Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Višniuke, nepaprastai grazu wub.gif , Auksaranke tu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sela:): 29 spalio 2012 - 11:16
QUOTE(B_March @ 2012 10 28, 22:50)
o jeigu paslėptum tą apatinį žiedą (nukirptum arba tiesiog užlenktum)? Tada gal lenkimas būtų tarp gėlių, gautųsi, kad abiejose pusėse po dvi gėlytes ir išeitų padaryti skirtuką? g.gif

tiksliai bigsmile.gif nu gi nebuciau blondy blush2.gif lotuliukas.gif ir ka as be jusu daryciau ir dar gyvenau iki siol 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(vasarė @ 2012 10 28, 23:42)

man ir nepatiko...o ir kiek liaupsiu nu man soka kelia....as pati norejau pasidaryt schema keliau daugybe foto nu ssss gaunas schmoll.gif plotais kazkokiais fui fui...tai nusprendziau nesiuvinet foto ax.gif

QUOTE(gold_fish @ 2012 10 28, 23:53)
cia rakto pakabukas  ax.gif paprasta, bet miela.
lauksim galutinio varianto  biggrin.gif
maciau jau pries keleta dienu, ir FB sis darbas labai laiupsinamas  unsure.gif nors man asmeniskai  schmoll.gif  bet cia tik mano nuomone  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
tuoj man atrodo kaip apsireiks siuvinetoja tai bus mum plepem biggrin.gif gaila jos darbo....
radau jos bloga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 29 spalio 2012 - 11:55
Dezute super, o kai pagalvoji, kad nuo iki ranku darbas thumbup.gif
Atsakyti
Dekui merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 10 29, 11:52)

o jetus doh.gif doh.gif jau bloge vien pirma nuotrauka baisiai nuteikia biggrin.gif
Atsakyti
radau daugiau bet tiek to nerodysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 10 29, 13:52)

tuoj man atrodo kaip apsireiks siuvinetoja tai bus mum plepem biggrin.gif gaila jos darbo....
radau jos bloga

bliacha norėjau parašyt,bet neišėjo mellow.gif
Atsakyti
na o man tie dvynukai dar ne pats blogiausiais kada matytas foto variantas, ir aš buvau prie tų pagyrusių blush2.gif Dabar gausiu porą pomidorų kakton už blogą skonį biggrin.gif , bet kai jau matyta toookių siaubingų nuotraukų siuvinėtų, tai šitie dar visai neprasti. Aišku labai iš arti netyrinėjau, ypač be akinių, tai man visai nebaisūs pasirodė. Bet kaip sakiau FB- pati nesiimčiau daryt nuotraukos schemos.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 10 29, 12:51)
na o man tie dvynukai dar ne pats blogiausiais kada matytas foto variantas, ir aš buvau prie tų pagyrusių  blush2.gif  Dabar gausiu porą pomidorų kakton už blogą skonį  biggrin.gif , bet kai jau matyta toookių siaubingų nuotraukų siuvinėtų, tai šitie dar visai neprasti. Aišku labai iš arti netyrinėjau, ypač be akinių, tai man visai nebaisūs pasirodė. Bet kaip sakiau FB- pati nesiimčiau daryt nuotraukos schemos.

nu bet zie zali plotai ant veido blink.gif nu nzn schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2012 10 29, 10:06)
blush2.gif aciu dievui jau galvojau man su proteliu negerai  doh.gif visos tik liaupsina tik liaupsina koks darbas nuostabus

Baisu ir geda kad i ta fc profili isirasiau baisumas deda ir tiek pagyru  doh.gif pasityciojimas is tu leliuku atrodo kaip kokie nesveiki butu  verysad.gif

drinks_cheers.gif
aš irgi galvoju, kad gal geriau išsitrinsiu iš ten, nes tik nervus gadinuosi biggrin.gif iki šiol apie siuvinėjimą diskutavau tik čia, todėl buvau susidariusi įspūdį, kad dauguma siuvinėtojų - moterys, turinčios skonį, subtilumo jausmą, o žmonės, mėgstantys "plėmus" - išimtis. Bet pasiskaitinėjus tą grupę matau visai kitą vaizdą... Narių ten daug daugiau nei diskutuojančių mūsų temelėje, kažkaip nemalonu stebėti, kaip prasti darbai sulaukia daug daugiau pagyrų nei pas mus įdėti tikri tobulumo pavyzdžiai, kad ir pvz Višniukės dėžutė unsure.gif

tiksliai bigsmile.gif nu gi nebuciau blondy blush2.gif  lotuliukas.gif ir ka as be jusu daryciau ir dar gyvenau iki siol 4u.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laukiam galutinio rezultato 4u.gif
Atsakyti
[quote=Višniukė,2012 10 29, 11:34]
Dėželė su ornamentu juostelėms.

Sveikutės,

Viškiune, tavo dėžutė labai graži 4u.gif Labai patiko.

O dėl foto, tai aš išvis nesu mačiusi man patikusios išsiuvinėtos foto ax.gif (jau nekalbant apie tuos dvynukus). Nežinau, bet man siuvinėtos foto, atsiprašau jei ką įžeisiu, bet kaip antkapio foto atrodo. Nelabai man. Arba, gali būti, kad dar nesu mačiusi tikrai gražios, kokybiškos siuvinėtos foto.
O tas fb forumas geras dėl to, kad gali greit paprašyti patikusios schemos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labai_laiminga: 29 spalio 2012 - 13:36
QUOTE(Višniukė @ 2012 10 29, 10:34)
Dėželė su ornamentu juostelėms.

eina sau kaip gražu swoon.gif siuvinet galiu, bet vat paskui padaryt siuvini naudojama platesne prasme nei tik paveikslui remuose, nemoku ax.gif o gal cia noro klausimas g.gif

doh.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 10 29, 12:16)
radau daugiau bet tiek to nerodysiu blush2.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(rasiux- @ 2012 10 29, 12:51)
na o man tie dvynukai dar ne pats blogiausiais kada matytas foto variantas, ir aš buvau prie tų pagyrusių  blush2.gif  Dabar gausiu porą pomidorų kakton už blogą skonį  biggrin.gif , bet kai jau matyta toookių siaubingų nuotraukų siuvinėtų, tai šitie dar visai neprasti. Aišku labai iš arti netyrinėjau, ypač be akinių, tai man visai nebaisūs pasirodė. Bet kaip sakiau FB- pati nesiimčiau daryt nuotraukos schemos.

taip tai nera pats ziauriausias variantas drinks_cheers.gif nu bet kam siuvineti samaninius pavienius kryzelius, ten kur jie visai ne i tema doh.gif vien ju isemimas ir pakeitimas i artimas salia spalvas pagerintu vaizda 180 laipsniu
Atsakyti