Ar įmanoma kaip nors turimą schemą (pdf faile) padaryt veidrodine?
Ta prasme turiu briedį, jis "žiūri" dešinėn, o man reikia kad 'žiūrėt" kairėn
parodysiu ir as savo progresa seip siuvinet baigta bet dabar dar sugalvot reikia ka ir kaip apipavidalint.dariau kaip skirtuka knygai bet...neapsiziurejau ir negraziai persilenks(per zieda gelytes) taip kad kas bus nzn labai norejau isbandyt melanza,bet vel klaida padariau kad siuvinejau ne po viena kryziuka aj bet man vistiek mielas darbelis gavos o ir likutis medziagos susinaudojo
atiduodu teismui
atiduodu teismui
Uodegyt, gražu
burbulinė, kažkas gražaus, tik noris kiek iš arčiau procesu pasidžiaugt
Ddziuljeta, juk visko išmokstama
burbulinė, kažkas gražaus, tik noris kiek iš arčiau procesu pasidžiaugt
Ddziuljeta, juk visko išmokstama
QUOTE(*Capri* @ 2012 10 28, 18:40)
Ar įmanoma kaip nors turimą schemą (pdf faile) padaryt veidrodine?
Taip. Su elementariom nuotraukų programom.
QUOTE(libaja @ 2012 10 28, 21:46)
Taip. Su elementariom nuotraukų programom.
bet pries tai man atrodo reiktu konvertuot is pdf i jpg su spec programa
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 10 28, 19:18)
dariau kaip skirtuka knygai bet...neapsiziurejau ir negraziai persilenks(per zieda gelytes) taip kad kas bus nzn l
o jeigu paslėptum tą apatinį žiedą (nukirptum arba tiesiog užlenktum)? Tada gal lenkimas būtų tarp gėlių, gautųsi, kad abiejose pusėse po dvi gėlytes ir išeitų padaryti skirtuką?
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 28, 18:47)
cia rakto pakabukas paprasta, bet miela.
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 10 28, 20:18)
lauksim galutinio varianto
QUOTE(vasarė @ 2012 10 29, 00:42)
busiu bjauri ir ikelsiu
maciau jau pries keleta dienu, ir FB sis darbas labai laiupsinamas nors man asmeniskai bet cia tik mano nuomone
QUOTE(gold_fish @ 2012 10 28, 23:53)
maciau jau pries keleta dienu, ir FB sis darbas labai laiupsinamas nors man asmeniskai bet cia tik mano nuomone
va va, as zinokit niekaip nesupratau, nesuprantu ir nesuprasiu turbut (nors nesu ase ir dar daug truksta iki tobulumo siuvinejime), ar zmonems toks kicas ir spalvu balalaika sukelia naturaliai tiek susizavejimo, ar cia tik bandymas isiteikti kuo didesni blynai, tuo daugiau komplimentu ne todel liudna, kad kiti grazesni nesulaukia tiek "like'u" , bet, kad reikalavimai darbui yra - bile issiuvinet
nu kur matyta zali kryziukai ant raudonu lupu paprasciau turbut butu spalvas is akies atitaikyt, kas, kad cia 48 spalvos, bet tai misraine
Ir galbut cia uzklys siuvineto darbo savininke, visai nebijau , nes ten kazka parasyti, tai kaip su plikom pesiotis nu bet turi buti kazkaip akys atsimerke
vasare, pritariu as tai galvoju, kad per mazai domisi, kazkur nugirdo, kad galima is nuotraukos schema pasidaryt - ir pirmyn juk pilna graziu ir gerai sukurtu schemu