Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sobieska, žavingas procesas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2012 10 25, 11:32)
Sobieska, žavingas procesas  thumbup.gif

Kažkaip man pačiai labai visa tai limpa...ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 10 25, 10:30)
Procesuoju

gražu.... bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 10 25, 11:30)
Procesuoju

na sobieska kaip visada be trūkumų, tiesiog tobula wub.gif
Atsakyti
Sobieska, koks grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 10 25, 11:30)
Procesuoju

kaip visalaika grazu ir nuostabiai pateikta wub.gif wub.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 10 25, 10:30)
Procesuoju

Šitas buvo iš mano nužiūrėtųjų kaip labai gražus. Tik mačiau jį ant balto audinio.
Atsakyti
Na Sobieska ir Uodegytė tai kaip visada maloniai stebina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrajaz: 25 spalio 2012 - 12:02
Ačiū labai visoms 4u.gif ...kažkaip netikėta

QUOTE(rasiux- @ 2012 10 25, 12:50)
Šitas buvo iš mano nužiūrėtųjų kaip labai gražus. Tik mačiau jį ant balto audinio.

Aš irgi mačiau ant balto, bet aš savo nuožiūra audinį pasikeičiau,nes... mano supratimu baltumas per sterilu tokio pobūdžio natiurmortui rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos reikia jūsų patarimo g.gif Mirtinai reikia spiderman skirtuko, aišku tokio niekur neradau (gal netyčia kuri ir turit blush2.gif ), galvojau gal pabandysiu pasidaryti su programa, bet kad neįsikelia paveikslėlis į nei vieną programą, nesuprantu kokio formato turi būti paveikslėlis? ar gal per tas demo versijas negalima pasidaryti schemučių? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2012 10 25, 14:39)
Merginos reikia jūsų patarimo  g.gif 

aš turiu šio herojaus schemučių mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif ne i tema bet lotuliukas.gif man atrodo tuoj turesiu siuvinejimo drauga lotuliukas.gif mano 9metis mokykloj per darbeliu pamoka gavo uzduoti suvinejimo biggrin.gif pynute(nzn kaip jis vadinas tiksliai bet as ji taip vadinu) tai sedi vaikas taip kruopsciai varo wub.gif
Atsakyti