Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(vasarė @ 2012 10 28, 23:42)
busiu bjauri ir ikelsiu  unsure.gif

mačiau aš šitą FB ir irgi buvau pakraupus doh.gif ir nesuprantu, kas ten per siuvinėtojos renkasi, kad tiek bjaurių darbų, o vis tiek visos tik ir liaupsina oi koks grožis g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2012 10 29, 07:29)
Oi, nepastebėjau, kad nepasididina foto...

Man gražu wub.gif lauksiu merginos i pora bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2012 10 29, 01:53)
cia rakto pakabukas  ax.gif paprasta, bet miela.
lauksim galutinio varianto  biggrin.gif
maciau jau pries keleta dienu, ir FB sis darbas labai laiupsinamas  unsure.gif nors man asmeniskai  schmoll.gif  bet cia tik mano nuomone  rolleyes.gif

dėkoju ax.gif

paprasta pavyzdį pasakysiu,vienai tokiai draugei padovanojau siuvinėtas našlaites,rodžiau savo darbus,ji sakydavo : jo gražu rolleyes.gif bet su vyru pamatė siuvinėtą mcqueeną ,sustojo ir nustebo ,oooo macqueenas blink.gif negi toki galima išsiuvinėti g.gif tai pagalvojau kad čia smulkmena ,gi viską galima išsiuvinėti biggrin.gif ,todėl nemačiusiems geresnių darbų ,jie liaupsina ,nes kaip čia taip blink.gif įmanoma su programa nuotrauką padaryt ,vauu bigsmile.gif reiktų to pačio darbo geresnę versija parodyt,tada suprastų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 29 spalio 2012 - 09:51
QUOTE(Ronera @ 2012 10 29, 11:45)
mačiau aš šitą FB ir irgi buvau pakraupus doh.gif ir nesuprantu, kas ten per siuvinėtojos renkasi, kad tiek bjaurių darbų, o vis tiek visos tik ir liaupsina oi koks grožis g.gif

Būna ir blogiau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2012 10 29, 09:50)
Būna ir blogiau  ax.gif  biggrin.gif

prisižiūrėjus aš ten tam FB lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 29, 09:50)
geresnę versija parodyt,tada suprastų  ax.gif

schmoll.gif aisku ne analoga, bet kazkada bandziau parodyt, kas yra kokybiska foto, galu gale galetume drasiau nei drasiai deti neseniai cia publikuota sepia portreta, bet yra zmoniu, kuriems marmalyne, arba kaip tu sakei makvynas yra kur kas nuostabesnis variantas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 10 29, 00:42)

busiu bjauri ir ikelsiu  unsure.gif

blush2.gif aciu dievui jau galvojau man su proteliu negerai doh.gif visos tik liaupsina tik liaupsina koks darbas nuostabus

Baisu ir geda kad i ta fc profili isirasiau baisumas deda ir tiek pagyru doh.gif pasityciojimas is tu leliuku atrodo kaip kokie nesveiki butu verysad.gif

Atsakyti
prieš savaitę irgi stebėjau konfliktą tokį ,viena garbaus a. siuvinėtoja ,(čia gallery ) siuvinėja paveikslus ,pagal savo turimus siūlus,ji tiesiog paletę spalvų susidėlioja pati ,tuose darbuose spalvų perėjimai labai staigūs ,nežmoniškai skirias,ir vaizdas tiesiog tagiškas,ir jų gal 15 ,gal daugiau,ir jie dideli .ir visi jie liaupsinami ,ir viena tokia jaunutė paėmė ir ją pakomentavo ,kad tai nėra gražu ir t.t. ,ta siuvinėtoja atsakė ,kad ji čia dėl savęs siuvinėja,ir pati sau spalvas atsirenka ,pykosi pykosi jos ,kol ta paėmė ir užrakino albumą mellow.gif parodyčiau ,bet į jos darbus neįeinu blush2.gif

radau pas save vieno darbo nuotrauką ,kur pirmą kartą čia įdėjau ,to darbo nebeturiu ,oir perrėminusi buvau,oi juokiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėželė su ornamentu juostelėms.

Ornamentas siuvinėtas:
3 Anchor Perle spalvos. 4 MH karoliuku spalvytes.
32 ct natural linas.
Deželė daryta iš kartono (specialus kažkoks - tiksliai nepasakysiu kaip vadinas blush2.gif ). Aptraukta natūralios spalvos ir tamsiai mėlynu linu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2012 10 29, 10:34)
Dėželė su ornamentu juostelėms.

wub.gif kaip tobula wub.gif labai gražus ne tik siuvinėtas viršus, bet ir pati dėžutė nepakartojama 4u.gif ech, trūksta žodžių net blush2.gif
Atsakyti
laba diena,
vel lendu Jusu visu patrukdyti blush2.gif gal galit man pagelbeti del vestuviniu ziedu pagalveles?kokio dydzio geriausia ja siuti?kaip suprantu pagrindine medziaga geriausia kazkokia tvirta deti ir po to prie jos tvirtinti siuvineli? ax.gif is anksto dekoju uz pagalba... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2012 10 29, 12:54)
laba diena,
vel lendu Jusu visu patrukdyti  blush2.gif  gal galit man pagelbeti del vestuviniu ziedu pagalveles?kokio dydzio geriausia ja siuti?kaip suprantu pagrindine medziaga geriausia kazkokia tvirta deti ir po to prie jos tvirtinti siuvineli? ax.gif  is anksto dekoju uz pagalba... 4u.gif

viena audinio pusė siuvinėta,kita pusė ,to pačio audinuko medžiagėlėkaip čia panašiai.

pagalvėlė žiedams

ir dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 29 spalio 2012 - 11:21