Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 10 25, 14:24)
lotuliukas.gif ne i tema bet lotuliukas.gif man atrodo tuoj turesiu siuvinejimo drauga lotuliukas.gif mano 9metis mokykloj per darbeliu pamoka gavo uzduoti suvinejimo biggrin.gif pynute(nzn kaip jis vadinas tiksliai bet as ji taip vadinu) tai sedi vaikas taip kruopsciai varo wub.gif

bet kaip smagu kai susidomėjimą siuvinėjimu parodo ir vaikai wub.gif
Atsakyti
Maniškis irgi prieš porą metų bandė , paskui užmetė, bet matyt šiemet teks vėl imtis, nes berniukų dirbtuvės remontuojamos, tai visi kartu su mergaitėm mokosi siūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 10 25, 14:57)
Maniškis irgi  prieš porą metų bandė , paskui užmetė, bet matyt šiemet teks vėl imtis, nes berniukų dirbtuvės remontuojamos, tai visi kartu su mergaitėm mokosi siūt  biggrin.gif

bet bandė dėl to kad neturėjo mokykloj kitos išeities, ar pradėjo priverstinai bet paskui visai nieko pasirodė jam? ax.gif

girdėjus atvejų kai berniukai sėkmingai sau siuvinėja, ir mane labai žavi wub.gif arba man labai gražu kai Džeinės šeimoj visi įtrauktį į siuvinėjimą (vyras ne tiesiogiai, bet be jo irgi nebūtų apsieita) bigsmile.gif tiesa, seniai čia besilankiau, ir dabar tos mielos mūsų darbštuolės pasigedau g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sobieska, zavinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 10 25, 11:30)
Procesuoju

as irgi uz kryziukus ant sios spalvos audinio - lyg taip ir ne kitaip turetu buti drinks_cheers.gif laaabai grazus procesas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 10 25, 14:01)
bet bandė dėl to kad neturėjo mokykloj kitos išeities, ar pradėjo priverstinai bet paskui visai  nieko pasirodė jam? ax.gif

Ne- bandė nes įdomu buvo kai aš siuvinėju, bet 7-ečiui neilgai visokios kruopštumo pamokos įdomios būna biggrin.gif . Darbų pamokos tik dabar prasidėjo (šiemet jis tik penktokas), kaip tik šiandien mokysimės paprastąsias siūles (pamiršo į pamoką nusinešt priemonių, tai teks namie pasitreniruot).
Atsakyti
Oij oij Sobieska, nepakartojama wub.gif uodegytes svyturys zavus wub.gif

Sobieska, koks galutinis vaizdas? kaip ir nesu uzmacius g.gif kad vaizdzelis niblogas tai matosi biggrin.gif (reikia gi sekti tautos 'didvyriais' ir mokytis 'lietuviu' kalbos lotuliukas.gif )
Atsakyti
sobieska,nuostabu!!!labai grazu,nuostabu!tobula!
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2012 10 23, 11:09)
Mano paskutinieji darbeliai:

Grožių grožiai wub.gif

QUOTE(gold_fish @ 2012 10 23, 13:05)
O cia kiti mano darbai  blush2.gif

Labai mieli darbeliai, katukai ypač patiko thumbup.gif

QUOTE(zhemaituke @ 2012 10 23, 15:54)
O čia keletas paskutiniųjų mano darbelių....

Laikrodis labai fainas thumbup.gif

QUOTE(drafe @ 2012 10 23, 18:57)
Cia mamos sokanti porele:

Nemažai pasistūmėjot abi thumbup.gif

QUOTE(*K&K @ 2012 10 23, 20:36)
Kagi "gazas' nusėdes tai imetu savo darbelio foto. Va butent tokio tik ugninio ir ieškojausi

Uch, koks wub.gif Rėminimas dailus.

QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 23, 21:24)

mano vakaro pasikrapštyms  ax.gif MTSA dizainas ,Zweigart linas Newcastle 40

Labai gražus dizainas wub.gif

QUOTE(Katusik @ 2012 10 23, 21:27)
istaisiau  4u.gif

Mieli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 10 25, 19:42)

Nemažai pasistūmėjot abi  thumbup.gif

na mama tai taip,bet as tai dar nelabai nes teko kita paveiksliuka pradeti tai dar nedaug labai padaryta
Atsakyti
audrajaz,Mingomi,Laura81r nuoširdžiai ačiū ,kad pastebėjot ax.gif žadu dar vieną MTSA siuvineti,prie to pačio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 25 spalio 2012 - 21:41
QUOTE(Uodegyte @ 2012 10 25, 20:39)
audrajaz,Mingomi,Laura81r nuoširdžiai ačiū ,kad pastebėjot  ax.gif žadu dar vieną MTSA siuvineti,prie to pačio  blush2.gif

o kaip paskui?jungsi i viena?ta prasme i viena rema?ar cia kas bus 4u.gif ax.gif
as ir turiu gavusi dovanu is kasiulai gabaleli lino,nu reik kazka susimislinti grazaus ir sukyziavot koki stricheli wub.gif
Atsakyti