kur padėjau nebežinau doh.gif ,nu bet įpusėtas procesas va toks ,pagal mane super ...o kadangi pati niekad panašios schemos nepasidarysiu,tai ir nesiuvinėsiu nuotraukos ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 28, 19:47)
Sveikos ,įnešu rudeninės nuotaikos  ax.gif dar bus priedas prie šio  blush2.gif arčiau ,savo paraše  smile.gif

Fainas raktas thumbup.gif , o koks priedas prie jo bus?

QUOTE(burbulinė @ 2012 10 29, 09:29)
Oi, nepastebėjau, kad nepasididina foto...Taisausi, nors foto daryta telefonu, tai kokybė ne kažin kokia...

Labai patiko wub.gif

QUOTE(Višniukė @ 2012 10 29, 12:34)
Dėželė su ornamentu juostelėms.

Višniuke, Tu auksarankė wub.gif

QUOTE(audrajaz @ 2012 10 29, 18:41)
Kadangi mano nuotrauka jau klaidžioja po internetą, ateinu pati pasirodyti  biggrin.gif

Aha, mačiau jau biggrin.gif Gražus skirtukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 10 29, 19:34)
Fainas raktas  thumbup.gif , o koks priedas prie jo bus?

ačiū blush2.gif viena pagalvėlė ,kita dar nežinau ,taipat abu su rakčiukais ax.gif

benaršydama užmačiau ,idėja labai patiko wub.gif kažko pan. noriu ax.gif tiek mielų smulkmenėlių wub.gif

user posted image

Atsakyti
Dekui merginos 4u.gif

Deziuke dariau is presuoto (berods) kartono. tiesiog susimasciau kokios noriu pasipaisiau. Susipjausciau pagal norimus matmenis, o paskui klijavau, klijavau, klijavau tongue.gif sakiau pirma ir paskutine mano kartonazo deziuke, ner man kantrybes tiek doh.gif
Atsakyti
Visniuke, suuuuuper ploja.gif clap_1.gif: Labai labai grazu, dezute visai nereali ploja.gif
Atsakyti
Dėkui už komentarus pagaliau išsididinančiam mano darbeliui biggrin.gif
Atsakyti