Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Ar įmanoma kaip nors turimą schemą (pdf faile) padaryt veidrodine? g.gif
Ta prasme turiu briedį, jis "žiūri" dešinėn, o man reikia kad 'žiūrėt" kairėn biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ,įnešu rudeninės nuotaikos ax.gif dar bus priedas prie šio blush2.gif arčiau ,savo paraše smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 28 spalio 2012 - 17:48
parodysiu ir as savo progresa smile.gif seip siuvinet baigta bet dabar dar sugalvot reikia ka ir kaip apipavidalint.dariau kaip skirtuka knygai bet...neapsiziurejau ir negraziai persilenks(per zieda gelytes) taip kad kas bus nzn biggrin.gif labai norejau isbandyt melanza,bet vel klaida padariau kad siuvinejau ne po viena kryziuka doh.gif aj bet man vistiek mielas darbelis gavos wub.gif o ir likutis medziagos susinaudojo ax.gif
atiduodu teismui blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Uodegyt, gražu wub.gif

burbulinė, kažkas gražaus, tik noris kiek iš arčiau procesu pasidžiaugt ax.gif

Ddziuljeta, juk visko išmokstama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 10 28, 18:40)
Ar įmanoma kaip nors turimą schemą (pdf faile) padaryt veidrodine? g.gif
Ta prasme turiu briedį, jis "žiūri" dešinėn, o man reikia kad 'žiūrėt" kairėn biggrin.gif

Taip. Su elementariom nuotraukų programom.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 10 28, 21:46)
Taip. Su elementariom nuotraukų programom.

bet pries tai man atrodo reiktu konvertuot is pdf i jpg g.gif su spec programa
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 10 28, 19:18)
dariau kaip skirtuka knygai bet...neapsiziurejau ir negraziai persilenks(per zieda gelytes) taip kad kas bus nzn biggrin.gif l

o jeigu paslėptum tą apatinį žiedą (nukirptum arba tiesiog užlenktum)? Tada gal lenkimas būtų tarp gėlių, gautųsi, kad abiejose pusėse po dvi gėlytes ir išeitų padaryti skirtuką? g.gif
Atsakyti
http://sphotos-g.ak...._37215327_n.jpg

busiu bjauri ir ikelsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 28, 18:47)

cia rakto pakabukas ax.gif paprasta, bet miela.

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 10 28, 20:18)

lauksim galutinio varianto biggrin.gif

QUOTE(vasarė @ 2012 10 29, 00:42)
busiu bjauri ir ikelsiu  unsure.gif

maciau jau pries keleta dienu, ir FB sis darbas labai laiupsinamas unsure.gif nors man asmeniskai schmoll.gif bet cia tik mano nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2012 10 28, 23:53)
maciau jau pries keleta dienu, ir FB sis darbas labai laiupsinamas  unsure.gif nors man asmeniskai  schmoll.gif  bet cia tik mano nuomone  rolleyes.gif

va va, as zinokit niekaip nesupratau, nesuprantu ir nesuprasiu turbut (nors nesu ase ir dar daug truksta iki tobulumo siuvinejime), ar zmonems toks kicas ir spalvu balalaika sukelia naturaliai tiek susizavejimo, ar cia tik bandymas isiteikti g.gif kuo didesni blynai, tuo daugiau komplimentu verysad.gif ne todel liudna, kad kiti grazesni nesulaukia tiek "like'u" biggrin.gif , bet, kad reikalavimai darbui yra - bile issiuvinet unsure.gif
nu kur matyta zali kryziukai ant raudonu lupu doh.gif paprasciau turbut butu spalvas is akies atitaikyt, kas, kad cia 48 spalvos, bet tai misraine schmoll.gif
Ir galbut cia uzklys siuvineto darbo savininke, visai nebijau cool.gif , nes ten kazka parasyti, tai kaip su plikom pesiotis lotuliukas.gif nu bet turi buti kazkaip akys atsimerke blink.gif
Atsakyti
vasare, pritariu drinks_cheers.gif as tai galvoju, kad per mazai domisi, kazkur nugirdo, kad galima is nuotraukos schema pasidaryt - ir pirmyn unsure.gif juk pilna graziu ir gerai sukurtu schemu ax.gif
Atsakyti
Oi, nepastebėjau, kad nepasididina foto...Taisausi, nors foto daryta telefonu, tai kokybė ne kažin kokia...

user posted image
Atsakyti